Spydspids & spyd

(18 varer)

pr. side
Faldende orden

Find den rette spydspids og andet tilbehør til harpunjagt

Hav dit udstyr i orden, og få det optimale ud af din undervandsjagt. Hos Kingfish kan du vælge blandt en flot samling af spydspidser til trykluft- og elastikharpuner samt andet nyttigt tilbehør, der hjælper dig med at få mest mulig glæde af din jagt under havets overflade.

Få ordentligt træf på byttet med spydspidser

Er du lige så vild og passioneret med undervandsjagt og harpunfiskeri, som vi er? Som enhver god jæger har du brug for det rette udstyr for at kunne fange dit bytte. Her er særligt harpunens spydspids essentielt for, at du ikke kommer tomhændet hjem. Spydspidserne er alle designet med enten en eller to modhager, som holder godt fast i byttet, når du får træf. Dermed gælder det blot om at have heldet og færdigheden med sig, når du er ude på undervandsjagt.

Hos Kingfish har vi samlet et nøje udvalg af spydspidser, der giver dig de optimale betingelser for at kunne håndtere din fangst. Du kan finde spydspidser fra anerkendte mærker, såsom Salvimar, hvilket betyder at du kan regne med, at kvaliteten på dit udstyr altid er i orden. Med en ny og god spydspids på plads er det bare at komme afsted og dykke ned der, hvor din næste fangst måske venter.

Hvilken spydspids bør jeg gå efter?

Når du er på jagt efter en ny spydspids til spyddet på din harpun, kan der ligge flere overvejelser bag dit valg. På den måde kan du være sikker på, at du får mest muligt gavn og glæde af spydspidsen under din jagt. Overvej derfor elementer såsom:

  • Størrelse på spyd: Før det første skal spydspidsen passe til dit spyd. Dette kan du nemt ordne ved at kigge på gevindstørrelse for både spydspids og spyd. M7 gevind har eksempelvis et udvendigt gevind på 7 mm og et gevindbor på 6 mm.
  • Planlagt fangst: Spydspidsen skal helst gerne kunne holde fast på og håndtere byttet. Inden du vælger din spydspids, er det derfor værd at overveje, størrelsen på fiskene, du vil fange med din harpun. Hvis du er på jagt efter større fisk, er det en god idé at vælge en ret kraftig spydspids, mens smallere spydspidser passer bedre til mindre fisk.

Opdag mere tilbehør til harpunfiskeri

Trænger du til en udskiftning af elastikken til din harpun eller dets wishbone? Så har vi naturligvis også det. Når du tilbringer meget tid med undervandsjagt, hænder det nemlig, at dele af det udstyr går i stykker og kræver udskiftning. Derfor kan du hos os få elastikker og andet tilbehør til harpunen, som er du nemt kan udskifte, i stedet for at købe en helt ny harpun.

Har du brug for hjælp?

Hos Kingfish står vi altid gerne til rådighed for dig, og hjælper dig med at finde det rette UV-udstyr til dine behov. Du kan også sagtens få et par gode råde med på vejen fra en af vores rådgivere. Så kontakt os endelig for professionel vejledning og venlig service.

Hvad leder du efter?