UV Jagt lygter(8 varer)

pr. side
Faldende orden

Lys godt op under vandet med UV-jagtlygter

En UV-jagtlygte er nyttig at have med ude, når du enten dykker om natten, vil lyse mørke huler og afkroge op eller udforsker skibsvrag og lignende. Hos Kingfish kan du vælge holdbare og effektive UV-jagtlygter, der giver justerbar belysning, lang lysdistance og optimal funktionalitet for enhver ambitiøs undervandsjæger.

Vælg UV-jagtlygter i høj kvalitet

Dyrker du UV-jagt som din hobby, og vil du ikke gå på kompromis med udstyret, er du kommet til det rette sted. I vores udvalg af UV-jagtlygter fra anerkendte mærker, såsom OrcaTorch og Ragnarok, er funktionaliteten, brugervenligheden og kvaliteten helt i top.

Vi har for eksempel lygter, der har knapper med titaniumlegering og anti-korrosion, så der ikke opstår rust. Det er heller aldrig ideelt, når din lygte løber tør, mens du har allermest brug for dets lys. Derfor har vi lygter med smarte systemer, der advarer dig i god tid, så du har mulighed for at tilpasse dit dyk efter dette. Derudover er UV-jagtlygterne nemme at betjene med én hånd og med handsker på samtidig med, at du bevarer et sikkert greb.

Find en UV-jagtlygte til jagt i de nordiske farvande

Hos os finder du førende udstyr, som er særligt skabt til undervandsjagt i de nordiske farvande. Mærket Ragnarok har for eksempel i løbet af deres udviklingsproces testet deres lygter i Øresund, Vesterhavet og Østjylland. Dette har de gjort for at finde den ideelle kombination af lysstyrke, farve og kegledesign tilpasset til undervandsjagt i farvande som disse.

Hver af vores udvalgte UV-jagtlygter er nøje skabt med øje for at kunne lyse klart og fokuseret op, selv når sigtbarheden er lav, uden det skræmmer dit bytte væk. Dyk ned i alle fordelene, og find nemt din favorit.

Hvad leder du efter?