UV-jagt knive(8 varer)

pr. side
Faldende orden

Tag en god dykkerkniv med på UV-jagt

Er du en ihærdig undervandsjæger, er en god dykkerkniv uundværlig. Hos Kingfish kan du opdage et stort udvalg af dykkerknive i gennemført kvalitet og med høj funktionalitet. Find en smart og praktisk dykkerkniv i blandt andet rustfrit titanium lige her.

Dyk ned i vores store udvalg af dykkerknive

En dykkerkniv kan have mange formål i forbindelse med særligt undervandsjagt. Det kan blandt andet give dig en ekstra sikkerhed, hvis du i særlige tilfælde ender med at sidde fast i fiskenet, liner, rev og lignende. Typisk anvender de fleste undervandsjægere dykkerknive til at aflive fangsten med. Det gør det nemlig lettere at håndtere og holde styr på fisken, som du har fanget. Dermed kan du i ro og mag sætte fangsten fast på din fish stringer og fortsætte som undervandsskarpretter med assistance fra din harpun.

Hos Kingfish kan du vælge blandt et stort udvalg af dykkerknive, der er yderst velegnet til undervandsjagt. Vi fører nøje udvalgte dykkerknive fra en lang række af førende mærker inden for undervandsjagt. Du kan nemt finde en dykkerkniv, der passer til dine præferencer og behov:

  • Dykkerknive med strop og skaft
  • Dykkerknive med både glat skær og savtakker
  • Dykkerknive med ergonomisk skaft

Find rustfrie knive til undervandsjagt

En dykkerkniv er særligt skabt til at levere et pålideligt og effektivt redskab, når du er afsted på undervandsjagt. Den skal både være praktisk at have med og kunne skære nemt igennem fisk, liner, og andet eventuelt. Derudover, skal dykkerknive selvfølgelig kunne klare at blive brugt i længere tid under vandet.

Når du oftest anvender dykkerkniven i saltvand og måske ikke lige har mulighed for at rense den med det samme, er det derfor naturligvis yderst essentielt, at kniven ikke begynde at ruste allerede efter kort tid. Hos Kingfish kan du finde flere praktiske og pålidelige dykkerknive i solidt titanium, der er 100% rustfrie, samt knive i rustfri stål.

Vælg en praktiske og letanvendelig dykkerkniv

En god dykkerkniv er også en, som føles godt i hånden. Her på siden kan du finde en lang række dykkerknive i praktisk design og med ergonomisk skaft, hvilket gør at du altid har et behageligt og sikkert greb om kniven.

Vi har desuden dykkerknive, der er nemme at montere på kroppen eller dit udstyr. For at kunne benytte din dykkerkniv, selv når du er ude i vandet, er det nemlig vigtigt, at du har nem og hurtig adgang til den. Her kan du eksempelvis placere kniven enten rundt om armen, låret, skinnebenet og et eventuelt dykkerbælte, alt efter hvad du foretrækker. Dermed har du altid et ekstra es i ærmet, når du er ude i vandet og jage efter bytte under overfladen.

Hvad leder du efter?