Kursus & Rejser - UV-jagt

(3 varer)

pr. side
Faldende orden
Filtrer

Tag med på en fantastisk undervandsjagtrejse til smukke Kristiansund i Norge

Anders fra Ideart og Mick fra Mickfriisimages har været med os på en undervandsjagtrejse i Norge, for at skyde en række videoer og tage en masse smukke billeder.

Se hvordan en UV-jagt rejse i Kristiansund i Norge kan se ud i videoen herunder og bliv inspireret. Måske skal du med på næste rejse?

Film 1.

Undervandsjagt i Norge

Her får du anden film i rækken 5, fra den fantastiske tur til Norge, da vi besøgte Averøy i august 2021.

Videoen handler om den norske undervandsjagt. Hvad har den at byde og hvad kan man forvente, efter en 16 timers køretur mod nord. Anders og Mick har filmet, dykket og undervandsjaget med os i Averøy, sammen med Team Frivannsliv og andre. Vi har ligget på lur i kelben, svømmet langs skærene og ude blandt øerne i skærgården. 

Det vrimler med liv. Sej, torsk, kammuslinger, hummer, taskekrabber, laks, havørred og meget mere. Det er ikke alt vi må skyde, men at opleve så meget liv samlet et sted er både livsbekræftede og opløftende. Se med i videoen og lad dig inspirere.

Film 2.

Jagten i Imarsund

Her kommer du med på en helt vildt fed undervandsjagt på +20 meter i Imarsund når Simon og Joakim (følg dem eventuelt på Instagram som @talesofadane og @spearfishing_with_joakim), dykker mod dybet med hård strøm og vind på ca 25 meter i sekundet. 

De hiver nogle ordentlige krabater op af vandet i et fantastisk samarbejde. Se videoen, vi lover dig at du ikke kommer til at kede dig. 

Film 3.

Undervandsjagt fra Paddleboard

Undervandsjagt fra Paddleboard er et nyt fænomen, vi rigtig gerne vil slå et slag for. Måske lyder det lidt fjollet i dine øre, men det kan give rigtig god mening for undervandsjægeren, der vil dække et større område, eller som her i Norge, hvor man skal svømme fra klippe til klippe, mellem skær og øer, hvor det ofte er svært for en båd at komme rundt. 

Se med i videoen, når drengene fra vores UV-jagtttur til Norge i August testede undervandsjagt fra Paddleboard af. Og når ja, på vej hjem fodrer de en havørn med en fisk fra dagens fangst. Pretty cool!

Film 4.

Bagom optagelserne // Undervandsjagt i Norge

I videoen her får du et indblik i, hvordan Anders og Mick har filmet og produceret materialet til de 4 film fra Norge. Du får også fede fraklip fra turen, som ikke er brugt i de andre film.

Film 5.

Hvad leder du efter?