Dryrobe

(10 varer)

pr. side
Faldende orden

Dryrobe til vinterbadning er den perfekte påklædning efter en kold dukkert

Kan du heller ikke få nok af en dukkert i det kolde vand? Vinterbadning er blevet et decideret hit blandt et utal af danskere. Og det kan blandt andet skyldes den dejlige fornemmelse, du får efter et koldt dyp i havet. Der er dog grænser for, hvor længe det kolde gys bør vare ved, når du vinterbader. Især når du er kommet op af det iskolde vand.

En dryrobe til vinterbadning holder dig varm på selv rigtig kolde dage og er med til at gøre din vinterbader-oplevelse bare lidt nemmere og mere behagelig. Hos Kingfish kan du opdage ponchoer og dryrobes til vinterbadning med vind- og vandafvisende egenskaber og en dejlig lun hætte i blød fleece, der giver varme til ører og hoved. Så er du altid klar til en forfriskende dukkert i havet.

Hold dig varm med en dryrobe til vinterbadning

Lige så skønt det kan være at bade på kolde dage, lige så rart er det oftest også at komme op af vandet igen, hvor varmt tøj og måske noget varmt at drikke venter på dig. Svøb dig ind i en varm og blød dryrobe til vinterbadning, og gør turen til og fra enden badebroen eller vandkanten ekstra komfortabel. Så kan du i ro og mag gå tilbage til bilen eller omklædningen.

En badekåbe til vinterbadning er ikke helt ligesom den typisk badekåbe, du måske har hængende derhjemme. Det særlige ved badekåber til vinterbadning er, at de fleste modeller har en vand- og vindtæt membran, der skærmer din krop fra vind og kulde. Det gør det endnu nemmere for dig at bevare varmen på kølige morgener ved kysten og turen hen til, hvor du hopper i vandet.

En passende stil og størrelse for dig

Vores ponchoer og badekåber til vinterbadning her på siden kommer i mange forskellige størrelser og flere farvemuligheder. Så kan du nemt finde den rette stil og størrelse for dig. Der er desuden som regel plads nok i badekåben/ponchoen til, at du kan klæde om helt diskret.

Opdag mere beklædning og udstyr til vinterbadning hos Kingfish

Hos Kingfish finder du et helt univers inden for vinterbadning. Her kan du blive klædt godt på med alt det nødvendige udstyr og gode råd til at gøre vinterbadning til en god oplevelse hver gang. Vi har blandt andet badesko, neoprensokker og neoprenhandsker til at hjælpe dig med at holde dine fødder og hænder lune hele vejen igennem.

Du kan desuden vælge en drybag, så du er sikker på at have et tørt håndklæde og ikke mindst tørt tøj klar i tasken. Samtidig har du en taske, der ikke bliver slidt af salt og fugt, og som du derfor kan bruge igen og igen, når du vinterbader.

Køb dit vinterbaderudstyr i én samlet pakke

Er du ny inden for vinterbadning og mangler derfor stort set alt udstyr? Så er det værd at overveje vores pakketilbud, hvor både badekåbe/poncho, badesko og handsker er inkluderet til en særlig fordelagtig pris. Så kan du hurtigt blive klar til at hoppe med på vinterbader-bølgen.

Hvad leder du efter?