Badesko - Vinterbadning

(23 varer)

Side
pr. side
Faldende orden

Badesko til vinterbadning

Vinterbadning er blevet et sandt hit. Og det gælder for mange forskellige typer af folk. Et forfriskende dyp i det kolde vand sætter gang i adrenalin og giver en dejlig følelse, som for mange ikke er til at få nok af. Selvom du ynder en tur i havet i løbet af de koldere måneder på året, kan der nogle gange være behov for lidt ekstra hjælp fra vinterbadningsudstyr for ekstra varme og beskyttelse. Med Kingfishs udvalg af badesko til vinterbadning er du sikret god varme og komfort på dine fødder.

Derfor er badesko til vinterbadning en god idé

Det er ingen hemmelighed, at vinterbadning kan være en kold fornøjelse. Og det er det særligt, hvis du vinterbader kun iført badetøj. Fødder og hænder er noget af de første steder på kroppen, hvor varmen forsvinder fra. Af den grund kan det være en god idé at anskaffe sig et par badesko og handsker til vinterbadning, selvom du er vild med det forfriskende kolde gys fra vandet. Så bliver din vinterbadning ultimativt mere behagelig og endnu sjovere.

Find komfortable badesko & neoprensko til vinterbadning i flere tykkelser

Badesko i forbindelse med vinterbadning er fornuftig i flere henseender. Som nævnt hjælper det dig med at holde på varmen i tæerne, hvilket især kan være rart, hvis du skal gå et vist stykke hen til vandet hvad end det er via stranden eller badebroen. Derudover kan de beskytte dig og dine fødder ved steder, hvor underlaget enten er skarpt eller glat.

Hos Kingfish finder du både badesko i neopren og neoprensokker med høj komfort til dine vinterbaderbehov. Her kan du vælge mellem neoprensko og -sokker i flere forskellige tykkelser alt efter varmebehov. Et par neoprensko eller -sokker på 5 mm eller mere holder godt på varmen på alle tidspunkter af året.

Skal du have dine børn med ud at opleve det kolde gys, har vi selvfølgelig også et godt udvalg af badesko til vinterbadning til de små i familien. Dem kan du finde lige her.

Pas godt på dine badesko til vinterbadning

Saltvand, sol og vind kan være hårdt for dine badesko og vil med tiden være med til at tære så meget på neoprenen, at den stille og roligt bliver svag og fleksibiliteten i badeskoene forsvinder. Så hvis du vil passe godt på dine badesko og øge holdbarheden, er et godt råd at skylle badeskoene med ferskvand efter hver tur i vandet. Derudover kan det også være en rigtig god ide, ikke at lade badeskoene stå midt i solen, hvis du fx tager den med på sommerferie eller i sommerhuset om sommeren. Solen er ligeledes med til at tære på neoprenen og stille og roligt vil du se, at neoprenen bliver afbleget.

Badesko til vinterbadning – valg af størrelse

Det bedste råd vi kan give dig, når du skal ud at købe et par badesko i neopren er, at du skal vælge en badesko der er et nummer mindre end det du plejer at bruge i dine normale sko. Bruger du normalt en størrelse 39 i sneakers, skal du formentlig vælge en størrelse 38 i badesko. Og hvorfor er det så en god ide, tænker du måske.

Badesko har en tendens til at modarbejde dig lidt i vandet. Du formentlig føle at det bliver en smule sværere at svømme med badesko på. Man mærker lidt mere modstand i vandet og for ikke at gøre den følelse værre end den behøver, er det en rigtig god ide at have et par badesko på, der sidder rigtig godt til på foden.

Derudover sker der også noget med fylden badeskoen, så snart du går i vandet. Af en eller anden grund, vil din fod pludselig få lidt mere plads i badeskoen når der kommer vand i den. Din storetå må altså godt lige ane spidsen af badeskoen. Sørg desuden for, at den elastik der sidder omkring anklen på de fleste badesko er spændt godt ind.

Opdag mere udstyr til vinterbadning hos Kingfish

Mangler du andet udstyr til vinterbadning? Måske en varm poncho til, når du er oppe af vandet? Eller hvad med lidt ekstraudstyr til at opgradere oplevelsen med? Hos Kingfish har vi alt, hvad du kan have brug for og glæde af, når du vinterbader. En makker at vinterbade sammen med må du selv sørge for. Bestil online i dag, eller besøg os i vores butik.

Hvad leder du efter?