Handelsbetingelser

FIRMA INFORMATION:
Alle handler foretaget via denne hjemmeside foregår mellem dig, som kunde, og
Kingfish
Scandiagade 15
DK-2450 København SV
Telefon: 33 13 83 83
(Kundeservice i hverdage fra 10-16)
(Butik åbningstider: Hverdage fra 10-18 - Lørdag fra 10-15)
E-mail: [email protected]
CVR: DK- 27962076

Kingfish blev stiftet den 31-03-2005.

PRISER:
Alle priser hos Kingfish er inkl. 25% dansk moms og andre afgifter, men eksklusiv eventuel forsendelse. Ved køb af rejser, professionelle dykkerkurser og materialer til disse er prisen dog ikke pålagt moms. Priserne er dagspriser.

Fri fragt til Danmark, Sverige og Tyskland, ved køb over 500 kr.


PRISMATCH:
Tilfredse kunder med prismatch. Hos Kingfish vil vi ikke bare tilbyde dig den bedste service, men også den bedste pris på dit udstyr. Hvis du finder varen billigere på en anden dansk butik eller hjemmeside så matcher vi den. Så du både får vores høje service som hurtig leveringstid, ekspertrådgiving, fleksible returvilkår og den bedste pris. Hvordan kan vi tilbyde de bedste produkter til de bedste priser? Vi køber vores produkter direkte hos producenterne i store mængder, derfor er det muligt for os at tilbyde både høj service og fair priser, og skulle vores produkter blive sat ned hos en konkurrent, så matcher vi prisen.

JULEGAVEKØB

Varer købt til nedsatte priser under Black Month, Black Friday og december, er der fuld returret på, frem til 15. januar 2023. Produkter med et "julepris"-tag, er din garanti for, at produkterne ikke bliver sat yderligere ned.

PRICERUNNER KØBSGARANTI:

Dit køb hos os er helt gratis omfattet af PriceRunner Købsgaranti. Det sikrer dig op til 50.000 kroner, hvis et problem skulle opstå i forbindelse med dit køb. For at være omfattet af Købsgarantien, skal du blot være registreret medlem på PriceRunner. Du kan stadig få dit køb sikret gennem Købsgarantien, selvom du ikke allerede er medlem på PriceRunner og har besøgt os via dem - du skal blot registrere dit køb inden for en time. At blive medlem hos PriceRunner er gratis og tager kun et par minutter! Få køberbeskyttelse med PriceRunner - bliv medlem i dag

Med PriceRunner Købsgaranti får du erstatning i tilfælde af ødelagt vare, hvis levering af varen udebliver, hvis en vare mangler ved levering eller hvis varen er forkert eller fejlbehæftet. For at Købsgarantien skal gælde, er det nødvendigt at bestillingen er adresseret til dig som privatperson.

Du får kun erstatning for den direkte økonomiske skade, du har lidt, anskaffelsesomkostninger og fragtudgifter. PriceRunner Købsgaranti giver altså ingen erstatning for andre direkte eller indirekte omkostninger, værditab eller udeblevne indtægter.
Besøg PriceRunner for at se de endelige brugervilkår samt en liste med kategorier, der er undtaget garantien.

LEVERING:
Når du handler hos Kingfish kan du vælge mellem levering med GLS eller Post Danmark (PostNord). Hvis anden forsendelsesmetode ønskes anvendt, skal det aftales på forhånd. På afsendelsesdagen vil du pr. e-mail modtage en besked om, at din ordre er blevet afsendt. Pakker sendt til danske adresser vil dukke op på leveringsadressen i løbet af 1-2 hverdage eller blive leveret i den valgte Pakkeshop eller Pakkeboks. Har du bestilt dine varer til afhentning i butikken vil du modtage en e-mail, når ordren er klar til afhentning. Levering til udlandet tager typisk et par dage ekstra. Levering til Grønland tager 13-18 dage.

Vi leverer til Danmark, Færøerne, Grønland, Norge og Sverige. Du vælger land under bestilling.

Det er dit ansvar at være forsigtig, når du åbner varens pakning, så varen ikke beskadiges. Vær særligt opmærksom på ikke at bruge skarpe genstande, når du åbner pakningerne.


BESTILLING:
Du kan bestille varer, kurser, rejser, dykkerture og serviceydelser fra Kingfish på følgende måder:

Bestiller du via hjemmesiden, modtager du en automatisk genereret bekræftelse på din bestilling umiddelbart efter have gennemført bestillingen. Bestiller du via e-mail eller telefon sender vi dig en faktura til forudbetaling via bankoverførsel. 

SPROG:
Aftaler på www.kingfish.dk kan indgås på dansk. 

Selvom vi altid bestræber os på at udtrykke os præcist og fejlfrit, kan der på hjemmesiden forekomme indhold med typografiske fejl og upræcise formuleringer samt manglende produktbeskrivelser, priser og tilgængelighed. Vi forbeholder os retten til at rette fejl, unøjagtigheder og mangler samt til at ændre eller opdatere indholdet uden at gøre opmærksom på det på forhånd. Har du bestilt en vare, som har en prissætningsfejl, vil vi oplyse dig om det. Vi vil i så fald afvente din godkendelse, før vi gennemfører din ordre.

BETALING:
Betales med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt.  Du har ingen selvrisiko i tilfælde af at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr. når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden.

Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken Kingfish eller andre har mulighed for at læse denne data.

Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra Kingfish. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.
I vores e-butik kan du betale med følgende betalingsmidler:

 • Dankort, VISA/dankort, VISA, Mastercard, Maestro, JCB, American Express.
 • Ved betaling med kreditkort, pålægges kortholder følgende gebyrer:
  - Udenlandsk udstedte kort: 3,75 % af transaktionsbeløbet.
 • Erhvervskunder kan efter forudgående aftale handle på kredit.
  Betalingsfrist er 10 dage netto. Ved manglende betaling vil der blive tilsendt en rykkerskrivelse. Rykkerskrivelsen skal betales inden for 10 dage
  ellers fremsendes en ny rykkerskrivelse. Hver rykkerskrivelse koster DKK. 100,-. Hvis 2. rykkerskrivelse ikke betales til tiden bliver sagen uden
  yderligere varsel overdraget til vores advokat for debitors regning. Alle forfaldne beløb vil blive tilskrevet % i rente pr. påbegyndt måned.

Som følge af et EU-direktiv gælder følgende pr. 01.01.2018: Firmakort udstedt inden for eller uden for EU/EØS samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS bliver pålagt et gebyr, hvilket vil fremgå af din kvittering. Gebyrsatsen vil afhænge af typen af betalingskort og hvor det er udstedt.


KØTILBUD:

Ved køtilbud kan der være variant og farveforskellige på produkter.


RABATKODER:

Rabatkoder gælder kun lagervarer, og så længe lager haves, og ikke bestillingsvarer. Rabatter/rabatkoder kan ikke kombineres med andre rabatter eller tilbud. Rabatkoder kan ikke anvendes til gavekort, Kingklub-medlemskab, kurser, rejser, ture, forsikringer, foredrag, udlejningsudstyr eller service.


KONKURRENCER OG PRÆMIER:

Er du så heldig at have vundet en præmie i en af vores konkurrencer gælder følgende:


Udstyr som præmie:

Vilkår & betingelser - Vi beder dig svare tilbage indenfor 10 hverdage fra du har fået besked om at du har vundet præmien, ellers vil en ny vinder blive udpeget automatisk. Vær opmærksom på, at gevinster ikke kan ombyttes til kontanter eller andre varer og ikke er omfattet af reklamationsretten. Præmien kan overdrages til en ven eller familiemedlem efter aftale med Kingfish. Alle varer sendes med GLS til nærmeste pakkeshop.


Kursus som præmie:

Vilkår & betingelser - Vi beder dig svare tilbage indenfor 10 hverdage fra du har fået besked om at du har vundet præmien, ellers vil en ny vinder blive udpeget automatisk. Vær opmærksom på, at gevinster ikke kan ombyttes til kontanter eller andre kurser/varer og ikke er omfattet af reklamationsretten. Præmien kan overdrages til en ven eller familiemedlem efter aftale med Kingfish. Såfremt du bliver forhindret i at deltage i et booket kursus, vil det desværre ikke være muligt at ombooke til en anden kursusdag, og præmien vil derfor være tabt.


ORDREBEKRÆFTELSE:
Alle bestillinger foretaget via www.kingfish.dk bekræftes automatisk (per e-mail), og du vil indenfor max. 24 timer på hverdage modtage enten en ordrebekræftelse eller besked per e-mail, hvis der skulle være problemer med levering (restordrer / udsolgte artikler). Det er ikke muligt at få en kopi af ordrebekræftelsen tilsendt senere. 


FORTRYDELSESRET FOR VAREKØB (FORBRUGERKØB):
Ved forbrugerkøb af fysiske varer yder Kingfish normalt 90 dages fortrydelsesret. Ved køb af ydelser som f.eks. rejser, kurser og ture er der begrænset fortrydelsesret. Dette behandles særskilt andetsteds i handelsbetingelserne. Ved fortrydelse af køb af varer, som har været brugt/anvendt af kunden gives kun 14 dages fortrydelsesret. Denne fortrydelsesret ved varer som er taget i anvendelse gælder kun for varer som er købt online.   

Bemærk at der på tilbudsvarer kun ydes 14 dages fortrydelsesret ved onlinehandel. På tilbudsvarer købt i vores fysiske butik ydes ingen fortrydelsesret.

Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare. Ønsker du at gøre brug din fortrydelsesret, skal benytte vores returformular ved returnering. Du kan læse mere om returnering og fortrydelse af dit køb og finde returformularen her. 

Ved køb af forbrugsstoffer (eksempelvis batterier), cd’er, dvd’er, bøger og manualer bortfalder fortrydelsesretten hvis forseglingen brydes.

Specielt tilpassede varer (eksempelvis målsyede dragter) tages ikke retur. Forbrugeren accepterer således ved køb, at fortrydelsesretten bortfalder, idet fremstillingen påbegyndes med det samme.

Returnerer du en brugt vare, hæfter du for værdiforringelsen. Dvs. du hæfter for den forringelse af varen, som skyldes anden håndtering af varen end hvad der er nødvendigt for at teste den på almindelig vis, som du ville gøre i vores fysiske butik. Kingfish anslår denne værdiforringelse. Synlig slitage eller ridser medfører en ubetinget værdiforringelse på minimum 75%. Det betragtes som en væsentlig værdiforringelse, hvis varen ikke returneres med oprindelig, ubeskadiget indpakning, dersom den leveres i en særlig indpakning fra producentens side.

Fortrydelsesretten på brugte varekøb gælder af hygiejniske årsager ikke badetøj, rashguards og  dragter (tør, våd og inderdragter) som har været anvendt i vandet. 

Når fortrydelsesretten udnyttes skal du selv betale portoen for at sende varen retur. Alle produkter købt hos Kingfish forbliver Kingfishs ejendom indtil du modtager varen. Det betyder, at risikoen for bortkommet post tages af Kingfish. Ønsker du at gøre din fortrydelsesret gældende, er varen din ejendom indtil Kingfish igen modtager den - du hæfter altså for en eventuel tabt forsendelse.

Varen skal sendes eller indleveres til:

Kingfish
Scandiagade 15
DK-2450 København SV

Når du fortryder dit køb tilbagebetales hele købesummen til dig. Dette gøres ved at tilbageføre beløbet til dét kreditkort, som blev anvendt ved betalingen, når vi har fået varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsen. Det er ikke et krav, men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken - eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

Bemærk - vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

RETURNERING AF GAVEKORT:

Ønsker du dit gavekort udbetalt i kontanter indenfor gavekortets gyldighedsperiode, opkræver vi et gebyr på 250 kr. i forbindelse med udgifter og omkostninger ved dette. Er gavekortet udløbet, kan du i op til 12 måneder efter udløbsdatoen, få udbetalt gavekortets værdi. Dit gavekort hos Kingfish er gyldigt i 2 år, fra købsdatoen.

FORTRYDELSESRET FOR UDLEJNING AF UDSTYR:

Ved afmelding af forudbetalt udlejningsudstyr booket i webshop, butik eller over faktura ifm. éndags-ture uden overnatning;

  Ved afmelding af udlejningen

 • mere end 7 dage før turen afholdes refunderes 75% af den samlede/endelige tur og udlejningspris.
 • mellem 7 dage og 72 timer før turen refunderes 50% af den samlede/endelige tur og udlejningspris.
 • mindre end 72 timer før afgang er der ingen refundering.

KØRSEL UNDER KURSER OG TURE
Kingfish sørger generelt for transport af instruktør og udstyr i varebil. Persontransport skal kursisterne selv arrangere. Instruktøren på det enkelte kursus kan være behjælpelig med at koordinere pladser i de enkelte biler, men evt. afregning for personkørsel sker internt mellem elever - Kingfish opfordrer dog til afregning svarende til Statens takst. Evt. booking af lejebil eller anden transport er for egen regning. Er eleven under 18 år skal forældrene selv transportere eleven til og fra dykkerstederne eller arrangere og give skriftlig tilladelse til, at eleven må køre med andre kursister på [email protected].


FORTRYDELSESRET FOR KØB AF KURSER & TURE:
Ved afmelding af kurset:

 • mere end 21 dage før start refunderes 75% af den fulde kursuspris
 • mellem 21 dage og 10 dage før kursusstart refunderes 50% af kursusprisen
 • mindre end 10 dage før kursusstart er der ingen refundering
 • Ved returnering af fysiske undervisningsmaterialer gælder samme regler som ved køb af andre fysiske varer i forretningen. Digitale undervisningsmaterialer skal være ubrugte for at være berettiget til returnering.
 • Der kan tegnes en forsikring på 10% af kursets pris. Forsikringen betyder, at du kan flytte kurset til et andet kursus på en senere eller tidligere dato (dog senest 12 mdr. frem) hvor der er plads, du kan dog kun flytte kurset eller dele af kurset én gang. En evt. prisforskel skal betales hvis kurset er dyrere, men udbetales ikke hvis kurset er billigere. Pengene kan ikke betales retur på baggrund af forsikringen. Forsikringen er kun gyldig såfremt den er tegnet samtidig med, at du tilmelder dig kurset.
 • Ved afmelding af et kursus, som foregår i udlandet gælder fortrydelsesretten som hvis det var en rejse du havde købt.
 • Hvis Kingfish aflyser et kursus vil der være fuld refusion uanset tidspunkt for aflysning. Det vil også være muligt at rykke kurset til et fremtidigt kursus med ledig dato.
 • Kingfish gennemfører mere end 95% af de kurser vi har i kalenderen. Det kræver dog minimum to deltagere på et kursus for at vi kan gennemføre et kursus. 

FORTRYDELSESRET FOR KØB AF REJSER:
Ved rejser menes arrangementer med mere end en dags varighed, herunder rejser, flerdags-ture, etc.

Det er ikke muligt at flytte eller få refunderet penge indbetalt i forbindelse med en rejse. Vi anbefaler, at du tegner en afbestillings- og rejseforsikring, spørg os for mere info herom.

For mere specifik information bedes du læse Kingfishs Rejsebetingelser


FORTRYDELSESRET FOR VAREKØB (ERHVERV):
VED SALG TIL ERHVERVSKUNDER (B2B) OG OFFENTLIGE INSTITUTIONER YDES DER IKKE FORTRYDELSESRET MED MINDRE ANDET ER AFTALT PÅ FORHÅND. 

REKLAMATION:
Kingfish yder 24 måneders reklamationsret. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget, og atmanglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Open-cell våddragter
Læs hvordan du kommer korrekt ind og ud aften opencell-våddragter her, så du kan prøve den uden at forvolde skade på dragten.

Der skal reklameres inden rimelig tid efter at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden for to måneder efter at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget. Når du ønsker at reklamere over et produkt, skal det sendes eller afleveres til os på vores adresse:

Kingfish
Scandiagade 15
DK-2450 København SV
e-mail: [email protected] 

Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en beskrivelse af fejlen. 
Bemærk - vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav. Husk altid at sende varen tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, således at vi kan tilbagebetale dig dine omkostninger.

FRASIGELSE AF OG BEGRÆNSNING AF ANSVAR:
Nedenstående gælder med mindre andet følger af dansk rets almindelige regler.

Kingfish påtager sig ikke ansvar for driftstab, avancetab eller andre indirekte tab, herunder indirekte tab der opstår som følge af forsinkelse eller mangler ved det solgte (varer og kurser), i anledning af aftaler mellem dig og Kingfish. Et erstatningskrav over for Kingfish kan ikke overstige fakturabeløbet for det solgte. 

Kingfish kan ikke gøres ansvarlig for manglende eller forsinket levering i tilfælde, hvor følgende omstændigheder er indtruffet, hvis omstændighederne forhindrer opfyldelse af aftalen eller opfyldelsen er urimelig byrdefuld:
Arbejdskonflikt og enhver anden omstændighed, som parterne ikke er herrer over, såsom brand, krig, mobilisering eller uforudsete militærindkaldelser af tilsvarende omfang, rekvirering, beslaglæggelse, valutarestriktioner, oprør og uroligheder, mangel på transportmidler, almindelig vareknaphed, restriktioner af drivkraft samt mangler ved eller forsinkelse af leverancer fra underleverandører, som skyldes nogle af de i dette punkt nævnte omstændigheder. Omstændigheder som nævnt, der var indtruffet inden tilbuddets afgivelse/aftalens indgåelse, medfører kun ansvarsfrihed, såfremt deres indflydelse på aftalens opfyldelse ikke kunne forudses på dette tidspunkt. 
Det påhviler Kingfish uden ugrundet ophold skriftligt at underrette dig om at sådanne omstændigheder er indtruffet.

ENHVER ORDRE MODTAGES UNDER FORBEHOLD FOR TRYKFEJL OG UDSOLGTE VARER SAMT FORCE MAJEURE, herunder krig, borgerlige
uroligheder, naturkatastrofer, strejker og lockout, svigtende forsyninger af råmaterialer, ildebrand, beskadigelse af Kingfishs eller Kingfishs leverandørers produktionsapparat, svigtende transportmuligheder, import/eksportforbud eller enhver anden begivenhed, som hindrer eller
begrænser Kingfish eller Kingfishs leverandørers muligheder for at levere. Kingfish har i tilfælde af force majeure valget imellem at hæve handlen eller en del af denne, eller at levere den aftalte vare, så snart hindringen for normal leverance er bortfaldet. Kingfish er i tilfælde af force majeure uden ansvar for ethvert tab hos køberen som følge af manglende levering. 

Kingfish kan ikke gøres ansvarlig, udtalt eller underforstået, for så vidt angår brugen af dette site, eller informationen, indhold, materiale eller produkter indeholdt på dette web-site. Du accepterer udtrykkeligt, at brugen af dette website er på egen risiko. I det omfang loven tillader det, frasiger Kingfish sig alle garantier, udtalt eller underforstået. Kingfish kan ikke garantere at dette website, dets servere eller e-mails sendt fra Kingfish er fri for virus eller skadelige komponenter. Kingfish kan ikke gøres ansvarlig for evt. skader af enhver art der stammer fra brugen af dette website, inklusiv men ikke begrænset til direkte, indirekte, tilfældige og afledte skader.

Hvis dele af Købsaftalen helt eller delvist ikke kan håndhæves overfor dig, er resten af ​​Handelsbetingelserne fortsat gyldig. De ugyldige betingelser skal erstattes af de vilkår som er fastsat i dansk retspraksis og sædvane for internethandel generelt.


SPECIELT OM REJSER:

Kingfish er medlem af Rejse-garantifonden #1824.
Vi anbefaler at tegne afbestillingsforsikring såvel som rejseforsikring der dækker dykning, f.eks. igennem Kingfishs samarbejde med Gouda.
Vi gør opmærksom på, at kunden selv er ansvarlig for at have visum, pas og vaccinationer i orden til det/de pågældende rejsemål, samt at kontrollere at navne på flybilletter og pas er identiske.
Kingfish gør opmærksom på at dykning, hajdykning, sejlads med motorbåde, safari og alle andre aktiviteter udgør en øget risiko, som kunden ved accept af rejsen påtager sig det fulde ansvar for at deltage i. Dyrene der kan opleves på rejserne er vilde og derfor uforudsigelige i deres opførsel og forekomst; Der gives ingen garanti for mødet med specifikke dyr.

De samlede betingelser for rejser med Kingfish kan læses her:

Kingfishs Rejsebetingelser

Kingfish Rejser - Betaling


EJENDOM:
Alle produkter købt hos Kingfish forbliver Kingfishs ejendom indtil du modtager varen. Det betyder, at risikoen for bortkommet post tages af Kingfish. Ønsker du at gøre din fortrydelsesret gældende, er varen din ejendom indtil Kingfish igen modtager den.


OPLYSNING OM KLAGEMULIGHEDER:
Vi lever af tilfredse kunder, så er du ikke tilfreds med vores service eller produkter kan du skrive en mail til vores direktør på: [email protected] Kan vi mod forventning ikke finde en løsning, er der følgende klagemuligheder: Hvis du vil klage over en vare eller tjeneste købt hos Kingfish, kan du indgive en klage til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg. Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus.

Europa-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klagen indgives her - http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du oplyse vores e-mail adresse [email protected]

OBS ovenstående handelsbetingelser er ikke gældende for business to business kunder:

B2B kunder handler under særskilte regler og vilkår, mail til [email protected] for at indgå en forhandleraftale og få oplyst vilkår

Hvad leder du efter?