Ledige stillinger i Kingfish

job i kingfish

Erfaren bogholder søges til Nordens største dykkerunivers

Hvad for en fisk?

Ja, du læste rigtigt. Kingfish er Nordens største og førende dykkerunivers og har udviklet sig fra en enkeltmands hobbyforretning i 2001 til en veletableret og professionel virksomhed med 60 medarbejdere, der beskæftiger sig med mange forskellige aktiviteter indenfor dykkerverdenen.

Kingfish er ikke et helt almindeligt dykkercenter. Vi består nemlig af tre dele: Dykkerbutik, rejsebureau og kursuscenter. Alle tre dele arbejder sammen for at skabe en god helhedsoplevelse for vores kunder.

Vi lægger stor vægt på at have glade og tilbagevendende kunder, ligesom vi fokuserer på at fastholde et godt arbejdsmiljø med smil og glæde i hverdagen, hvor kollegaskabet mellem de 20 fastansatte og 40 freelancere er i højsædet – og interesse for dykning i centrum. En stor del af fundamentet for Kingfish’ succes findes nemlig gennem fælles passion og knowhow indenfor dykning.

En hverdag i bogholderiet

Som bogholderiansvarlig i Kingfish vil du udgøre rygraden i økonomiafdelingen og dagligt blive mødt af nye og spændende udfordringer.
I stillingen vil du få mulighed for at påvirke din egen hverdag, og du skal have lyst til at være med på rejsen omkring videreudvikling af afdelingens arbejdsgange samt procedurer og være god til at arbejde selvstændigt.

Dine primære arbejdsopgaver:

• Daglig bogholderi, herunder debitorer og kreditorer.
• Afstemninger af balancekonti.
• Lønadministration.
• Projektstyring.
• Løbende rapportering.
• Kontakt til forsikring, bank og revisor.
• Ad-hoc opgaver.

Er det dig, vi leder efter?

Du anser dig selv som en holdspiller, der kan arbejde sammen med kollegaer på tværs af virksomheden i et uformelt arbejdsmiljø, men formår samtidig at holde øjnene på bolden og fastholde struktur samt overholde deadlines.

Du skal være energisk og trives med at have en stor berøringsflade samt fungere i et dynamisk miljø, hvor passion for Kingfish’ aktiviteter præger hverdagen.

Yderligere skal du have:

• Minimum 5 års erfaring fra en lignende stilling.
• Regnskabsmæssig uddannelse.
• Erfaring med C5.
• Flair for IT.

Det er ikke et krav, at du har interesse for dykning, men vi vil se det som vores fornemmeste opgave at vise dig, hvor fantastisk denne undervandsverden er.
Løn aftales efter kvalifikationer.

Kontakt:

Har du yderligere spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Andreas Petersen på telefon: +45 22 22 80 31.
Ansøgning og CV bedes sendes til job@kingfish.dk senest d. 6. september 2020.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Passionerede dykkerinstruktører

Du er klar til at blive en del af nordens største dykkercenter med et team på 20 fastansatte og omkring 40 freelance instruktører. Du er uddannet PADI OWSI, og har erfaring med at undervise i koldt vand. Du taler dansk, og føler dig godt tilpas i en tørdragt. Du elsker at være på en arbejdsplads, hvor der er fokus på din udvikling som dykker og instruktør. Du er vild med at udfordre dig selv og stræber efter en høj læringskurve.

Lyder det som noget for dig, så send en ansøgning med CV i en mail til: asbjoern@kingfish.dk

 

Om Kingfish

Kingfish blev startet i 2001 og begyndte hurtigt at generere væsentlige resultater. I 2006 startede vi vores eget rejsebureau således, at alle danske dykkere nu kunne få alt under et tag - både uddannelse, udstyr og dykkerrejser. I dag er vi nordens suverænt største dykkercenter med 20 fastansatte i rejsebureau og dykkerbutik. Vi får endvidere hjælp af en masse yderst kompetente dykkerinstruktører, som hjælper med at afholde kurser og udvikle forretningen så vi fastholder vores førende position.

Hvad leder du efter?