Ledige stillinger i Kingfish

 

Vi uddanner hvert år hundredevis af glade dykkere og uv-jægere

Du er klar til at blive en del af nordens største dykkercenter med et team på 20 fastansatte og omkring 20 freelance instruktører.

Dykkerinstruktør: Du er uddannet PADI OWSI, og har erfaring med at undervise i koldt vand. Du taler dansk, og føler dig godt tilpas i en tørdragt.

Du elsker at være på en arbejdsplads, hvor der er fokus på din udvikling som dykker og instruktør. Du er vild med at udfordre dig selv og stræber efter en høj læringskurve.

UV-jagt instruktør: Er du fridykker, aktiv uv-jæger, og har lyst til at undervise? Så har vi altid brug for friske kræfter til vores uv-jagt intro kurser

Lyder det som noget for dig, og har du lyst til at være en deal af vores team, så send en ansøgning med CV i en mail til: asbjoern@kingfish.dk

Om Kingfish

Kingfish startede i 2001 og er i dag et af de største dykkercentre i branchen.

Successen bunder i mange års hårdt arbejde på at opbygge knowhow, skabe et komplet sortiment med ”alt under et tag” og satse 100% på at drive en professionel virksomhed. I dag er vi over 20 fastansatte, fordelt på rejsebureau og dykkerbutik, samt en instruktørtrup på ca. 20 freelance dykkerinstruktører.

 

Hvad leder du efter?