Job i Kingfish

∼ Skarp og havelskende bogholder søges til Kingfish (fuldtid)  ∼

Er du en selvkørende talnørd, som også har en passion for havet? Så kan det være dig, vi leder efter.

Dit nye job:

Hos Nordens største dykkervirksomhed, Kingfish, søger vi en kollega, som vil udgøre rygraden i vores økonomiafdeling og som dagligt vil blive mødt af nye og spændende udfordringer.

Som bogholder vil du få mulighed for at påvirke din egen hverdag samt videreudvikle de etablerede processer.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

  • Daglig regnskabsstyring, herunder arbejde med debitorer og kreditorer
  • Afstemning og controlling
  • Lønadministration
  • Løbende rapportering
  • Ad hoc-opgaver

Hvem er vi?

Kingfish blev etableret i 2001 som en hobbyforretning, men er i dag en veletableret og professionel virksomhed, der beskæftiger sig med mange forskellige aktiviteter i og på vandet.

Fundamentet for virksomhedens succes er lagt gennem passion og knowhow. Virksomheden er opdelt i tre aktivitetsgrene; vandsport, rejsebureau med speciale i dykkerrejser og kursusvirksomhed.

Vi lægger stor vægt på at have glade og tilbagevendende kunder, ligesom vi fokuserer på at fastholde et godt arbejdsmiljø med smil og glæde i hverdagen, hvor kollegaskabet mellem de 20 ansatte og de 20 freelancere er i højsædet sammen med den fælles interesse for vandsport.

Om dig:

Du er selvkørende i det daglige, men er en holdspiller, der kan arbejde sammen med kollegaer på tværs af afdelingerne i virksomheden.

Du skal være energisk og trives med at have en stor berøringsflade samt fungere i et dynamisk og kreativt miljø, hvor passion for forretningens aktivitet præger hverdagen.

Yderligere skal du have erfaring fra en lignende stilling og have en regnskabsmæssig uddannelse.

Løn tilbydes efter kvalifikationer.

Vil du være en del af holdet?

Send din ansøgning og dit CV via nedenstående link. Deadline er 10. April 2023

Har du yderligere spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte økonomichef Andreas Petersen på 2222 8031 eller [email protected]

Vi glæder os til at høre fra dig.


∼  Vil du være vores nye instruktør?  ∼

Du er klar til at blive en del af nordens største dykkercenter med et team på 20 fastansatte og omkring 20 freelance instruktører?

Dykkerinstruktør: Du er uddannet PADI OWSI, og har erfaring med at undervise i koldt vand. Du taler dansk, og føler dig godt tilpas i en tørdragt.

Du elsker at være på en arbejdsplads, hvor der er fokus på din udvikling som dykker og instruktør. Du er vild med at udfordre dig selv og stræber efter en høj læringskurve.

UV-jagt instruktør: Er du fridykker, aktiv uv-jæger, og har lyst til at undervise? Så har vi altid brug for friske kræfter til vores uv-jagt intro kurser

 

Lyder det som noget for dig, og har du lyst til at være en deal af vores team, så send en ansøgning og CV til: [email protected] 


Om Kingfish

Kingfish startede i 2001 og er i dag et af de største dykkercentre i branchen.

Successen bunder i mange års hårdt arbejde på at opbygge knowhow, skabe et komplet sortiment med ”alt under et tag” og satse 100% på at drive en professionel virksomhed. I dag er vi over 20 fastansatte, fordelt på rejsebureau og dykkerbutik, samt en instruktørtrup på ca. 20 freelance dykkerinstruktører.

Hvad leder du efter?