Ledige stillinger i Kingfish Dive & Travel

 
Salgskonsulent søges

Har du hvad der skal til for at give vores kunder en uforglemmelig oplevelse af service, kompetence og tryghed? Er du så glad for outdoor-produkter, at du har svært ved at skjule din begejstring og dit engagement, når du med kyndig hånd viser kunderne rundt i en spændende verden af kvalitetsdykkerudstyr? Og frem for alt: Elsker du alt, der har med vand at gøre?

Så har vi en attraktiv stilling til dig som salgskonsulent i Kingfish Dive & Travels hyggelige udstyrsforretning i Tullinsgade i hjertet af København! Her venter 18 fastansatte og ca. 20 freelancere på at byde dig velkommen til en hverdag, som med garanti bliver både udfordrende og sjov! Læs resten af jobopslaget her.

Rejsekonsulent søges

Har du erfaring fra rejse-, service- eller salgsbranchen og kan du smile over telefonen, mens du hjælper vores rejselystne dykkerkunder af sted på fantastiske dykkerrejser verden over? Brænder du for dykning og kan du se fordelen i at blive en del af et team, som rummer nogle af de allermest kompetente dykkerinstruktører på de nordlige breddegrader?

I din nye stilling som rejsekonsulent bliver det dit overordnede ansvar at sørge for, at vores kunder får opfyldt deres dykkerdrømme. Typisk kontakter kunderne os via telefon, og det bliver dit ansvar at rådgive og vejlede gennem hele salgs- og bestillingsprocessen til kunden er tilfreds og handelen er lukket. Læs resten af jobopslaget her.

 

Passionerede dykkerinstruktører

Du er klar til at blive en del af nordens største dykkercenter med et team på 18 fastansatte og over 20 freelance instruktører. Du er uddannet PADI OWSI, og har erfaring med at undervise i koldt vand. Du taler dansk, og føler dig godt tilpas i en tørdragt. Du elsker at være på en arbejdsplads, hvor der er fokus på din udvikling som dykker og instruktør. Du er vild med at udfordre dig selv og stræber efter en høj læringskurve.

Lyder det som noget for dig, så send en ansøgning med CV i en mail til allan@kingfish.dk

 

 Om Kingfish Dive & Travel

Kingfish Dive & Travel blev startet i 2001 og begyndte hurtigt at generere væsentlige resultater. I 2006 startede vi vores eget rejsebureau således, at alle danske dykkere nu kunne få alt under et tag - både uddannelse, udstyr og dykkerrejser. I dag er vi nordens suverænt største dykkercenter med ca. 18 fastansatte i rejsebureau og dykkerbutik. Vi får endvidere hjælp af en masse yderst kompetente dykkerinstruktører som hjælper med at afholde kurser og udvikle forretningen så vi fastholder vores førende position.

 

Vent venligst ...

Køb for 500,00 DKK mere for at få fri fragt!

Kig videre i butikken Gå til bestilling
Kig videre i butikken Gå til bestilling
Kingfish.dk anvender cookies. De bruges bl.a. til at håndtere webshoppens indkøbskurv og indsamle statistik til løbende forbedringer af købsoplevelsen. Læs mere om cookies.
Luk