Ledige stillinger i Kingfish

Content Specialist

Kan du lave branchens skarpeste content? Så er du måske Kingfishs nye Content Specialist.

Vi er inde i en rivende udvikling og søger derfor en strategisk, velskrivende og naturelskende Content Specialist, der kan hjælpe os med at få Kingsfishs fantastiske oplevelser under vandet endnu bredere ud.

Nogen siger, at content ikke er hokus pokus, men lad os være ærlige – du kan trylle!

Dine fremtidige arbejdsopgaver er at oprette verdensklasse indhold til vores webshop. Derfor er du ikke til at skyde igennem, når du optimerer billeder i Photoshop og skriver indholdsrig tekst, der får vores kunder til at sige ”det produkt kan jeg ikke leve uden”.

Læs mere

 

Marketing Specialist

Brænder du for vand, og er du en haj til marketing? Så er du måske Kingfishs nye Marketing Specialist!

Nordens største dykkerunivers søger en innovativ, ambitiøs og naturelskende Marketing Specialist, der kan hjælpe os med at markedsføre Kingfishs fantastiske oplevelser under overfladen.

Du bliver en del af vores syv mand store marketing- og kommunikationsafdeling, der står for alt digital og trykt markedsføring af vores rejser, produkter og kurser. Du kommer til at planlægge, udvikle og eksekvere events og kampagner, der støtter op omkring vores strategiske planer.

Samtidig er du med til at beslutte, hvordan Kingfish skal markedsføres, så vi kan bygge et endnu stærkere brand.

Læs mere

Passionerede dykkerinstruktører 

Du er klar til at blive en del af nordens største dykkercenter med et team på over 20 fastansatte og over 20 freelance instruktører. Du er uddannet PADI OWSI, og har erfaring med at undervise i koldt vand. Du taler dansk, og føler dig godt tilpas i en tørdragt. Du elsker at være på en arbejdsplads, hvor der er fokus på din udvikling som dykker og instruktør. Du er vild med at udfordre dig selv og stræber efter en høj læringskurve.

Lyder det som noget for dig, så send en ansøgning med CV i en mail til asbjoern@kingfish.dk

Om Kingfish

Kingfish blev startet i 2001 og begyndte hurtigt at generere væsentlige resultater. I 2006 startede vi vores eget rejsebureau således, at alle danske dykkere nu kunne få alt under et tag - både uddannelse, udstyr og dykkerrejser. I dag er vi nordens suverænt største dykkercenter med ca. 18 fastansatte i rejsebureau og dykkerbutik. Vi får endvidere hjælp af en masse yderst kompetente dykkerinstruktører, som hjælper med at afholde kurser og udvikle forretningen så vi fastholder vores førende position.

Vent venligst ...

Køb for 500,00 DKK mere for at få fri fragt!

Kig videre i butikken Gå til bestilling
Kig videre i butikken Gå til bestilling
Kingfish.dk anvender cookies. De bruges bl.a. til at håndtere webshoppens indkøbskurv og indsamle statistik til løbende forbedringer af købsoplevelsen. Læs mere om cookies.
Luk