Ledige stillinger i Kingfish

Er ”struktur og systematisk” dit mellemnavn? 

Så søger Kingfish’s rejsebureau en administrativ medarbejder/office supporter/kontor assistent - ja kært barn har mange navne...

…men om du vil kaldes det ene eller andet betyder ikke så meget for os. Vi søger dig som elsker struktur, har helt styr på officepakken, er systematisk og elsker lister. 

Samtidig skal du kunne lide at have kundekontakt og have lyst til at indgå i et udadvendt team, der brænder for dykning og andre outdoor vandaktiviteter. 

Struktureret blæksprutte med næse for gode kundeoplevelser!

I din nye stilling bliver du del af et team på 5 og bliver et vigtigt omdrejningspunkt i forhold til at sikre vores kunder en god ferie.

Vi har en flad organisation, hvor vi hjælper hinanden på kryds og tværs, og i vores dagligdag lægger vi stor vægt på et godt kollegaskab og medarbejdertilfredshed.

Vi lover dig en hverdag som en del af et fedt team med en uformel omgangstone på Scandiagade i Sydhavnen - tæt på offentlig transport.

Dine primære opgaver:

o    Udarbejdelse og opdatering af rejsedokumenter.

o    At sørge for at alle deadlines på grupperejser overholdes omkring depositum, navnerapportering mm.

o    Kundekontakt med rejsegæster ifb. med indsamling af informationer.

o    Opdatering af vores booking system.

o    Kontrol af leverandør faktura.

o    Forfaldne administrative opgaver.

Dine personlige kvalifikationer:

o    Du arbejder selvstændigt og struktureret med et godt overblik.

o    Du kan holde styr på mange detaljer og bolde på samme tid.

o    Du trives med rutineprægede opgaver.

o    Du er serviceminded, positiv og kan bevare overblikket og humøret i stressede situationer.

o    Du er drevet af at nå dine egne og teamets målsætninger.

 

Vil du være en del af teamet?

Så send allerede i dag en ansøgning + CV til job@kingfish.dk  

Deadline for ansøgninger er 23. oktober 2022, MEN søg allerede i dag, da vi kører samtaler løbende og ansætter, når vi har fundet den rette kandidat. 

Vi glæder os til at høre fra dig! 


Vi uddanner hvert år hundredevis af glade dykkere og uv-jægere

Du er klar til at blive en del af nordens største dykkercenter med et team på 20 fastansatte og omkring 20 freelance instruktører.

Dykkerinstruktør: Du er uddannet PADI OWSI, og har erfaring med at undervise i koldt vand. Du taler dansk, og føler dig godt tilpas i en tørdragt.

Du elsker at være på en arbejdsplads, hvor der er fokus på din udvikling som dykker og instruktør. Du er vild med at udfordre dig selv og stræber efter en høj læringskurve.

UV-jagt instruktør: Er du fridykker, aktiv uv-jæger, og har lyst til at undervise? Så har vi altid brug for friske kræfter til vores uv-jagt intro kurser

Lyder det som noget for dig, og har du lyst til at være en deal af vores team, så send en ansøgning med CV i en mail til: asbjoern@kingfish.dk 


Om Kingfish

Kingfish startede i 2001 og er i dag et af de største dykkercentre i branchen.

Successen bunder i mange års hårdt arbejde på at opbygge knowhow, skabe et komplet sortiment med ”alt under et tag” og satse 100% på at drive en professionel virksomhed. I dag er vi over 20 fastansatte, fordelt på rejsebureau og dykkerbutik, samt en instruktørtrup på ca. 20 freelance dykkerinstruktører.

Hvad leder du efter?