Ledige stillinger i Kingfish

job-opslag

Regnskabsassistent med mod på faglig udvikling

Kingfish er Nordens største dykkerunivers. Vi har samlet butik, webshop, dykkerskole og rejsebureau under samme tag. Vores stabile vækst gør, at vi har brug for en ny kollega i bogholderiet – og det er her, du kommer ind i billedet.

Vi udvikler din faglighed

I denne fuldtidsstilling er vi parate til at lære dig op til alle de spændende opgaver, vores bogholderi rummer. Du vil på dagligt plan assistere vores bogholder, hvorigennem du kommer til at få et indgående kendskab i alle vores administrative processer.

Opgaverne vil således blive mere og mere udfordrende med tiden, og på sigt lægger vi op til, at du kan overtage det fulde ansvar for bogholderiet.

Du kan fra starten se frem til at prøve kræfter med følgende:

  • Finans- og lønbogholderi.
  • Kreditorer- og debitorpleje.
  • Administrative opgaver.
  • Videreudvikling af dine kompetencer.

Som ansat i Kingfish bliver du en del af et tæt team, hvor omgangstonen er hjælpsom, uformel og humoristisk. Når vi går på arbejde, er vi dybt professionelle, men vi vil også have det sjovt og grine – det håber vi meget, at du er med på.

Nyuddannet eller et par års erfaring

For at være et godt match til os, forestiller vi os følgende:

  • Du må gerne være nyuddannet eller have arbejdet i et par år inden for bogholderi.
  • Du skriver fejlfrit dansk og formår at begå dig med IT.
  • Du har styr på Office-pakken.
  • Det er en fordel, hvis du har erfaring med C5, Excel og Magento, men det er ikke et krav.
  • Du er engageret, god til at samarbejde og har et godt humør.
  • Du må meget gerne elske vand, men vigtigst er det, at du kan holde styr på de tørre tal.

Lyder det som noget for dig? Og kan du sige ja til ovenstående? Så har vi en spændende stilling til dig i vores superlækre lokaler i Scandiagade i Sydhavnen – tæt på transport, parkering og Københavns kanaler.

Her venter 20 fastansatte og ca. 20 freelance-instruktører på at byde dig velkommen til en hverdag, som med garanti bliver både lærerig og sjov!

Vil du være en del af teamet?

Så send allerede i dag din ansøgning og CV til job@kingfish.dk – deadline for ansøgninger er søndag d. 29. august 2019.

Vi glæder os til at høre fra dig!

job i kingfish

Passionerede dykkerinstruktører

Du er klar til at blive en del af nordens største dykkercenter med et team på over 20 fastansatte og over 20 freelance instruktører. Du er uddannet PADI OWSI, og har erfaring med at undervise i koldt vand. Du taler dansk, og føler dig godt tilpas i en tørdragt. Du elsker at være på en arbejdsplads, hvor der er fokus på din udvikling som dykker og instruktør. Du er vild med at udfordre dig selv og stræber efter en høj læringskurve.

Lyder det som noget for dig, så send en ansøgning med CV i en mail til: asbjoern@kingfish.dk

Om Kingfish

Kingfish blev startet i 2001 og begyndte hurtigt at generere væsentlige resultater. I 2006 startede vi vores eget rejsebureau således, at alle danske dykkere nu kunne få alt under et tag - både uddannelse, udstyr og dykkerrejser. I dag er vi nordens suverænt største dykkercenter med ca. 18 fastansatte i rejsebureau og dykkerbutik. Vi får endvidere hjælp af en masse yderst kompetente dykkerinstruktører, som hjælper med at afholde kurser og udvikle forretningen så vi fastholder vores førende position.

Vent venligst ...

Køb for 500,00 DKK mere for at få fri fragt!

Kig videre i butikken Gå til bestilling
Kig videre i butikken Gå til bestilling
Kingfish.dk anvender cookies. De bruges bl.a. til at håndtere webshoppens indkøbskurv og indsamle statistik til løbende forbedringer af købsoplevelsen. Læs mere om cookies.
Luk