Ledige stillinger i Kingfish

job-i-kingfish

Vil du sælge undervandsdrømme?

Er du vild med at rejse, og har du erfaring med at sælge? Kunne du samtidig tænke dig at lære at dykke og blive en del af det største og hurtigst voksende rejse- og dykkercenter i Skandinavien?

Så har vi en spændende mulighed for dig i Kingfish.

Vi oplever seriøs vækst på både forretnings- og personalefronten og er nu parate til at tage dig under vores vinger og opbygge dine kompetencer, så du med tiden kan blive et fuldgyldigt medlem af vores rejseteam og bære titlen ”rejsekonsulent”.

Vi bor i fede lokaler på Scandiagade i Sydhavnen – tæt på offentlig transport. Her venter 20 fastansatte og ca. 30 freelancere på at byde dig velkommen til en hverdag, som med garanti bliver både lærerig og sjov.

Kunderne ringer for at bestille drømmerejsen – du hjælper dem!

I din nye stilling skal du lære at give vores kunder en service i verdensklasse. Typisk kontakter kunderne os via telefon eller e-mail, og det bliver dit ansvar at rådgive og vejlede gennem hele salgs- og bestillingsprocessen til kunden er tilfreds og handlen er lukket. På sigt skal du også selv komme med forslag til destinationer og aktiviteter.

Du har en skarp næse for mersalg – men på en konstruktiv facon. Det skal være en god oplevelse at handle med os fra start til slut – og det er her du med dine superbe people skills kommer ind i billedet.

Du kan glæde dig til en hverdag, hvor vi via målrettet sidemandsoplæring og coaching vil udvikle både dine salgskompetencer såvel som kendskabet til dykkerdestinationer, dykning samt dykkerudstyr. Du vil derfor også komme til gennemgå et eller flere dykkerkurser.

Du vil være omgivet af hjælpsomme, uformelle og humoristiske kollegaer, som lægger stor vægt på at have det sjovt og grine – også selv om vi er dybt professionelle og passionerede omkring vores forretning og dykningen.

Du har et åbent sind og en næse for salg og kundeoplevelser

I denne stilling skal vi nok lære dig op, men for at have det bedste udgangspunkt for at blive succesfuld som færdig rejsekonsulent, er det en fordel, at du har lidt erfaring fra et salgs-/servicefag. Her har du lært vigtigheden af kundeservice, og du vil gå gennem ild og vand for at sikre, at dine kunder får en god oplevelse.

Alt i vores verden handler om dykning og størstedelen af vores medarbejdere er også selv ivrige dykkere. Derfor forventer vi også, at du er frisk på at lære alt om dette område og indgå i et dykkerkursus – hvis du ikke allerede er dykker - eller videreuddanne dig. Passion for dykning er vigtig, da den hjælper dig til at rådgive vores kunder, da du på egen krop ved, hvad det hele handler om.

Som person er du kendetegnet ved dit aldrig svigtende engagement og store lyst til at lære nyt om vores destinationer, rejser og samarbejdspartnere. Du bidrager til rejseteamet (5 pers.) med din team-spirit, dit gode humør og sprudlende humor.

Vi tager det som en selvfølge, at du taler og skriver engelsk og formår at begå dig med IT, herunder også Office-pakken.

Vil du være en del af teamet?

Så send allerede i dag en ansøgning + CV til job@kingfish.dk.

Vi vil bede dig skrive dine rejse- og eventuelle dykkererfaringer – ind i CV’et også. Deadline for ansøgninger er 10. juni 2019.

Vi glæder os til at høre fra dig!

job i kingfish

Studiejob som rådgiver i Nordens førende dykkerbutik

Kingfish er Nordens største dykkerunivers. Vi har samlet "alt under et tag": Butik, webshop, dykkerskole og rejsebureau. Vi bruger vores egen kærlighed til vand og know-how inden for snorkling, dykning og undervandsjagt til at formidle de bedste oplevelser under overfladen. Vi har haft stor vækst i vores butik i København SV, især vores lørdage er travle, og vi søger derfor ekstra hænder til at rådgive vores kunder i butikken.

Brænder du for dykning eller UV-jagt, og ønsker du at dele ud af din viden?

Dit job vil primært være at rådgive i butikken, men da den er tæt forbundet med vores webshop, rejsebureau og dykkerskole vil der være opgaver i hele virksomheden. Udover at du allerede er dykker eller UV-jæger på et ok niveau, skal du være villig til at sætte dig grundigt ind i vores sortiment, så du udover at være glad og smilende kan være med til at levere den bedste kundeservice.

  • Du er passioneret dykker eller UV-jæger.
  • Du elsker kundekontakt, hvor du kan rådgive kunder til de rette varer.
  • Du kan arbejde 6-15 timer om ugen. F.eks. en fast eftermiddag om ugen + hver anden lørdag fra kl. 10-16. Evt. fuld tid i ferier.
  • Det tager tid at blive oplært i vores store sortiment, så du skal minimum have mulighed for at arbejde 1 år.

Send en ansøgning med dit CV til: morten@kingfish.dk

Vi glæder os til at høre, hvorfor du skal være vores nye kollega.

job i kingfish

Passionerede dykkerinstruktører

Du er klar til at blive en del af nordens største dykkercenter med et team på over 20 fastansatte og over 20 freelance instruktører. Du er uddannet PADI OWSI, og har erfaring med at undervise i koldt vand. Du taler dansk, og føler dig godt tilpas i en tørdragt. Du elsker at være på en arbejdsplads, hvor der er fokus på din udvikling som dykker og instruktør. Du er vild med at udfordre dig selv og stræber efter en høj læringskurve.

Lyder det som noget for dig, så send en ansøgning med CV i en mail til: asbjoern@kingfish.dk

Om Kingfish

Kingfish blev startet i 2001 og begyndte hurtigt at generere væsentlige resultater. I 2006 startede vi vores eget rejsebureau således, at alle danske dykkere nu kunne få alt under et tag - både uddannelse, udstyr og dykkerrejser. I dag er vi nordens suverænt største dykkercenter med ca. 18 fastansatte i rejsebureau og dykkerbutik. Vi får endvidere hjælp af en masse yderst kompetente dykkerinstruktører, som hjælper med at afholde kurser og udvikle forretningen så vi fastholder vores førende position.

Vent venligst ...

Køb for 500,00 DKK mere for at få fri fragt!

Kig videre i butikken Gå til bestilling
Kig videre i butikken Gå til bestilling
Kingfish.dk anvender cookies. De bruges bl.a. til at håndtere webshoppens indkøbskurv og indsamle statistik til løbende forbedringer af købsoplevelsen. Læs mere om cookies.
Luk