Job i Kingfish

Controller

Er du selvkørende og vaks ved havelågen? - Så er det dig, vi søger!

Hvem er vi?

Kingfish blev etableret i 2001 som en hobbyforretning, men er i dag en veletableret og professional virksomhed, der beskæftiger sig med mange forskellige aktiviteter i og på vandet.
Fundamentet for virksomhedens succes er lagt gennem passion og knowhow.

Virksomheden er opdelt i tre aktivitetsgrene: vandsport, rejsebureau og kursusvirksomhed.

Vi lægger stor vægt på at have glade og tilbagevendende kunder, ligesom vi fokuserer på at fastholde et godt arbejdsmiljø med smil og glæde i hverdagen, hvor kollegaskabet mellem de 20 ansatte + 20 freelance er i højsædet sammen med den fælles interesse for vandsport.

Stillingen:

Som Controller i Kingfish vil du udgøre rygraden i økonomiafdelingen og dagligt blive mødt af nye og spændende udfordringer.
I denne stilling vil du få mulighed for at påvirke din egen hverdag samt videreudvikle de etablerede processer.

Dine primære arbejdsopgaver:

• Daglige regnskabsstyring herunder debitorer og kreditorer
• Afstemning og controlling
• Lønadministration
• Løbende rapportering
• Ad-hoc opgaver

Om dig:

Du er selvkørende i det daglige, men er en teamplayer, der kan arbejde sammen med kollegaer på tværs af afdelingerne i virksomheden.

Du skal være energisk og trives med at have en stor berøringsflade samt fungere i et dynamisk og kreativt miljø, hvor passion for forretningens aktivitet præger hverdagen.

Yderligere skal du have:

• Minimum 2 års erfaring fra lignende stilling
• Regnskabsmæssig uddannelse

Løn tilbydes efter kvalifikationer.

Vil du være en del af teamet?

Send din ansøgning og CV til job@kingfish.dk senest 31. januar 2023.
Har du yderligere spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Andreas Petersen på telefon 22228031.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Vi uddanner hvert år hundredevis af glade dykkere og uv-jægere

Du er klar til at blive en del af nordens største dykkercenter med et team på 20 fastansatte og omkring 20 freelance instruktører.

Dykkerinstruktør: Du er uddannet PADI OWSI, og har erfaring med at undervise i koldt vand. Du taler dansk, og føler dig godt tilpas i en tørdragt.

Du elsker at være på en arbejdsplads, hvor der er fokus på din udvikling som dykker og instruktør. Du er vild med at udfordre dig selv og stræber efter en høj læringskurve.

UV-jagt instruktør: Er du fridykker, aktiv uv-jæger, og har lyst til at undervise? Så har vi altid brug for friske kræfter til vores uv-jagt intro kurser

Lyder det som noget for dig, og har du lyst til at være en deal af vores team, så send en ansøgning med CV i en mail til: asbjoern@kingfish.dk 


Om Kingfish

Kingfish startede i 2001 og er i dag et af de største dykkercentre i branchen.

Successen bunder i mange års hårdt arbejde på at opbygge knowhow, skabe et komplet sortiment med ”alt under et tag” og satse 100% på at drive en professionel virksomhed. I dag er vi over 20 fastansatte, fordelt på rejsebureau og dykkerbutik, samt en instruktørtrup på ca. 20 freelance dykkerinstruktører.

Hvad leder du efter?