Prismatch

Tilfredse kunder med prismatch. Hos Kingfish vil vi ikke bare tilbyde dig den bedste service, men også den bedste pris på dit udstyr. Hvis du finder varen billigere på en anden dansk butik eller hjemmeside så matcher vi den. Så du både får vores høje service som hurtig leveringstid, ekspertrådgiving, fleksiblr returvilkår og den bedste pris.

Hvordan kan vi tilbyde de bedste produkter til de bedste priser? Vi køber vores produkter direkte hos producenterne i store mængder, derfor er det muligt for os at tilbyde både høj service og fair priser, og skulle vores produkter blive sat ned hos en konkurrent matcher vi den pris.

Sådan anvender du vores prismatch

For at benytte prismatch, skal du blot lave en ordre på vores hjemmeside. I kommentarfeltet skriver du pris, at du ønsker prismatch og indsætter link, til det billigere produkt (Obs: det skal være på en anden dansk hjemmeside.) Du gennemfører ordren normalt, og vi trækker herefter manuelt rabatten fra på din ordre, før vi trækker pengene fra dit betalingskort. Eksempel:

Hvis du ønsker at gøre brug af prismatch i vores fysiske butik, skal du medbringe den samme dokumentation i butikken. Du er også altid velkommen til at sende os en mail på info@kingfish.dk med link og info, så vi kan bekræfte på mail, at du kan opnå ”prismatch” i butikken eller i webshoppen.

Det med småt: Som udgangspunkt tilbyder vi prismatch på ét tilsvarende produkt, fra hver producent/mærke til hver kunde. Med tilsvarende produkt menes: Farve, Størrelse, Årgang/Version etc. Produktet skal være 100% identisk, og det skal være på lager hos konkurrenten.

Skulle du allerede have købt og modtaget dit produkt fra os, så tilbyder vi også at udbetale prismatch i op til 8 dage efter dit køb.
Bemærk at prismatch kun gælder produkter som sælges ved officielle danske forhandlere / webshops med hovedadresse i Danmark, og som afsender varer fra et dansk lager. Vi er selv officielle forhandlere af alle mærker på vores hjemmeside.

Prismatch bortfalder hvis varen er bestilt hjem specielt til dig, eller ikke indgår i vores sortiment. Hvis varen annonceres som ”begrænset parti”, ”køtilbud”, "ophørsudsalg", "medlemstilbud" ELLER der kræves betaling for et medlemskab for at kunne købe varen til prisen, vil vores prismatch også bortfalde.

Bemærk at prismatch ikke gælder kurser, da det kan være svært at vurdere om kurserne er identiske i forhold til indhold, udstyr etc. Vi prismatcher på rejser, men tager forbehold for tidspunkt, fly afgange og rejsen skal være identisk, så det vil altid kræve et aktuelt tilbud.

Prismatch kan ikke kombineres med rabatkoder, klubrabatter etc. Her kan varen købes til den billigste af de to priser.

Hvad leder du efter?