PADI Enriched Air Nitrox Specialty

Forlæng din bundtid!
Vælg en dato i boksen herunder og tjek Kalenderen for at se mødetid og sluttidspunkt for dit kursus.

Husk at bestille manual til kurset nederst på siden!

899,00 DKK

Forlæng din bundtid med op til 100% - Tag et PADI Enriched Air specialekursus

Forlæng dine bundtider med op til 100% - en drøm for de fleste, men virkelighed for de der har et specialekursus i Enriched Air. Kurset er ikke uden grund det mest populære speciale hos PADI, og Nitrox findes nu også på næsten alle destinationer i verden. På kurset lærer du alle de sikkerhedsregler og procedurer, der skal til for at dykke sikkert med den iltberigede luft, Nitrox. 

Et PADI Enriched Air Specialty består af

 • Teorimodul én aften i Kingfish
 • Teori-eksamen
 • 0 dyk

Krav for at starte på dit Nitrox Specialty

 • Du skal være fyldt 12 år
 • Du skal være certificeret (Junior) Open Water Diver eller højere
 • Du har en ubrugt PADI Enriched Air Specialty Manual, som købes via linket nederst på siden - Hver elev skal have sit eget eksemplar, som skal være læst og kundskabstests udfyldt inden kursusstart
 • Du skal låne og se DVDen som hører til kurset. DVD'en afleveres når du møder til kurset. Du kan enten hente den i butikken inden dit kursus, eller få den tilsendt med Post Danmark.
 • Se dag og mødetidspunkt for netop dit kursus i kalenderen

Hvis du ejer din egen dykkercomputer, så tag den venligst med. Det vil være en god idé, hvis du før kurset kigger i manualen og ser hvordan du indstiller den til at dykke med nitrox, så får du noget praktisk øvelse med at indstille den til de nitrox-luftblandinger vi analyserer til kurset.

Sygdomsforsikring

Der kan tegnes en forsikring der koster 10% af dykkerkursets pris.
Forsikringen gælder hvis du er forhindret i fremmøde før eller under dit kursus (grundet sygdom, øreproblemer, arbejde eller lign.). Forsikringen giver mulighed for at flytte kursus én gang (dog senest 12mdr. frem), hvor der er plads. Forsikringen er kun gyldig såfremt den er tegnet samtidig med at du tilmelder dig dykkerkurset.

Har du spørgsmål til vores PADI Enriched Air Nitrox Specialty kursus?

Husk at vi hos Kingfish altid står klar til at hjælpe dig. Du er mere end velkommen til at komme forbi vores butik i København eller kontakte os på telefon: +45 33 13 83 83 eller via vores mail: info@kingfish.dk.

Book en rådgiver

Book en af vores rådgivere i butikken, rejsebureauet og kursuscenteret. Vi står klar med personlig ekspertrådgivning, når du har tid. Mød os i butikken eller lad os ringe dig op. Book en tid her. 

Læs mere om rabatten nedenfor

Specifikationer
Organisation PADI
SKU PADI-NITROX
Product card image /n/i/nitrox.jpg
Product Hide Countdown Nej

Inden kursusstart, er det vigtigt at du:

 • Har læst hele kursusmanualen
 • Har udfyldt kundskabstestene i kursusmanualen
 • Har set DVDen som lånes af Kingfish
 • Har læst og underskrevet Regler for sikker dykning og Erklæringen om risiko, der afleveres til instruktøren, første dag på kurset.

Lær at dykke med Nitrox via e-Learning

Hvis du har travlt og ikke kan finde tiden til en Nitrox teori aften har du mulighed for at tage dine teorilektioner hvor og hvornår du vil!

Vil du i gang NU, eller kan du bare bedre lide, at sidde hjemme i ro og fred og studere. Så har du med PADI´s e-Learning program mulighed for at klare hele teori delen online.

Hurtigt og enkelt

Du logger ind på PADI's hjemmeside, tilmelder dig, betaler og vælger Kingfish Dive & Travel som dit dykkercenter.
Herefter får du med det samme adgang til PADI's Nitrox multimedie-kursus online, og kan begynde at studere.

Efter hvert kapitel er der en lille quiz, som du løser online. Undervejs i forløbet kan du kommunikere via email med Kingfish.
Når du er nået igennem hele pensum og har løst quizerne tager du den endelige eksamen online.

Praktiske øvelser

Undervejs i forløbet, bør du kontakte Kingfish Dive & Travel, for at aftale en tid, hvor du sammen med en PADI speciality instruktør, kan gennemgå de færdigheder du har lært online. Til de praktiske øvelser, medbringer du et e-Learning bevis, på at du har bestået teorien.

Du har adgang til e-Learning kurset i et år fra du er tilmeldt.

OBS: e-Learning kursusmaterialet findes kun på engelsk.

Kursuspris:
e-Learning til Nitrox inkl. online adgang til kursus materialer og koster EUR 195,- + Tax EUR 49,- (2016 priser) der betales direkte til PADI. Køber du kurset gennem Kingfish, er den praktiske del af kurset gratis og foregår hos Kingfish Dive & Travel. Certificeringen er inkluderet i prisen. 

PADI Nitrox e-learning

  Tilmeld dig e-learning her ( Åbner i nyt vindue )

Kingklub

Hvis du melder dig ind i Kingklub kan du spare mange penge - Du får fx 50% rabat på leje af udstyr!

Spar 15% ved køb af et komplet dykkersæt

Vi har sammensat komplette dykkersæt i flere prisklasser og til enhver smag. Vores komplette dykkersæt indeholder bl.a. en våddragt eller tørdragt, dykkerur, BCD og regulator. 

Kom godt i gang med dykningen med et snorkelsæt

En personlig maske og snorkel, der passer lige til dig og dit ansigt, giver bare markant bedre dyk, da det minimerer risikoen for at trække vand i.  

Vil du have den ultimative dykkeroplevelse?

Vi har samlet 4 hardware dykkersæt (BCD, regulator og manometer), for at gøre det nemt for dig, så du hurtigere kan komme under overfladen.

Hvorfor vælge Kingfish
 • Alle vores instruktører er PADI certificeredeAlle vores instruktører er PADI certificerede
 • Vi er kompromisløse i forhold kvalitetVi er kompromisløse i forhold til kvalitet
 • Altid dansktalende instruktørerAltid dansktalende instruktører
Lagerstatus:
På lager

Har du brug for hjælp?

Kontakt os

Har du spørgsmål til nyt udstyr, dit næste dykkerkursus eller vil du ud at rejse? Vores ekspert team sidder klar til at hjælpe dig. 

Ring op Send email

Spring køen over!

Book en tid til rådgivning, der passer dig, og vi står klar til at hjælpe. Har du lyst til at komme forbi på Scandiagade til en personlig samtale, eller måske ønsker du, at vi ringer dig op på et bestemt tidspunkt. Det er op til dig. Vi er klar!

Hvad leder du efter?