Neopren handsker - Vinterbadning

(10 varer)

pr. side
Faldende orden

Neopren handsker til vinterbadning

Vinterbadning er de sidste par år, blevet mere og mere populær. Måske fordi vi er blevet bedre til at prioritere vores helbred og mentale sundhed. Du kan læse mere om vinterbadning og sundhed her. 

Vinterbadning er af natur, en kold fornøjelse hvad end du er en garvet vinterbader eller helt ny i vinterbader miljøet. Derfor kan du med fordel, gøre det kolde gys, til en endnu bedre oplevelse med et par få tiltag.

Neopren handsker til vinterbadning er genialt, hvis du fx skal op og ned af en kold metalstige. De fleste vinterbaderklubber har nemlig en sådan stige og vinterbader du i København, vil du ofte opleve at skulle op og ned af en stige, der kan være hunde kold og have både sne og is på sig. Neopren handskerne kan her være med til at beskytte dine hænder mod skarp is og voldsom kulde, hvilket fører til et noget mere behageligt dyp i det kolde vand.

Neopren handsker til vinterbadere beskytter hænderne

Hvis du synes et par neopren handsker til vinterbadning er at ”snyde”, så kan du godt tro om igen. For det første handler vinterbadning om dig selv og dit eget velvære. Det skal være selvfølgelig være koldt, men også sikkert og nogenlunde behageligt. For det andet er et par handsker til vinterbadning med til at beskytte dine hænder, så du undgår rifter og måske endda forfrysninger, hvis du holder på en metalstige der er fyldt med is. Så gør noget godt for dig selv, hvis du vil få endnu mere ud af din vinterbadning og køb et par neopren handsker. De behøver ikke være dyre eller særligt tykke, de skal blot tage den værste kulde og have et beskyttende lag neopren.

Subzero Amara er ideelle neopren handsker til vinterbadning

Vi har et bredt udvalg af neopren handsker til både vinterbadning, undervandsjagt, dykning osv. Men hvis vi skal udvælge særligt et sæt neopren handsker til vinterbadning, må det være Amara handskerne i 2mm fra Subzero. De er kun 2mm tykke, så du har fuld bevægelsesfrihed i fingrene og godt greb. Derudover er neopren handskerne nemme at komme ind og ud af, hvilket er en fordel når du efter dykket, hurtigt vil i noget tørt tøj.

Book en rådgiver og få hjælp til det rigtige valg af neopren handsker til vinterbadning

Jeg håber du ved at læse denne tekst om neopren handsker til vinterbadning, er blevet en smule klogere på, hvilket valg du skal tage, når du skal købe udstyr til vinterbadning.
Hvis du stadig sidder og er i tvivl, ikke har fået svar på dine spørgsmål, er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar på telefonen, mailen [email protected] og chatten i vores åbningstider.

Derudover kan du også booke en personlig rådgiver, enten over telefonen i butikken. Så er du sikker på, at der står ind klar til dig i butikken og kan hjælpe dig med at vælge de perfekte neopren handsker. 

Hvad leder du efter?