Kingklub

(1 varer)

pr. side
Faldende orden
Filtrer

Filtrer efter

Filtrer efter

Bliv medlem af Kingklub

KingKlub er en ikke-kommerciel dykkerklub, som i samarbejde med Kingfish arrangerer spændende dykkeraktiviteter året rundt. På grund af det tætte samarbejde med Kingfish, kan KingKlub få fordele og benytte faciliteter, som gør det attraktivt for både nye og erfarne dykkere at være klubmedlem.

Medlemsfordele ved et Kingklub medlemsskab

  • Gratis påfyldning af luft (max. 2 tanke dagligt til eget brug )
  • Gratis lån af lokaler til klubarrangementer efter aftale
  • Gratis ugentlig svømmehalstræning i vinterhalvåret
  • Gratis events kun for medlemmer
  • 50% rabat på leje af dykkerudstyr
  • 50% rabat på alle fyraftensdyk
  • 10% rabat på heldagsture m. 2 dyk
  • 10% rabat på alle weekend grupperejser

Fordelene er kun til eget brug, så du kan kun købe ture og leje udstyr med rabat til dig selv. 

Klubarrangementer

Som Kingklubmedlem kan du deltage i de mange klubarrangementer som f.eks. Sankthans-turen med dyk og bål, krebsegilde eller undervandsskattejagt. Derudover afholder vi workshops, hvor du kan få udvidet din dykkerhorisont eller udfordre dig selv. For eksempel har vi holdt intro til sidemount-dykning, øvet opdrift og trim i en forhindringsbane og leget med dykkergadgets til gearaften.

Vintertræning i svømmehal

I vinterhalvåret har vi ugentlig træningstid i Vesterbro svømmehal (tirsdage fra kl. 20-22). Her kan du holde dine dykkerfærdigheder ved lige, forbedre din opdriftskontrol eller afprøve nyt udstyr i trygge rammer. Da der er et begrænset antal pladser i svømmehallen, skal du reservere plads på dyk@kingfish.dk eller på telefon 3313 8383. Du sørger selv for transport til svømmehallen, men hvis du skal leje udstyr skal du forbi butikken inden 17:30 og pakke det i Kingfish-varebilen.

Kontingent:

Kontingent 1000,- for 12 mdr. indbetales til Kingfish, Kingfish er ansat af Kingklub til at administrere betaling + afregning pr. medlem for brug af kompressor, leje af udstyr, lån af lokaler, bookning at ture etc. Kontingentet er tjent ind hvis du 4 gange på et år skal dykke og leje udstyr.

Kingklub på Facebook

Kingklub har sin egen side på facebook. Her deles alle klubarrangementer og billeder fra ture og workshops. Derudover fungerer facebook-siden som klubbens opslagstavle. Her deler medlemmerne billeder og videoer, eller søger efter en makker til weekendens dykkertur.

Kingklubs bestyrelse

Kingklubs bestyrelse vælges på den årlige generalforsamlingen i marts. Bestyrelsen arbejder frivilligt for at arrangere spændende ture og aktiviteter for klubbens medlemmer både over og under vandet. Har du en god idé til et arrangement, så kontakt os endelig – vi er altid åben for input. Bestyrelsen består af:

 

Stine Plejdrup Schmidt
Formand

Sara Rie Rasmussen
Næstformand

Daniel Plejdrup Schmidt
Sekretær

Allan Pedersen
Kasserer

Anne-Sophie Delblanco
Bestyrelsesmedlem

 

     

Tommy Ramstrup
Bestyrelsesmedlem

       

Bliv medlem af Kingklub

 

Hvad leder du efter?