PADI Pro Night

PADI Pro Night foredrag

25,00 DKK

Kan du ikke få nok af verden under overfladen, og går du og leger med tanken om at gøre havet til din arbejdsplads og gå ind i den professionelle dykkerverden? Så kom til Padi Pro infoaften Onsdag d. 4. marts kl 18.30-20.30.


 

Livet som PADI-Instruktør

Hvordan er freelance livet? Instruktørerne Nicklas, Jan og Anette fortæller

I løbet af aftenen vil du bl.a. høre lidt om livet som PADI Instruktør fra vores freelance-instruktør Nicklas, som senere vil blive suppleret af Jan og Annette - to af vores freelance-instruktører på Fyn, som vil fortælle deres fine Dive Master-historie.

Course Director Morten Steen fortæller om hvad det kræver at blive PADI Divemaster eller IDC-Instruktør

Efter at være blevet introduceret til instruktørlivet vil vores Course Director Morten Steen fortælle lidt om, hvad det egentlig kræver at tage et PADI Divemaster eller IDC-Instruktør kursus.

Hvilke muligheder giver et Padi Divemaster eller IDC-Instruktør kursus? Skolechef Asbjørn fortæller

Til sidst vil vores skolechef Asbjørn fortælle lidt om de muligheder, et Padi Divemaster eller IDC-Instruktør kursus giver, og hvad det kan bruges til efterfølgende.

Morten og Asbjørn vil stå klar til at give råd og vejledning til, hvordan du bedst planlægger din vej ind i PADI's professionelle verden. Denne aften besvares alle livets vigtigste spørgsmål.

Esben, som tog sin IDC hos Kingfish: "Jeg tror aldrig, jeg har prøvet at rykke mig så meget på en enkelt uge!":

“IDC’en hos Kingfish var helt fantastisk! Hård og udfordrende, men sjov og udviklende. Jeg tror aldrig, jeg har prøvet at rykke mig så meget på en enkelt uge! Vores PADI Course Director Morten Steen tog ikke nogen nemme genveje, men formidlede øvelserne og teorien meget seriøst og engageret. Det gjorde, at jeg efter kurset følte mig 110% klar til at gå op til instruktøreksamen og til at starte på livet som dykkerinstruktør.”

Ivrig efter at vide mere?

Vi glæder os til at se dig :-)

Onsdag d. 4. marts kl. 18:30-20.30.

Kingfish, Scandiagade 15, 2450 København SV

 

Andre har også købt:

Vent venligst ...

Køb for 500,00 DKK mere for at få fri fragt!

Kig videre i butikken Gå til bestilling
Kig videre i butikken Gå til bestilling
Kingfish.dk anvender cookies. De bruges bl.a. til at håndtere webshoppens indkøbskurv og indsamle statistik til løbende forbedringer af købsoplevelsen. Læs mere om cookies.
Luk