Aqua Pencil

Kommunikér, tag noter eller spil kryds-og-bolle under vandet!

Vil du tage noter, lave en skitse af den flotte (men for dig ukendte) fisk, du lige så eller bare kommunikere med din buddy under vandet? Aqua Pencil er designet af dykkere til netop disse formål!

Aqua Pencil er blyanten, der ikke ruster, svulmer op eller ikke kan skrive, fordi den er blevet våd - Du kan putte nyt bly i den, når den er løbet tør og så er den endda lavet i et cool design og fås i 8 forskellige farver.

Blyanten er perfekt til både nybegynderen og den øvede, dykkerinstruktøren og den tekniske dykker, forskere, bådførere og alle andre i eller nær ved vand, som gerne vil tage noter. Notér deco-stops, navnene på dagens dive sites, vejrforhold, luftforbrug, navigation, skitser fisk eller spil kryds-og-bolle, mens du alligvel bare hænger ud. Fugleinteresserede kan også tage noter under selv de mest våde forhold.

Aqua Pencil er en simpel anordning, som lader dig få mere bly ud, når du drejer blyantens ende. Blyet er 2mm tykt, 8,9cm langt og hårdført, så det ikke så let knækker. Den ergonomiske form lader dig bruge blyanten både med og uden handsker, og fungerer på både skriveplader, håndleds-slates og undervandspapir som fx wetnotes. Der medfølger refill-bly.

Vælg mellem 8 flotte farver!

Specifikationer
SKU AS000
Brands Kingfish
Hvorfor handle hos Kingfish
  • Fri fragt ved køb over 500 kr.Fri fragt ved køb over 500 kr.
  • 1-2 dages levering1-2 dages levering
  • 90 dages returret90 dages returret
Lagerstatus:
Udsolgt

Har du brug for hjælp?

Kontakt os

Har du spørgsmål til nyt udstyr, dit næste dykkerkursus eller vil du ud at rejse? Vores ekspert team sidder klar til at hjælpe dig. 

Ring op Send email

Spring køen over!

Book en tid til rådgivning der passer dig og vi står klar til at hjælpe. Har du lyst til at komme forbi på Scandiagade til en personlig samtale, eller måske ønsker du at vi ringer dig op på et bestemt tidspunkt. Det er op til dig, vi er klar!

Vi fandt andre produkter du måske kan lide!