Atomic BC2 BCD

Atomics BC2 BCD er et resultat af den anmelderroste Atomic BC serie. 

Fra 10.999,00 DKK

Atomic BC2 er en utrolig stærk og korrisions-resistent BCD der sætter nye standarder for dykning

BC2 BCD'en er et resultat af Atomics "design studio" tilgang og har et nyt radikalt, men genialt design, der adskiller sig fra de traditionelle BCD'er. 

BCD'en fra Atomic har en dobbelt-lamineret overflade-belægning der gør den yderst resistent

Atomic har lavet en vanvittig stærk og solid BCD, der kan modstå det meste. Derudover er BCD'ens overflade vandafvisende og du vil derfor opleve at din BCD er tør, kun et kort øjeblik efter du har nået overfladen. BCD'en er så stærk, at den giver dig mange års dykning. BCD'en er praktisk talt uigennemtrængelig og kan modstå almindelig slid og punktering. Derudover er den mere resistent overfor kemikalier, svamp, mug osv. 

Atomics patenterede EZ-LOK vægtsystem sikrer et nemt og hurtigt release-system 

Det eksklusive Atomic Aquatics EZ-LOK vægt system gør det muligt for dykkere, hurtigt og nemt at fylde bly på BCD'en, og gør det omvendt hurtigt og nemt at få det af igen. BCD'en har to lommer med lynlåse, der hver især kan rumme op til 4,5 kg. coated eller soft bly. Har du BCD'en i en størrelse X-Large, kan hver lomme rumme 6kg. Lommerne glider ind på plads i et hulrum under armene, hvor du vil høre en tilfredsstillende "klik" lyd. Så ved du at de sidder, hvor de skal sidde. 

CAM-LOK tank bånd gør det super nemt at påsætte din tank til din BCD 

Atomics CAM-LOK tank bånd er et resultat af Atomic Aquatics ingeniører der har tænkt i nye baner og fundet en løsning, der både gør det hurtigere og nemmere at påsættes din tank. Ligegyldigt hvor stor eller lille din tank er, kan spændet hurtigt justeres til. Båndet er sammenligneligt med det man finder på bindingerne på skistøvler. Det stærke one-piece bånd er polyurethane belagt, som resten af BCD'en, og betyder at båndet er beskyttet så det hverken glider rundt eller absorbere vand eller, som traditionelle nylon bånd gør.  

Her kommer der 8 rigtig gode grunde til at vælge Atomics BC2 BCD

 

 • Eksklusivt stof, der er lamineret med et stærkt materiale kaldet polyrethan - gør bla. din BCD vandtæt

 • CAM-LOK tank bånd er måske det nemmeste tank bånd på markedet

 • Atomics patenterede EZ-LOK vægt-system er fantastisk nemt at bruge og gør det super hurtigt at ændre mængden af bly

 • Unik, elegant og funktionelt design, gør det muligt for dig som dykker at justere din BCD, så du får den optimale komfort

 • Solide og slidtærke lynlåse, der oven i købet er restistente overfor sand

 • Titanium-belagte rustfrie D-ringe, placeret med omtanke for komfort og brugervenlighed

 • Lav-profil trim lommer gør dig hydrodynamisk i vandet

 • Til sidst kan man næsten ikke komme uden om at nævne selve designet. BCD'en er utrolig flot og fremstår yderst strømlinet. 

Har du spørgsmål til Atomics BC2 BCD?

Husk at vi hos Kingfish altid står klar til at hjæpe dig. Du er mere end velkommen til at besøge vores dykkerbutik i København eller kontakte os på telefon: +45 33 13 83 83. Du kan også altid sende os en mail til: dyk@kingfish.dk

Specifikationer
SKU 99-3000
Brands Atomic
Hvorfor handle hos Kingfish
 • Fri fragt ved køb over 500 kr.Fri fragt ved køb over 500 kr.
 • 1-2 dages levering1-2 dages levering
 • 90 dages returret90 dages returret
Lagerstatus:
På lager

Har du brug for hjælp?

Kontakt os

Har du spørgsmål til nyt udstyr, dit næste dykkerkursus eller vil du ud at rejse? Vores ekspert team sidder klar til at hjælpe dig. 

Ring op Send email

Brug for rådgivning?

Så book en tid der passer dig og vi står klar til at hjælpe, når du har tid til at komme forbi på Scandiagade. Eller måske har du bare lyst til at vi ringer dig op på et bestemt tidspunkt, så er det det vi gør.

Vi fandt andre produkter du måske kan lide!
 1. Hollis HD-200
  Fra 4.999,00 DKK
 2. Atomic BC1 BCD
  Fra 8.999,00 DKK

Hvad leder du efter?