Atomic M1 Regulator

State-of-the-art: Atomic bringer her den mest komplette, alsidige og funktionelle regulator hidtil set.

5.499,00 DKK

Førsteklassses regulator der sætter nye standarder for regulatorer

”Atomic har taget de bedste elementer fra deres regulatorteknologi introduceret i T1, B1 og Z1-modellerne og bragt dem sammen for at skabe den mest komplette, alsidige og funktionelle regulator i verden: M1” 

Materialerne i M1 er særligt udvalgt til ekstreme dykkerforhold. M’et står for Monel, en særlig metaltype, der egner sig fremragende til brug i saltvand. Monel er brugt i førstetrinnets indre komponenter og sikrer høj styrke, holdbarhed og ekstrem modstandsdygtighed overfor rust og for at kunne tåle oxygenblandinger op til 80%. Udover monel, er regulatoren udført i 316 rustfrit stål, titanium og zikroniumbelagt messing. Helt igennem solide og holdbare materialer, der giver dig en ekstrem stabil regulator, der ikke vejer for meget.

M1 er en alsidig regulator og kan bruges under de fleste forhold

Regulatoren er udviklet til at kunne fungere optimalt under stort set alle tænkelige forhold inden for rekreativ dykning såvel som teknisk dykning. De erfarne dykkere vil sætte pris på at den kan bruges til alle typer af dykning. Med M1 kan du skifte mellem luft og Nitrox uden særlig rengøring og endda nogle iltblandinger. Den nyere dykker vil især få gavn af regulatorens enkelthed og lige-til intuitive brug og ekstremt stabile ydeevne. 

Du er endnu bedre beskyttet mod freeflow

Hvis du har prøvet det, ved du allerede hvor irriterende det er. En regulator der pludselig kan begynde at freeflow’e. Det kan skabe stor forvirring og utryghed hos den mindre erfarne dykker og det er ekstremt uhensigtsmæssigt på store dybder, hvor du hurtigt mister meget luft fra tanken. Freeflow forekommer ofte hvis der har samlet sig skidt og snavs i regulatoren og når du dykker i koldt vand, hvor der kan dannes små iskrystaller inde i førstetrinnet. Med Atomic M1 reducerer du risikoen for freeflow. Førstetrinnet har en særlig forsegling, en såkaldt environmental seal, der forhindrer vand i at komme ind og forme iskrystaller – du kan derfor roligt hoppe i det kolde vand med din M1.

Andentrinnet på dit regulatorsæt er ligeledes designet til at reducere risikoen for freeflow

Andentrinnet er ligeledes designet til at reducere risikoen for freeflow. Har du prøvet at dykket i meget stærk strøm eller uroligt vand med bølger, har du måske oplevet at vandets bevægelser presser på frontdækslet og forsager freeflow. Det er ekstremt irriterende, da man ofte i strøm har et højere luftforbrug og i hvert fald ikke ønsker at ”spilde” luft på freeflow. Det undgår du med M1, da frontdækslet har huller i siderne fremfor på fronten.

Stabil selvjusterende luftstrøm

Atomics unikke ATC-system (Automatic Flow Control) sikrer at regulatoren altid giver dig en konstant og stabil luftstrøm på enhver dybde. ATC-systemet er årsagen til at Atomics regulatorer bliver hyldet som markedets bedste! Du kan også selv regulere modstanden i luftstrømmen ved at dreje på den lille drejeknap på siden.

Regulatoren leder boblerne væk fra ansigtet - særligt fordelagtigt for undervandsfotografer

Du undgår at blive generet af at få dine bobler ind foran ansigtet, da andentrinnets udblæsningsventil er lavet ekstra bred så dine bobler forsvinder ud til siderne. Det er især rigtig fedt for fotografer der skal holde nøje øje med objektet.

Mundstykket på regulatoren er yderst komfortabelt og har en utrolig god holdbarhed

Mundstykket er ekstremt lækkert og er blevet spået til at sætte nye standarter for komfort og holdbarhed. Udført i silikone med to forskellige hårdheder, hovedparten i meget tynd og blød silikone med særlige riller i bidestykket med mere fast silikone for øget holdbarhed. 

Særligt "swivel ball joint" gør at regulatoren sidder godt i munden

Desuden kommer M1 med et smart drejeled (swivel ball joint), der gør at regulateren sidder godt i munden, den trækker ikke til den ene side, du undgår at bide for hårdt i mundstykket for at holde den på plads, det er lettere at dreje hovedet osv.

Specifikationer for 1. Trin

 • DIN 200 bar
 • Atomic Jet Seat high-flow Piston
 • 2 hp porte
 • 5 lp porte, på en drejbar skive
 • Forsegling der forhindrer freeflow
 • Nitrox op til 50 %
 • Oxygen op til 80 % (når særlige krav overholdes)
 • Interne komponenter af monel metal
 • Ydre dele består af rustfrit stål, titanium og zikroniumbelagt messing

Specifikationer for 2. trin

 • AFC automatic flow contorl – giver dig automatisk det mest optimale luftstrøm ift. din dybde
 • Manuel justering af luftstrøm
 • frontcover med huller i siderne, der mindsker freeflow
 • Bred udblæsningsventil – du slipper for bobler i ansigtet.
 • Praktisk drejeled der øger komforten
 • Lækkert og meget behageligt silikonemundstykke
 • Anbefalet serviceinterval: 2 år/300 dyk

Har du spørgsmål til Atomics regulator M1?

Husk at vi hos Kingfish altid står klar til at hjælpe dig. Du er mere end velkommen til at besøge vores dykkerbutik i København eller kontakte os på telefon: +45 33 13 83 83. Du kan også altid sende os en mail til: dyk@kingfish.dk

Specifikationer
SKU 03-0030-7P
Brands Atomic
Product travel image no_selection
Product upsell image no_selection
Product card image no_selection
Hvorfor handle hos Kingfish
 • Fri fragt ved køb over 500 kr.Fri fragt ved køb over 500 kr.
 • 1-2 dages levering1-2 dages levering
 • 90 dages returret90 dages returret
Lagerstatus:
På lager

Har du brug for hjælp?

Kontakt os

Har du spørgsmål til nyt udstyr, dit næste dykkerkursus eller vil du ud at rejse? Vores ekspert team sidder klar til at hjælpe dig. 

Ring op Send email

Spring køen over!

Book en tid til rådgivning der passer dig og vi står klar til at hjælpe. Har du lyst til at komme forbi på Scandiagade til en personlig samtale, eller måske ønsker du at vi ringer dig op på et bestemt tidspunkt. Det er op til dig, vi er klar!

Vi fandt andre produkter du måske kan lide!
 1. Spar 399
  Hollis 100LX regulatorsæt
  4.498,96 DKK Normalpris 4.898,00 DKK
 2. Spar 399
  Hollis 200LX regulatorsæt
  6.998,95 DKK Normalpris 7.398,00 DKK