Atomic Subframe Dykkermaske

Dykkermasken er måske en af de mest solide og uopslidelige dykkermasker på markedet.  

999,00 DKK
Dykning
Undervandsjagt
Snorkling
Fridykning

Atomic Subframe er ekstremt holdbar, så investerer du i Atomics Subframe dykkermaske, investerer du i en mangeårig følgesvend 

Dykkermasken er både super komfortabel og ekstremt holdbar. Det bløde silikone gør masken til en ren fornøjelse og selve konstruktionen er med til at gøre masken til en af de mest uopslidelige dykkermasker på markedet. 

Atomics UltraClear linser giver et ultra klart udsyn med minimal forvrængning af lys under vandet

Atomics UltraClear linser finder du både i Atomics Frameless dykkermasker og Subframe dykkermasken. Den største forskel fra andre dykkermasker er, at det grønne tint i glasset er fjernet her, så du får et så klart og direkte udsyn til livet under vandet. UltraClear er et optisk kvalitetsglas med en enestående klarhed og fantastisk lystransmission uden farvedestortion. 

Har du spørgsmål til Atomics Subframe Dykkermaske?

Husk at vi hos Kingfish altid står klar til at hjælpe dig. Du er mere end velkommen til at komme forbi vores dykkerbutik i København eller kontakte os på telefon: +45 33 13 83 83. Du kan også altid sende os en mail til dyk@kingfish.dk

 

Specifikationer
SKU 04-01XX
Brands Atomic
Product Hide Countdown Nej
Hvorfor handle hos Kingfish
  • Fri fragt ved køb over 500 kr.Fri fragt ved køb over 500 kr.
  • 1-2 dages levering1-2 dages levering
  • 90 dages returret90 dages returret
Lagerstatus:
På lager

Har du brug for hjælp?

Kontakt os

Har du spørgsmål til nyt udstyr, dit næste dykkerkursus eller vil du ud at rejse? Vores ekspert team sidder klar til at hjælpe dig. 

Ring op Send email

Spring køen over!

Book en tid til rådgivning, der passer dig, og vi står klar til at hjælpe. Har du lyst til at komme forbi på Scandiagade til en personlig samtale, eller måske ønsker du, at vi ringer dig op på et bestemt tidspunkt. Det er op til dig. Vi er klar!

Vi fandt andre produkter du måske kan lide!

Hvad leder du efter?