Liveaboard

Blue Voyager Liveaboard - Maldiverne

Nyd en fantastisk dykkerferie på Maldiverne ombord på den store luksuriøse liveaboard Blue Voyager. Blue Voyager sejler de sydligste atoller såvel som de centrale atoller på ruten "Best of Maldives".

Rejseperiode

Flere gange om ugen

Varighed

Normalt 7 dage, men vi skræddersyer naturligvis rejsen til dine ønsker.

Sæson

Hele året.

Highlights

Skøn, skøn dykning - oooh-lala!
Fra
15.999,00 DKK

(Inkl. fly)

Jeg er interesseret i Blue Voyager Liveaboard - Maldiverne

Når nedenstående er udfyldt og sendt, vil en af vores rejseagenter kontakte dig.

Du er altid velkommen til at ringe til rejseafdelingen, alle hverdage mellem 10-18, på: 33138383

Udsolgt

Blue Voyager Liveaboard – Maldiverne

M/Y Blue Voyager er med en længde på 37 meter, Master Liveaboards og Blue O Two flådens største og flotteste liveaboard på Maldiverne, specifikt designet og konstrueret til dykkere, med alle de bekvemmeligheder man forventer af en topmoderne liveaboard. Hun gennemgik en fuldstændig renovering i 2015, med yderligere opgraderinger i 2016 og 2017, og byder nu 26 gæster velkomne, til at få den optimale dykkeroplevelse på Maldiverne, mens de slapper af i rummelig komfort.

Du får en yderst kompetent og professionel behandling på din liveaboard i Maldiverne

Blue Voyagers yderst kompetente personale sørger for en gennemført professionel behandling af gæsterne og ikke mindst virkelig lækker mad ombord. På bådens midterste dæk kun du nyde måltiderne under åben himmel. Og med hele 7 lounges ombord er der rig mulighed for at alle kan finde et sted at slappe af og nyde turen mellem dykkene. Ocean dækket byder på en unik plads til at slappe af tæt på vandet, hvor man om aftenen kan opleve Hvalhajer og Mantaer, der kommer for at æde plankton tiltrukket af bådens undervands projektører. Og fra jacuzzi’en på øverste dæk og baren Sky Lounge får du den perfekte udsigt til Maldivernes fantastisk smukke atollparadis.

Dykning

Blue Voyager har alle de faciliteter man som dykker kan ønske sig. Der er særligt fokus på undervands fotografer med seperat skylle tank og 2 ladestationer til kameraudstyr. Og Blue Voyager understøtter også rebreather dykning.

Dhoni – den ekstra dykkerbåd

Al dykningen foregår fra den special designede dhoni Blue Shadow, som følger med Blue Voyager overalt på ruten og sikrer en første klasses dykker oplevelse. Dhonien er helt ny, meget hurtig og indeholder alle de faciliteter man som dykker forventer. Med hele 19 meter er dhonien yderst rummelig, med individuelle stationer til alle dykkere og rigelig plads til klargøring og opbevaring af udstyr. Dhonien indeholder toilet med bruser indenfor på hoveddækket, 2 håndholdte brusere på bagerste dæk, og på turen til og fra divesitet kan I nyde solen og udsigten fra øverste dæk. Dhonien har 2 kompressorer med nitrox membran som sikrer jer hurtig cirkulation mellem dyk og fjerner kompressorstøjen fra moderskibet for øget komfort.

Kahytter

Blue Voyager byder på 13 kahytter fordelt på 3 dæk, alle med individuel air condition og ensuite badeværelse. På nederste dæk findes 8 komfortable twin kahytter med 2 enkeltsenge og koøje. På mellemste dæk er der 3 dobbelt kahytter, som alle har vinduer med havudsigt og en dobbeltseng. På øvre dæk er der 2 twin kahytter, som begge har vinduer med havudsigt og 2 enkeltsenge. Der er god mulighed for opbevaring af bagage under sengene og i en kommode mellem sengene. Kahytterne med dobbeltseng har desuden et lille skab med bøjler.

Tekniske specifikationer

- Byggeår: 2001
- Renoveret: 2017
- Længde: 37m
- Bredde: 8m
- Gæster: 26
- Kahytter: 13
- A/C: Ja
- Antal båddæk/materiale: 4/teaktræ og glasfiber
- Nitrox: Ja (tilvalg)
- Dykkerbåde: 1 (19m stor Dhoni)
- Dykkerguider: 2 eller flere
- Luftkompressor: 2 stk
- Teknisk dykning: Understøtter rebreather dykning
- Ekstra

Rejsen kort fortalt

Egnet til begyndere
Koralrev
Store dyr
Vragdykning
Snorkling
Hvorfor vælge Kingfish
  • Alle vores rejsemål har vi selv besøgtAlle vores rejsemål har vi selv besøgt
  • Rejser tilpasset jeres ønsker og drømmeRejser tilpasset jeres ønsker og drømme
  • Engageret rådgivning af passionerede dykkereEngageret rådgivning af passionerede dykkere

Har du brug for hjælp?

Kontakt os

Har du spørgsmål til nyt udstyr, dit næste dykkerkursus eller vil du ud at rejse? Vores ekspert team sidder klar til at hjælpe dig. 

Ring op Send email

Spring køen over!

Book en tid til rådgivning, der passer dig, og vi står klar til at hjælpe. Har du lyst til at komme forbi på Scandiagade til en personlig samtale, eller måske ønsker du, at vi ringer dig op på et bestemt tidspunkt. Det er op til dig. Vi er klar!

Hvad leder du efter?