Tofo Beach - Mozambique

Et af Mozambiques mest populære dykkersteder med en kæmpe hvid sandstrand, lille lokal landsby og hyggelige restauranter samt muligheden for dykke med mantarokker og hvalhajer hele året rundt.

Rejseperiode

Hver dag - året rundt

Varighed

10 dage (vi skræddersyer til dine ønsker)

Sæson

Hele året. Varmest fra november - april.

Highlights

Hvalhajer og mantaer året rundt. Pukkelhvaler fra juni - okt.
Fra
15.999,00 DKK

(Inkl. fly)

Jeg er interesseret i Tofo Beach - Mozambique

Når nedenstående er udfyldt og sendt, vil en af vores rejseagenter kontakte dig.

Du er altid velkommen til at ringe til rejseafdelingen, alle hverdage mellem 10-18, på: 33138383

Tofo Beach - et af de bedste steder at møde nogle af havets kæmper store dele af året

Denne rejse tager dig til det uberørte tropeparadis Tofo Beach. Tofo er en smuk, hvid sandstrand og er berømt som ét af de eneste steder i verden du kan møde mantarokker og hvalhajer hele året rundt, men også for den årlige migration af pukkelhvaler som du kan være heldig at komme til at dykke med fra starten af juni til slutningen af oktober.

Vi kender dykningen i Mozambique godt!

Med erfaring siden 1999 kender vi Tofo og Mozambique (næsten) så godt som vores egen bukselomme. Ring eller skriv f.eks. til Mads der har arbejdet 1½ år med dykning i Mozambique.

Mantarokker

Det er rev som "Manta Reef", "The office" og "Giants Castle" der har gjort Tofo berømt verden over. Revene består af adskillige rensestationer som mantaerne kredser om, og det er næsten uvirkeligt at få lov til at komme så tæt på disse blide og nysgerrige kæmper der kan have et vingefang på op til 7 meter.

Hvalhajer

Tofo er også kendt for at tiltrække store mængder af hvalhajer året rundt. På vej ud til dykkerstederne samt på overfladen imellem dykkene har du rigtig stor chance for at snorkle med disse blide kæmper – en oplevelse du aldrig glemmer.

Pukkelhvaler

Fra starten af juni til slutningen af oktober migrerer pukkelhvalerne fra Antarktis til Mozambique for at føde deres kalve. Hvis du besøger Tofo i disse måneder kommer du højst sandsynligt til at se hvalerne i overfladen og til at høre deres smukke sang på dine dyk. Hvis du er heldig kan du endda komme til at opleve disse fantastiske dyr på et af dine dyk.

Masser af fiske- og makroliv

Dykkene byder også på masser af andet liv som f.eks. kæmpe skildpadder, hajer, blæksprutter, muræner, tudsefisk og nøgensnegle samt store stimer af rev- og pelagiske fisk.

Inhambane - hyggelig by i kolonistil

Under din ferie på Tofo Beach kan vi anbefale at tage en eftermiddagstur til den nærliggende by "Inhambane" der næsten er urørt efter 17 års borgerkrig. Oplev bl.a. byens fiske & grøntsagsmarked, eller tag en slentretur igennem den hyggelige og meget afrikanske by der er præget af de gamle portugisiske koloniherrers byggestil.

Kort

Fine og hyggelige indlogeringsmuligheder

Nordin's Beach Lodge

Ligger i midten af Tofo, centralt placeret på den store sandstrand i skyggen af palmerne.

Vis detaljer

Nordin's Beach Lodge

Generelt

Nordin's Beach Lodge ligger i midten af Tofo, centralt placeret på den store sandstrand i skyggen af palmerne og de gamle Casuarinas træer. Det lokale landsby-marked og 2 restauranter/barer ligger tæt ved.

Siden resortet kom under ny ledelse i 2011, er der blevet lagt stor vægt på at modernisere og restaurere stedet. Nye badeværelser, toiletter og tagbelægning har givet Nordin's Beach Lodge en smuk ansigsløftning.

Morgenmad serveres enten på resortet eller på dykkercenteret. Der er tilhørende hushjælp som vasker op og gør rent, mens du dykker på Tofos rev.

Værelser

Der er flere store chalets som hvert har ensuite badeværelse/toilet og terrasse med udsigt. Yderligere er der vifter, myggenet, safety-box, håndklæder og sengetøj.

Blue@Tofo Guest House - Mozambique, Tofo

Det tidligere "Aquatico Casitas" er blevet nyrenoveret og står nu som et lækkert gæstehus. God beliggenhed lige ned til stranden og ved siden af dykkercentret.

Vis detaljer

Blue@Tofo Guest House - Mozambique, Tofo

Generelt

Blue@Tofo ligger langs med Tofos smukke strand og lige ved siden af vores dykkercenter. Det tager kun 5-10min at gå til midten af Tofo landsby, markedet og Tofos bedste restauranter. Morgenmad serveres i dykkercentrets restaurant, og der er ligeledes pool i haven samt gratis wifi adgang og en fælles lounge. Blue@Tofo har uden tvivl den mest praktiske beliggenhed på din dykkerrejse til Tofo Beach og en fremragende havudsigt !

Værelser

Alle værelser har eget bad/toilet, A/C og myggenet samt et køkkenområde med køleskab, elkedel og komfur. På terrasse har hvert værelse solstole og borde til rådighed såvel som en fuldstændig uhindret og smuk havudsigt. Alle værelse har gratis wifi samt 1 queen seng og 1 enkeltseng

Corasiida Guesthouse

Smuk havudsigt på næsten alle værelser, midt på Tofo Beach og lige ved siden af dykkercentret!

Vis detaljer

Corasiida Guesthouse

Generelt

Hos Corasiida Guesthouse får du både strandkant, fantastisk udsigt over hele Tofo Beach og charmerende indkvartering til en god pris. Ved siden af guesthouset ligger vores veletablerede dykkercenter, og derfor er Corasiida ideel for dig, der gerne vil have det hele tæt på. På den måde slipper du nemlig for ekstra rejsetid til og fra dykkercentret, og kan derfor bruge tiden på det du holder allermest af, om det så er afslapning på stranden eller på eventyr under havets overflade. Derudover ligger den lokale landsby inden for gåafstand, og her finder du et rigtigt afrikansk marked og masser af lokal kultur.

Corasiida byder på fem lækre værelser, hvoraf de fire har havudsigt. Alle værelserne er stilfuldt indrettet og har eget badeværelse og A/C.

Baia Sonambula

Dette lille private guesthouse er et af de bedste gæstehuse på hele Tofo Beach.

Vis detaljer

Baia Sonambula

Generelt

Baia Sonambula er netop blevet gennemrenoveret i februar 2017, og er nok et af de bedste og mest luksuriøse gæstehuse på hele Tofo Beach. Baia Sonambula byder på 6 lækre chalets som ligger lige bag ved stranden og kun ca. 5min gang fra landsbyens midte og markedet. Du har adgang til en fælles opholdsstue samt 2 fælles terrasser med flot havudsigt. Morgenmad serveres på én af fælles terrasserne af personalet.

Dykkercenteret ligger blot få minutters gang derfra.

Kan varmt anbefales til dig der leder efter europæisk standard med en afrikansk stemning.

Værelser

Der er 4 chalets med havudsigt og 2 mindre værelser med udsigt til haven. Alle har eget bad/toilet, myggenet, safety-box, vandrensere, vifte og mange små fine indretningsdetaljer. 

De 4 chalets med havudsigt har desuden hver deres egen private terrasse med liggestole i træ, og havudsigt direkte fra sengen. 

Din pris

Inkluderet:

- Fly: Danmark/Sverige/Norge - Vilanculos t/r
- 8 Dage/7nætter i Tofo
- Overnatning med eget bad og toilet
- 10 guidede båddyk
- Fri Nitrox
- Morgenmad alle dage
- Tanke og bly
- Alle transfers på destinationen
- Gebyr til Rejsegarantifonden
- Fuld pakkerejse (Fordele ved dækning af pakkerejseloven og Rejsegarantifonden)

Ikke inkluderet:

- Ekspeditionsgebyr (kr. 125,- pr. faktura)
- Visum til Mozambique
- Drikkepenge
- Evt. leje af udstyr
- Forsikringer
- Evt lufthavnsskat i Mozambique (30USD)
- Diver tax (ca 10 USD/pers/uge)

Forlæng din rejse...

1. Flere nætter på Tofo
2. Zavora Dive Adventure
3. Safari i Sydafrika
4. Sydafrika - hvidhajer, tigerhajer, Cape Town

Kontakt os for mere info.

Her er hvad, der venter dig!

Bådtur og store mantaer

Hvalhajer, mantaer og store dyr

Flot undervandsliv og kæmpe oplevelser

Dyk med imponerende fisk

Vilde og uforglemmelige oplevelser

Rejsen kort fortalt

Egnet til begyndere
Koralrev
Store dyr
Vragdykning
Snorkling
Hvorfor vælge Kingfish
 • Alle vores rejsemål har vi selv besøgtAlle vores rejsemål har vi selv besøgt
 • Rejser tilpasset jeres ønsker og drømmeRejser tilpasset jeres ønsker og drømme
 • Engageret rådgivning af passionerede dykkereEngageret rådgivning af passionerede dykkere

Har du brug for hjælp?

Kontakt os

Har du spørgsmål til nyt udstyr, dit næste dykkerkursus eller vil du ud at rejse? Vores ekspert team sidder klar til at hjælpe dig. 

Ring op Send email

Spring køen over!

Book en tid til rådgivning, der passer dig, og vi står klar til at hjælpe. Har du lyst til at komme forbi på Scandiagade til en personlig samtale, eller måske ønsker du, at vi ringer dig op på et bestemt tidspunkt. Det er op til dig. Vi er klar!

Vi fandt andre produkter du måske kan lide!
 1. Udsolgt
  Zavora Beach - Mozambique
  Hver dag - året rundt
  16.499,00 DKK
  (inkl. fly)
 2. Udsolgt
  Sea of Cortéz - Mexico
  Hver dag
  14.999,00 DKK
  (inkl. fly)