Fourth Element langærmet Hydroskin

Lækker langærmet rashguard med UV-beskyttelse og god samvittighed.
Vælg en strørre størrelse, hvis du ønsker en mindre tætsiddende pasform.

499,00 DKK

Lækker rashguard til alle typer vandsport

Alle produkterne i Fourth Elements nye produktlinie Ocean Positive er fremstillet af genbrugt nylon fra efterladte fiskenet.

Denne tætsiddende badetrøje med lange ærmer er selvfølgelig ingen undtagelse, og du kan bruge den under din våddragt for ekstra komfort eller alene som UV badetøj til alle former for vandsportsaktiviteter. 

Et slag for bæredygtighed - gamle fiskenet får nyt liv i produktionen af din rashguard 

Fourth Elements Ocean Positive badetøj (m/k) og rashguards slår et slag for miljøet ved at blive fremstillet af såkaldte ”ghost nets”. Efterladte fiskenet og andet fiskegrej gør stor skade på havets dyr og øvrige marineliv (fx koralrev), når de får lov at flyde rundt i verdenshavene. 
Sammen med andet nylonaffald bliver de genanvendt i produktionen af ECONYL®, som er en 100% regenereret nylontråd. Det er denne tråd der bliver brugt til at lave din rashguard og badetøj! Fourth Element er desuden frontløbere for GGGI – Global Ghost Gear Initiativ, der finder bæredygtige løsninger på de stigende problemer med forladte fiskenet og andet grej i havene verden over.

Bedre UV beskyttelse end solcreme - pas på din hud med en langærmet rashguard

Den såkaldte Hydroskin, der også fungerer som uv tøj, giver dig i tør tilstand en UV-beskyttelse på SPF 50+, hvilket er langt bedre og mere praktisk end solcreme, når du tilbringer timevis med dit snorkelgrej i vandoverfladen, på surfbrættet, i kajakken eller noget helt fjerde. Husk dog stadig solcreme på ben og andre udsatte steder!

Ultra tynd lycra gør den super behagelig og nem at bevæge sig i

Rashguarden er fremstillet af ultra strækbar lycra, der gør den meget behagelig at bevæge sig i. Den er desuden modstandsdygtig overfor både klor- og saltvand og kan maskinvaskes ved 30°C. Et praktisk elastikloop til tommelfingeren holder ærmet på plads, når du trækker din våddragt ud over. Findes også i en kortærmet model.

Specifikationer for Fourth Element langærmet Hydroskin:

  • Langærmet Hydroskin rashguard
  • Solbeskyttelse SPF 50+
  • Damemodel m. aqua detaljer, herremodel m. hvide detaljer
  • Emballage af 100% bionedbrydelig og 100% kompostérbar yucca-stivelse
  • Fås også i en kortærmet model
Specifikationer
SKU HYDOPB01, HYLOPB01
Brands Fourth Element
Product Hide Countdown Nej
Hvorfor handle hos Kingfish
  • Fri fragt ved køb over 500 kr.Fri fragt ved køb over 500 kr.
  • 1-2 dages levering1-2 dages levering
  • 90 dages returret90 dages returret
Lagerstatus:
På lager

Har du brug for hjælp?

Kontakt os

Har du spørgsmål til nyt udstyr, dit næste dykkerkursus eller vil du ud at rejse? Vores ekspert team sidder klar til at hjælpe dig. 

Ring op Send email

Spring køen over!

Book en tid til rådgivning, der passer dig, og vi står klar til at hjælpe. Har du lyst til at komme forbi på Scandiagade til en personlig samtale, eller måske ønsker du, at vi ringer dig op på et bestemt tidspunkt. Det er op til dig. Vi er klar!

Hvad leder du efter?