Fourth Element Rock Hopper Badesko

Fourth Element Rock Hopper badesko er en letvægts badesko, som består af 3mm neopren, en naturlig gummisål i bunden og en ergonomisk indre sål.

399,00DKK

Virkelig lækker badesko i neopren til både dykning, snorkeling og klatring

Badeskoen er en utrolig behagelig og yderst brugbar sko til stranden. Det er den fordi den har en naturlig gummisål i bunden, der holder skarpe genstande væk fra din fodsål og en ergonomisk indersål, der giver en super komfortabel strandsko. 

Badeskoen kan bruges sammen med hælremsfinner til dykning og snorkling 

Fourth Element har valgt at forstærke hælen på deres Rock Hopper badesko, hvilket gør det muligt for dig at bruge skoen til hælremsfinner når du dykker eller snokler. Den passer dog ikke til fuldfodsfinner. 

Rock Hopper strandskoen kan bruges på stranden, i klipper både på land og i vand og til dykning i varme lande

Forseglingen omkring ankelen minimerer påvirkeningen fra vandet og medvirker til, at badeskoen bliver siddende hvor du gerne vil have den siddende. Både når du bader, går, klatrer eller svømmer med hælremsfinner.

Specifikationer
SKU BTR
Brands Fourth Element
Product Hide Countdown Nej
Hvorfor handle hos Kingfish
  • Fri fragt ved køb over 500 kr.Fri fragt ved køb over 500 kr.
  • 1-2 dages levering1-2 dages levering
  • Prismatch & 90 dages returretPrismatch & 90 dages returret
  • Fri retur ved ombytning af vareGratis retur ved ombytning af vare
Lagerstatus:
På lager

Har du brug for hjælp?

Kontakt os

Har du spørgsmål til nyt udstyr, dit næste dykkerkursus eller vil du ud at rejse? Vores ekspert team sidder klar til at hjælpe dig. 

Ring op Send email

Spring køen over!

Book en tid til rådgivning, der passer dig, og vi står klar til at hjælpe. Har du lyst til at komme forbi på Scandiagade til en personlig samtale, eller måske ønsker du, at vi ringer dig op på et bestemt tidspunkt. Det er op til dig. Vi er klar!

Hvad leder du efter?