Spar 26 %

Frivannsliv EVO 2 Nordic 9mm

Nu er den her endelig: EVO 2 Nordic er opgraderingen af nordens mest sælgende jagt- og fridykkerdragt!

2.499,00 DKK Normalpris 3.399,00 DKK

Et stort skridt i den rigtige retning med Frivannsliv EVO 2 Nordic 9mm

Den nye dragt fra Frivannsliv er lavet fra limestone som giver en mere grøn produktion. Faktisk udledes der helt op til 72% mindre CO2 end andre dragter. Derudover bruges der mindre vand og kemikalier til produktionen af Frivannsliv Nordic EVO 2. Dragten er desuden lavet af gamle bildæk og vandflasker.

En håndsyet kvalitetsdragt til den nordiske UV-jæger!

Efter flere års testning er norske Frivannsliv nu klar med en ny og forbedret udgave af den ekstremt populære EVO dragt. Med Nordic EVO2 får du - kort sagt – en blødere, stærkere og bedre dragt!

God til alle kropstyper – Fantastisk pasform!

Med en helt ny neoprentype ”S Foam FHA” får du en dragt, der er blødere og endnu mere fleksibel end før.

Dragten er unisex og dens ekstreme elasticitet, blødhed samt forbedringer på facon og snit gør, at den passer til de fleste kropstyper! Du vil opleve at den er langt lettere at få af og på, end andre dragter på markedet. Den smyger sig behageligt om din krop og giver dig en virkelig god bevægelsesfrihed, uanset om du er høj og slank eller lav og rund.

Dragtens knæbeskyttere er lavet af slidstærkt gummi, hvilket er meget mere elastisk og giver dig en bedre bevægelighed end med kevlar, som typisk bruges på andre dragter. Ladepladen strækker sig helt ned til maven, hvilket gør det muligt at lade harpunen uanset om dine arme er korte eller harpunen er meget lang.

Ny og forbedret hætte

Med et nyt formsyet design vil du opleve en hætte, der smyger sig om dit hovedets facon, uden at stramme eller genere. Hætten dækker din pande og hage og beskytter derfor mod både koldt vand og smertefulde møder med brandmænd. Med den fantastiske elasticitet og ekstra plads omkring halsen, vil du mærke hvordan du helt ubesværet kan trække vejret inden et neddyk.

Endnu mere slidstærk

Den nye ”S Foam FHA” neopren er mindre følsom overfor fx. neglemærker. På ydersiden er dragten beklædt med hurtigtørrende og ekstremt elastisk nylon, hvilket giver dig en virkelig slidstærk og fleksibel yderside. Dragten er desuden testet ned til 60 meters dybde, for at sikre at dragten ikke komprimeres permanent.

Alle de lækre detaljer:

 • Norsk design - håndsyet kvalitet
 • Ny neoprentype S Foam FHA – Ekstra blød og fleksibel
 • 9mm tykkelse – holder dig varm hele året rundt
 • Slidstærk og hurtigtørrende nylon på ydersiden
 • Formsyede ærmer, bukseben og hætte
 • Åbne afslutninger på hætte ærmer og ankler = ingen syninger der kan gå op eller genere huden
 • Stropper til ophæng af bukserne
 • Nye knapper på bæverhalen, der er lette at betjene

Se EVO 2 Nordic dragten i action i videoen

Specifikationer
SKU F-NORDIC9
Dragt til Unisex
Brands Frivannsliv
Hvorfor handle hos Kingfish
 • Fri fragt ved køb over 500 kr.Fri fragt ved køb over 500 kr.
 • 1-2 dages levering1-2 dages levering
 • 90 dages returret90 dages returret
Lagerstatus:
På lager

Har du brug for hjælp?

Kontakt os

Har du spørgsmål til nyt udstyr, dit næste dykkerkursus eller vil du ud at rejse? Vores ekspert team sidder klar til at hjælpe dig. 

Ring op Send email

Spring køen over!

Book en tid til rådgivning, der passer dig, og vi står klar til at hjælpe. Har du lyst til at komme forbi på Scandiagade til en personlig samtale, eller måske ønsker du, at vi ringer dig op på et bestemt tidspunkt. Det er op til dig. Vi er klar!

Vi fandt andre produkter du måske kan lide!