Frivannsliv Native 5mm neoprensokker

5mm Native Sokker med supratex og kevlar forstærket sål fra Frivannsliv.

OBS! Det er vigtigt du læser "Open-Cell dragter - info og vilkår"

399,00 DKK

De ideelle sokker til undervandsjagt og fridykning i norden

Frivannsliv Native 5mm Sokker gavner enhver undervandsjæger og fridykker og vil med garanti sørge for, at du kan holde dig varm i vandet i længere tid. 

Du får et sæt dykkersokker med forbedret slidstyrke og stor bekvemmelighed

Indersiden af sokken er lavet af en kombination af nylon og open-cell neopren. På undersiden af sokken finder du nylon-neopren og på oversiden er sokken lavet med open-cell neoprenen. Dette gør sokken meget varmere og meget nemmere at få af og på.

Da sokken har open-cell neopren på anklen, får du en sublim forsegling mod vand og ekstra god varme

Da sokken har open-cell neopren på anklen, får du en sublim forsegling mod vand. På denne måde kan våddragten lægges udenpå sokken og man får en tæt forsegling mellem våddragt og sok, som resulterer i mindre tab af varme.

Vælg sokker der er miljøvenlige

Frivannsliv har valgt at sætte fokus på miljøet og selve produktionen. Sokkerne er lavet med en vandbaseret lim, hvor CO2 udslippet er reduceret med hele 72%. Frivannsliv har fjernet al brug af tjære og petrokemi i produktionen af disse sokker og det kommer miljøet til stor gavn. Samtidig er alle farver og tekstiler udvundet på en bæredygtig måde, der bla. sparer 104 liter vand pr. kg stof, og selve nylonen bliver fremstillet af genbrugsplastik. 

Specifikationer
SKU F-NATIVE5*XX
Brands Frivannsliv
Product Hide Countdown Nej
Hvorfor handle hos Kingfish
  • Fri fragt ved køb over 500 kr.Fri fragt ved køb over 500 kr.
  • 1-2 dages levering1-2 dages levering
  • 90 dages returret90 dages returret
Lagerstatus:
På lager

Har du brug for hjælp?

Kontakt os

Har du spørgsmål til nyt udstyr, dit næste dykkerkursus eller vil du ud at rejse? Vores ekspert team sidder klar til at hjælpe dig. 

Ring op Send email

Spring køen over!

Book en tid til rådgivning, der passer dig, og vi står klar til at hjælpe. Har du lyst til at komme forbi på Scandiagade til en personlig samtale, eller måske ønsker du, at vi ringer dig op på et bestemt tidspunkt. Det er op til dig. Vi er klar!

Vi fandt andre produkter du måske kan lide!

Hvad leder du efter?