UV-jagtrejse til Norge

 

Fantastisk natur både over og under vandet 

Europas måske mest spektakulære undervandsjagt

Action og masser af store fisk i Kristianssund

 

Rejsen tidlig efterår 2020

Finder sted 14. Sep til 20. Sep 2020

Fra 2.650,00 DKK

Tag med på en fantastisk UV-jagtrejse til Norge og oplev et sandt paradis for undervandsjægere - kæmpe fisk og fantastisk natur venter på os

Fiskene er store og i rigelige mængder. Naturen er smukkere end smuk. Der er både mulighed for dyk til store dybder, action dyk ved bropiller og fredfyldte klippedyk på lavere dybder. En tur hvor selv de mest erfarne vil have mulighed for at blive udfordret på teknik og fysisk form og hvor de mindre erfarne vil kunne gå fra zero til hero på en uge.  

Vandet vrimler med lækre helleflyndere, sej, saftige torsk og store havkatte 

Der vil være rig mulighed for at skyde sej og torsk. God mulighed for havkat og de heldige kan fange en helleflynder på +80 cm. Vi har vores egen fryser med, hvor vi fryser fisk ned til hjemrejsen.
NB! Man må max tage 10 kg fisk med hjem ifølge norsk lovgivning. Det er dog alligevel en del, når det er 10 kg renset fisk.
Det er vores holdning, at vi dykker for at opleve natur og smukke fisk og kun skyder fisk af en høj standard – fisk som vi har behov for enten at spise på turen eller til at filetere og tage med hjem. 

Vi bor i super hyggelige fjeldhytter og lever af vores egen fangst

Vi bor i simple hytter, med gode faciliteter til at filetere fisk, tæt på gode jagt områder, og direkte til en havn hvor vi kan leje små både. I området går der store torsk og sej på +10 kg tæt på overfladen, så de dygtige / heldige vil have mulighed for at få skudt en trofæfisk. Hver aften laver vi i fællesskab lækre retter ud af de fisk vi skyder. De fisk vi ikke kan spise bliver frosset ned og tages med retur til Danmark i den medbragte fryser. Det er jagten der er i fokus, men der er også mulighed for at gå på opdagelse i den smukke natur, leje cykler eller kajakker.

Maden er en vigtig del af turen og vi spiser selvfølgelig de fisk vi fanger

Vi køber ind i Danmark og medbringer mad i en fryser. Maden suppleres selvfølgelig op med de fisk, vi skyder. Der laves madhold for de forskellige måltider og dage. En vigtig del af turen er, at vi laver nogle lækre retter ud af de fisk, vi skyder så alle, ud over lækker mad, også får nogle gode opskrifter / viden om fisketilberedning m.m.

Vores rejseleder fra Kingfish vil guide og organisere den daglige logistik

Der er en rejseleder med fra Kingfish til at stå for den daglige logistik og til at organisere, hvem der dykker hvor og hvornår. Alle vil få et spotkort, som vi vil opdatere i løbet af ugen. Divesites bliver valgt, så man jager på egen hånd uden guide - ud fra erfaringsniveau. Rejselederen er også ansvarlig for sikkerhedsprocedure i forbindelse med uv-jagten.

Jagtstederne - der er noget for alle og masser af fantastiske jagt-spots

Det er både muligt at køre rundt med bil og dykke fra kyst, klipper og bropiller. Det er muligt at vælge dybder fra et par meter, men mange spots er på mellem 10-15 m dybde. Vi har vores private havn hvor vi har reserveret et par både, så man kan leje en båd et par eller alle dagene, det aftaler vi inden afgang og dem der ønsker det deles om omkostningerne og afregner direkte til bådudlejer. Sigten er oftest god = 5-20 m sigt. Vandtemperatur er mellem 10 og 15 grader.

Overnatning, drikkevarer og rengøring

Der er norsk vand, kaffe og lidt mælk og juice til morgenmaden. Har du behov for sodavand, saft, øl eller vin skal du selv medbringe dette. Vi bor i simple hytter tæt på godt dykkervand. Campen vi bor i ligger direkte ned til vandet med smuk udsigt og lille havn. Vi rydder op i fællesskab, men slutrengøring er dog en del af lejeprisen. Medbring selv sengetøj og håndklæder.

Det er et krav at du har lidt erfaring med undervandsjagt

Du skal have erfaring med uv-jagt, så du kan jage på egen hånd ud fra en briefing. Har du meget lidt erfaring, kan du booke en ”privat” guide, til 1000,- om dagen (kan deles ml. flere deltagere) som er med dig i vandet og kan hjælpe dig med teknikker etc. Der vil være spotkort / intro til de bedste sites og lokale jagt teknikker for alle.

Udstyr til jagtturen til Norge

Ikke inkl.: Komplet jagtudstyr til koldt vand = 7mm open-cell våddragt, bøje, fish stringer etc. Vi anbefaler en harpun på 90cm. Har du ikke dit eget udstyr, kan det lejes helt eller delvist. En lygte kan være en rigtig god ide at have, så du kan lyse klipper op. 

Sådan ser programmet ud: 

Dag 1

Mandag:

A. Afgang kl. 18 fra Kingfish. Der køres på skift hele natten, og når solen står op ...

B. Du flyver derop, kan du aflvere dit udstyr i Kingfish om mandagen og flyve derop tirsdag morgen.

Dag 2

Tirsdag: ... når solen står op, er vi oppe i den smukke norske natur med bjerge, vandfald og vildmark. Vi spiser morgenmad i naturen inden ankomst til vores camp ved Atlanterhavsvejen kl.ca. 9.00, Vi sætter vores udstyr op (og mødes med dem der evt. flyver derop) Smører madpakker som vi tager med ud på turens første jagt med båd eller bil. Efter dagens første jagt bliver vi indkvarteret i vores hytter. Her pakker vi ud og drikker eftermiddagskaffe, og mens turens første madhold tilbereder dagens fangst, har de andre turdeltagere mulighed for enten at slappe af og nyde den smukke natur.

Dag 3 - 6 

Dag 3 til 6 er rene jagt dage, hvor vi ikke skal andet end at have det sjovt, fange fisk og spise god mad. 

Sådan ser en typisk jagtdag ud:

Morgenmad kl. 8-9, jagt 10-14, frokost 14-15 – fællesspisning kl. 19-21. Er man ikke på madholdet kan man tage endnu et dyk, eller man kan gå på opdagelse i den vilde natur eller bare slappe af. Divesites vælges på dagen ud fra vind, vejr og deltagererfaring.
Dag 6, lørdag: Efter dagens jagt forbereder vi aftenens festmiddag. Om aftenen kårer vi ugens vindere af de 5 kategorier: flotteste fisk, grimmeste fisk, den der ha samlet mest affald ind, den bedste jagt historie og ugens jagt buddy.

Dag 7

Søndag:

A. Kl. 7.30 afgang mod københavn, forventet ankomst omkring midnat.

B. Du flyver hjem i løbet af dagen og er hjemme i løbet af et par timer. 

I videoen her, kan du se udklip fra vores tur til Norge i 2015

Turen koster 2650 ,- og følgende er inklusiv i prisen

 • 7 dage, 5 uv-jagt dage og 5 overnatninger i hytten.
 • 3 måltider om dagen inkl.juice, saft, mælk, kaffe (eks. alkohol)
 • Alle hjælper til med madlavning, som består af den fish vi fanger + gode råvarer taget med fra Danmark.
 • Varebil til at transportere udstyr inkl. fryser til fisk og vakum pakker af fisk.
 • Turleder der køber mad ind, koordinere rejse, madlavning, jagt, workshops etc.
 • Spot kort og introduktion / sikkerhedsprocedure / workshop til de bedste sites og lokale jagt teknikker.
 • Opskriftsamling til den mad vi laver.
 • Bæredygtig konkurrence og præmier.
 • Stor festmiddag den sidste aften (alm. festmiddag alle andre aftener)
 • Rengøring af hytter ved afrejse.

I prisen ovenfor, medfølger ikke:

Omkostninger til transport:

 • Omkostninger til transport er kun incl. ved tilvalg af bil eller flytransport. 
 • Bådture: Ca. 500 kr. for en båd + benzin. Det svarer til mellem 100 og 200 kr. om dagen pr. person. Afhængig af antal deltagere. 
  Jagten kan gennemføres uden båd, men med en bil rundt til fjorde og stranddyk. 
 • Mad under transport t/r
 • Eventuelt leje af udstyr
 • Eventuelt leje af sengetøj 160 kr.
 • Eventuelt rejseforsikring. Vi anbefaler selvfølgelig altid at have en rejseforsikring. 
 • Drikkevarer som alkohol og sodavand.

Specifikationer
SKU UVJAGTREJSENORGE
Hvorfor vælge Kingfish
 • Alle vores instruktører er PADI certificeredeAlle vores instruktører er PADI certificerede
 • Vi er kompromisløse i forhold kvalitetVi er kompromisløse i forhold til kvalitet
 • Altid dansktalende instruktørerAltid dansktalende instruktører
Lagerstatus:
På lager

Har du brug for hjælp?

Kontakt os

Har du spørgsmål til nyt udstyr, dit næste dykkerkursus eller vil du ud at rejse? Vores ekspert team sidder klar til at hjælpe dig. 

Ring op Send email

Spring køen over!

Book en tid til rådgivning der passer dig og vi står klar til at hjælpe. Har du lyst til at komme forbi på Scandiagade til en personlig samtale, eller måske ønsker du at vi ringer dig op på et bestemt tidspunkt. Det er op til dig, vi er klar!

Vi fandt andre produkter du måske kan lide!
 1. Spar 20 %
  Samlet UV-Jagtpakke Medium

  Fra 3.926,40 DKK Normalpris 4.908,00 DKK

 2. Spar 20 %
  Samlet UV-Jagtpakke Elite

  Fra 9.844,80 DKK Normalpris 12.306,00 DKK