Undervandsjagttur til Norge

Jagttur til Norge (21. Maj 2017)

Lagerstatus: På lager

4.499,00 DKK

Vi kører til det øverste af midt-Norge (tæt på nord-Norge) for at opleve den fantastiske norske natur både over og under vandet. Her får du Europas måske mest spektakulære undervandsjagt! Det er bare action!


Rejs tidlig sommer 2017
Rejsen finder sted 21. Maj til 28. Maj 2017
Prisen inkl. 7 nætter, 5 jagtdage, guide, biltransport, lokale færger samt 1 x Oslofærge

Fiskene er store og der er rigeligt af dem. Der vil være mulighed for dyk til store dybder og actiondyk ved bropiller, hvor selv de mest erfarne vil blive udfordret på teknik og fysisk form. Alle sites har dog også mulighed for smukke klippedyk med lavere dybde og uden strøm, hvor selv nybegyndere kan få meget læring ud af dykningen samt være med til at skyde fisk til aftensmaden. Der går store torsk og sej på +10 kg tæt på overfladen, så de dygtige / heldige vil også have mulighed for at få skudt en trofæfisk, som enten kan doneres til fællesspisningen eller kan bringes med hjem til Danmark i vores medbragte frysekasser.

PROGRAM

Dag 1, søndag: Afgang kl. 18 fra Kingfish. Der køres på skift hele natten, og når solen står op ...

Dag 2, mandag: ... når solen står op, er vi oppe i den smukke norske natur med bjerge, vandfald og vildmark. Ankomst i Kristiansund ca. kl. 9, hvor vi først spiser morgenmad i naturen og derefter tager på jagt i en smuk bugt. Efter dagens første jagt kører vi til vores hytte, hvor vi indtager en velfortjent frokost. Her pakker vi ud og drikker eftermiddagskaffe, og mens turens første madhold tilbereder dagens fangst, har de andre turdeltagere mulighed for enten at slappe af og nyde den smukke natur, eller at jage i en nærliggende bugt.

Dag 3, tirsdag: Jagtdag

Dag 4, onsdag: Jagtdag

Dag 5, torsdag: Jagtdag

Dag 6, fredag: Jagtdag

En jagtdag vil normalt se sådan her ud:
Morgenmad kl. 8-9, jagt 10-14, frokost 14-15 – fællesspisning kl. 19-21. Er man ikke på madholdet kan man tage endnu et dyk, eller man kan gå på odagelse i den vilde natur eller bare slappe af. Divesites vælges på dagen ud fra vind, vejr og deltagererfaring.

Dag 7, lørdag: Vi står op kl. 5 og kører mod Oslo. Undervejs spiser vi morgenmad, og i Oslo spiser vi frokost, inden vi kører ombord på færgen kl 16. Ombord på ”krydstogt-skibet” tager vi for første gang i løbet af ugen en skjorte (eller kjole) på og fejrer en fantastisk uge, hvor de gode jagthistorier fortælles og genfortælles.

Dag 8, søndag: Kl. 9 ankommer vi til København.

Transport
Kingfish varebilen med plads til 3 personer, udstyr og frysekasser + en eller to private biler med plads til 5 personer i hver bil. Kører du i din private bil med op til 4 andre deltagere giver vi dig 3000,- i kørepenge, men du betaler selv benzin til din bil. Dette er kun muligt for de deltagere, hvis biler faktisk behøves. Udfyld derfor venligst ovenfor om du har mulighed for at køre selv i egen bil og tage op til 4 andre med i bilen. Vi kontakter dig snarest muligt, hvis deltagerantal kræver en ekstra bil.

Mad
Du bør tilvælge ”Fælles indkøb og madlavning”. Det betyder, at vi køber ind i Danmark og medbringer mad i frysekasser. Maden suppleres selvfølgelig op med de fisk, vi skyder. Der laves madhold for de forskellige måltider og dage. En vigtig del af turen er, at vi laver nogle lækre retter ud af de fisk, vi skyder så alle, ud over lækker mad, også får nogle gode opskrifter / viden om fisketilberedning m.m.

Drikkevarer
Der er norsk vand, lidt mælk og juice til morgenmaden. Har du behov for sodavand, saft, øl eller vin skal du selv medbringe dette.

Overnatning
Vi bor i en privat hytte tæt på noget godt dykkervand. Valg af hytte afhænger at deltagerantal og vil derfor først blive bestemt ca. 2 mdr. før afrejse. Vær opmærksom på, at nogen af pladserne kan være ”lejerskole-style” med madres på gulvet. Det er også muligt, at der kun er 1 bad/toilet og et mindre køkken, så det kræver lidt planlægning at få det hele til at fungere. Da det er en privat hytte, betyder det, at vi sidste dag skal rydde op i fælleskab. Slutrengøring er dog en del af lejeprisen. Medbring selv sengetøj og håndklæder.

Guide
Der er en guide med fra Kingfish til at stå for den daglige logistik og til at organisere, hvem der dykker hvor og hvornår. Divesites bliver valgt, så man jager på egen hånd uden guide - ud fra erfaringsniveau. Hvis vi bliver mere end 8 deltagere, vil vi forsøge at få en lokal guide til at hjælpe os med logistikken og guide rundt mellem jagtstederne og til at dele ud af sine tips, tricks og gode historier.

Jagtstederne
Vi dykker fra kyst, klipper og bropiller. Det er muligt at vælge dybder fra et par meter, men mange spots er på mellem 10-15 m dybde.
Alt afhængig af hvor vi helt nøjagtigt ender med at booke hytten, vil der ofte også være mulighed for at leje en båd et par af dagene, det aftaler vi i Norge og dem der ønsker det deles om omkostningerne og afregner direkte til bådudlejer. Sigten er oftest god = 5-20 m sigt. Vandtemperatur er mellem 10 og 15 grader.

Fangst
Der vil være rig mulighed for at skyde sej og torsk. På maj turen er det sæson, hvor sej på 5-10 kg trækker ind i fjordene. God mulighed for havkat og de heldige kan fange en helleflynder på +80 cm.
Der er en mindre fryser i hytten hvor vi fryser fisk ned, og vi har frysekasser med i bilen.
NB! Man må max tage 10 kg fisk med hjem ifølge norsk lovgivning. Det er dog alligevel en del, når det er 10 kg renset fisk.
Det er vores holdning, at vi dykker for at opleve natur og smukke fisk og kun skyder fisk af en høj standard – fisk som vi har behov for enten at spise på turen eller til at filetere og tage med hjem.

Deltagerkrav
Du skal have erfaring med uv-jagt, så du kan jage på egen hånd ud fra en briefing.

Udstyr
Ikke inkl.: Komplet jagtudstyr til koldt vand = 7mm opencell jagtdragt, bøje, fish stringer etc.
Har du ikke dit eget udstyr, kan det lejes helt eller delvist. En lygte er god at have med til at lyse i klipper og til natdyk.

Se en smagsprøve på hvad der venter:

Andre har også købt:

Vent venligst ...

Køb for 500,00 DKK mere for at få fri fragt!

Kig videre i butikken Gå til bestilling
Kig videre i butikken Gå til bestilling