Jak Boeno ankelbly 500g

Ankelbly til undervandsjagt, scubadykning og fridykning!

299,00 DKK

Ankelbly til undervandsjagt og dykning 

De hydrodynamiske ankelvægte fra Jak Boeno, har en stor bred velkrolukning, der lukker sig perfekt omkring din ankel og giver minimal modstand i vandet. 

Jak Boenos ankelbly er lavet af gummi og skrider derfor ikke rundt på neoprenen 

Fordelen ved Jak Boenos ankelbly er, at de er lavet af gummi. Det betyder at de sidder virkelig godt til omkring din ankel og skrider ikke rundt. Neopren mod neopren har det med at blive glat og kan rutche frem og tilbage. 

Ankelbly gør det lettere at svømme i overfladen

Som undervandsjæger svømmer man tit i overfladen og venter på det rigtige spot eller samler ny energi til endnu et dyk. Med ankelbly på, får du tynget dine svømmefødder, så svømmefødderne bliver tvunget ned under overfladen og ikke plasker så meget.

Når du laver neddykket, løfter du den ene fod op i luften og med ankelvægten på foden, vil det skyde dig hurtigere ned under vandet. Derudover hjlælper ankelvægten dig med at ligge fladt, når du laver statisk jagt. 

Ankelblyet fungerer samtidig som en vandlås mellem sok og våddragt

Ankelblyet har en anden og smart funktion. Blyet fungerer nemlig også som en slags vandlås mellem din sok/sko og våddragten, så der ikke strømmer store mængder vand ind gennem revnen mellem sokken og våddragten. 

500g ankelbly lavet af 2 stykker coated bly á 250g, som bliver holdt på plads med velcro sat ved hjælp af rillerne på indersiden af båndene.

Prisen er for et sæt på 2stk. (á 500g).

Specifikationer
SKU JB-AW
Brands Jaws
Product Hide Countdown Nej
Hvorfor handle hos Kingfish
  • Fri fragt ved køb over 500 kr.Fri fragt ved køb over 500 kr.
  • 1-2 dages levering1-2 dages levering
  • 90 dages returret90 dages returret
Lagerstatus:
På lager

Har du brug for hjælp?

Kontakt os

Har du spørgsmål til nyt udstyr, dit næste dykkerkursus eller vil du ud at rejse? Vores ekspert team sidder klar til at hjælpe dig. 

Ring op Send email

Spring køen over!

Book en tid til rådgivning, der passer dig, og vi står klar til at hjælpe. Har du lyst til at komme forbi på Scandiagade til en personlig samtale, eller måske ønsker du, at vi ringer dig op på et bestemt tidspunkt. Det er op til dig. Vi er klar!

Hvad leder du efter?