Kingfish Drybag 15L

Praktisk Drybag fra Kingfish, der holder dit tøj og andet grej tørt. 

199,00 DKK

Er du træt af vådt tøj? Med den rummelige drybag fra Kingfish er du sikker på at dit tøj forbliver tørt - selv i dårligt vejr

Den smarte drybag taske fås i både sort og grå, og er produceret i et slidstærkt materiale. Tasken er lavet til at blive brugt i naturen, og er derfor genial at have med på dykkerturen, sejlbåden, kajakturen eller en skøn dag i skoven.

Drybaggen har ingen lynlås, men en særlig lukkemetode gør tasken vandtæt

Den vandtætte taske holdes tæt ved den særlige måde at lukke den på. Du ruller fra toppen og så langt ned, du kan komme. Når du har rullet folden i bund, klipser du de to ender sammen med spændet. Og vupti, så har du en vandtæt taske.

Den vandtætte taske kan pakkes sammen, så den næsten ingenting fylder - perfekt til dykkerferien

Endnu en smart feature for vores Kingfish Drybag er, at den kan pakkes sammen og ligges i bunden af rejsekufferten eller gemmes væk i skabet indtil du skal bruge den igen. Den fylder stort set ingenting og er både praktisk, rummelige, let og vandtæt.

Specifikationer
SKU D50*15L
Brands Kingfish
Product Hide Countdown Nej
Hvorfor handle hos Kingfish
  • Fri fragt ved køb over 500 kr.Fri fragt ved køb over 500 kr.
  • 1-2 dages levering1-2 dages levering
  • 90 dages returret90 dages returret
Lagerstatus:
På lager

Har du brug for hjælp?

Kontakt os

Har du spørgsmål til nyt udstyr, dit næste dykkerkursus eller vil du ud at rejse? Vores ekspert team sidder klar til at hjælpe dig. 

Ring op Send email

Spring køen over!

Book en tid til rådgivning, der passer dig, og vi står klar til at hjælpe. Har du lyst til at komme forbi på Scandiagade til en personlig samtale, eller måske ønsker du, at vi ringer dig op på et bestemt tidspunkt. Det er op til dig. Vi er klar!

Vi fandt andre produkter du måske kan lide!

Hvad leder du efter?