Spar 20%

Pathos Alma Open 75 Harpun

Lækker kvalitetsharpun fra græske Pathos til den nye undervandsjæger.

Special Price 799,00DKK Regular Price 999,00DKK

Pathos Alma Open er mere end "bare" end en begynderharpun

Alma er græske Pathos’ bud på en rigtig god begynderharpun. Men faktisk er den af så høj kvalitet, at mange rutinerede uv-jægere også bruger den. Alma Open harpunen kommer nemlig med elastikker og spyd af samme høje kvalitet som Laser serien.

Høj kvalitet og stabil ydeevne med et meget præcist skud

Med et relativt tyndt spyd på 6,25 mm og en god kraftig 17,5 mm elastik får du her en overraskende hurtig harpun med et meget præcist skud. Du kan let få fingrene i de hurtige fisk, når du bevæger dig langs stenrev og havbund. Harpunen er især egnet til at jage netop ved rev og langs sandbund. 

Rigtig godt sigte og ergonomisk lav-profil håndtag - gør harpunen behagelig, manøvredygtig og begyndervenlig

Harpunens rør er udført i aluminium og har en tykkelse på 1,25mm. Med den åbne muzzle får du et uforstyrret udsyn, så du hurtigt får dit bytte i sigtet. Det ergonomiske lavprofil-håndtag D’Angelo I med ”reverse” udløser forlænger harpunen med 7 cm. Udøserens høje placering gør den utrolig naturlig og intuitiv at skyde med og den ligger rigtig godt i hånden.

Stabil affyring giver et mere præcist skud

Alma Open kommer med et lækkert Sandvik spyd med single flopper og tri-cut spids. Den leveres med en 17,5 mm elastik med articulated wishbone. Sandvik spyd er kendt for at bevæge sig meget stabilt efter affyring, hvor man godt kan opleve at andre spyd ’danser’ lidt på sin vej hen til byttet. Du kan derfor regne med at spyddet ender lige netop hvor du havde tiltænkt.

Harpunen har udskiftelig ladestøtte, hvilket betyder at du kan afmontere og udskifte efter smag og behag

Harpunen har udskiftelig ladestøtte, hvilket betyder at du kan afmontere og udskifte den med en anden type, efter smag og behag. Kig forbi vores forretning for at se det fulde udvalg. Du kan desuden installere hvilket som helst af de fire Pathos reels på din Pathos Alma Open harpun.

Obs. Du skal være opmræksom på, at der med Pathos modellen ikke medfølger line eller bungee. De kan selvfølgelig tilkøbes hos os - se relaterede produkter. 

Kingtips - Hvordan du sætter jeg min harpun op med monofilament line?

Har du spørgsmål til Pathos Alma Open 75 harpunen?

Husk at vi hos Kingfish altid står klar til at hjælpe dig. Du er mere end velkommen til at besøge os i vores dykkerbutik i København eller kontakte os på telefon: +45 33 13 83 83 eller skrive en mail til: info@kingfish.dk

Kingtips - Hvordan lader jeg min harpun under vandet?

Specifikationer
SKU 3
Længde 75cm
Brands Pathos
Product upsell image no_selection
Product travel image no_selection
Product card image no_selection
Product Hide Countdown Nej
Hvorfor handle hos Kingfish
  • Fri fragt ved køb over 500 kr.Fri fragt ved køb over 500 kr.
  • 1-2 dages levering1-2 dages levering
  • Prismatch & 90 dages returretPrismatch & 90 dages returret
  • Fri retur ved ombytning af vareFri retur ved ombytning af vare
Lagerstatus:
På lager

Har du brug for hjælp?

Kontakt os

Har du spørgsmål til nyt udstyr, dit næste dykkerkursus eller vil du ud at rejse? Vores ekspert team sidder klar til at hjælpe dig. 

Ring op Send email

Spring køen over!

Book en tid til rådgivning, der passer dig, og vi står klar til at hjælpe. Har du lyst til at komme forbi på Scandiagade til en personlig samtale, eller måske ønsker du, at vi ringer dig op på et bestemt tidspunkt. Det er op til dig. Vi er klar!

Hvad leder du efter?