Salvimar 5mm HT neoprenhandsker

5mm Salvimar neoprenhandsker i fantastisk hyperstretch

379,00 DKK

Lækre bløde og super varme neoprenhandsker fra Salvimar til dykning og undervandsjagt

Salvimar er generelt super gode til at lave udstyr til undervandsjagt, og handskerne i 5mm er bestemt ingen undtagelse. De vil med garanti holde din hænder varme i længere tid og det er der en hel klar årsag til. 

Neoprenhandskerne har totalt forseglede lukninger - hvilket skaber mindre vandgennemstrømning og mere varme til dig og dine hænder

Disse neoprenhandsker adskiller sig fra andre handsker til dykning ved at have totalt forseglede lukninger. Hvor andre neopren-beklædningsgenstande sys sammen, er delstykkerne i HT handskerne svejset og smeltet sammen med en slags flydende elastisk tape. Det vil sige, at der ikke er nogen vandgennemtrængning gennem syningerne og altså ingen termiske broer, hvor kulden kan trænge ind til dine fingre, ligesom der ikke er irriterende syninger som med tiden kan gå op.

Handskerne til dykning og undervandsjagt egner sig særlig godt til de danske og nordiske forhold

Disse handsker er 5mm tykke og egner sig fortrinneligt til helårsbrug i Danmark, men kan selvfølgelig skiftes ud med en endnu mere fleksibel 3mm-handske om sommeren. Handskerne er super behagelige og former sig perfekt efter hånden, hvilket giver en god bevægelsesfrihed på trods af tykkelsen på handskerne. 

NB: Selvom kun én handske er afbilledet, er prisen naturligvis for et par.

Specifikationer
SKU 200420HT
Brands Salvimar
Product upsell image no_selection
Product travel image no_selection
Product card image no_selection
Hvorfor handle hos Kingfish
  • Fri fragt ved køb over 500 kr.Fri fragt ved køb over 500 kr.
  • 1-2 dages levering1-2 dages levering
  • 90 dages returret90 dages returret
Lagerstatus:
På lager

Har du brug for hjælp?

Kontakt os

Har du spørgsmål til nyt udstyr, dit næste dykkerkursus eller vil du ud at rejse? Vores ekspert team sidder klar til at hjælpe dig. 

Ring op Send email

Spring køen over!

Book en tid til rådgivning, der passer dig, og vi står klar til at hjælpe. Har du lyst til at komme forbi på Scandiagade til en personlig samtale, eller måske ønsker du, at vi ringer dig op på et bestemt tidspunkt. Det er op til dig. Vi er klar!

Vi fandt andre produkter du måske kan lide!