Salvimar Goemon dykkerkniv

Lækker og super anvendelig kniv til undervandsjagt i fantastisk kvalitet.

429,00 DKK

Lækker dykkerkniv til undervandsjagt fra populære Salvimar med flere funktioner

Salvimar har produceret en ny og super lækker kvalitets dykkerkniv i rustfrit stål til både dykning og undervandsjagt. Kniven fås i to farver og er mere end bare skarp!

Har du været på undervandsjagt og oplevet at spyddet har siddet fast? Salvimars dykkerkniv Goemon kan hurtigt og nemt løsne dit spyd, hvis det har sat sig fast på bunden 

Som du kan se på billederne, har skaftet en revne i bunden, der er lavet af rustfrit stål. Hvis du på dit spyd har hajfinner, bruger du revnen til at løsne spyddet ved hjælp af hajfinnen. Hajfinnen passer lige præcis ind i revnen på knivskaftet, og ved at vrikke med kniven, løsner du spyddet fra bunden af havet. 

Det skarpe knivblad har både en flad og en riflet side

Dykkerkniven kan skære på to forskellige måder. Der er både en flad skarp side og en riflet side, der minder om en lille sav. Derudover finder du i bunden af knivbladet en ekstra funktion, der kan bruges til at spænde ting efter eller løsne skruer og lign. 

Hylsteret til kniven kan selvfølgelig påsættes dit blybælte, så du altid ved hvor kniven sidder. 

Har du spørgsmål til Salvimars dykkerkniv?

Husk at vi hos Kingfish altid står klar til at hjælpe dig. Du er mere end velkommen til at besøge vores dykkerbutik i København eller kontakte os på telefon: +45 33 13 83 83. Du kan også altid sende os en mail til: dyk@kingfish.dk

Specifikationer
SKU 400103X
Brands Salvimar
Product Hide Countdown Nej
Hvorfor handle hos Kingfish
  • Fri fragt ved køb over 500 kr.Fri fragt ved køb over 500 kr.
  • 1-2 dages levering1-2 dages levering
  • 90 dages returret90 dages returret
Lagerstatus:
På lager

Har du brug for hjælp?

Kontakt os

Har du spørgsmål til nyt udstyr, dit næste dykkerkursus eller vil du ud at rejse? Vores ekspert team sidder klar til at hjælpe dig. 

Ring op Send email

Spring køen over!

Book en tid til rådgivning, der passer dig, og vi står klar til at hjælpe. Har du lyst til at komme forbi på Scandiagade til en personlig samtale, eller måske ønsker du, at vi ringer dig op på et bestemt tidspunkt. Det er op til dig. Vi er klar!

Vi fandt andre produkter du måske kan lide!

Hvad leder du efter?