Skolerejse til Egypten

Dykkerlejrene i Egypten er endog rigtig gode til store grupper. De ligger isoleret og vandet er lige uden for døren. Det gør logistikken nem, og opholdet til en bekymringsfri oplevelse for både elever og undervisere.

Rejseperiode

Flere gange om ugen

Varighed

Normalt 7 dage, men vi skræddersyer naturligvis rejsen til dine ønsker.

Kalender

Hele året.

Highlights

Skøn, skøn dykning - oooh-lala!
Fra
7.999,00 DKK

(Inkl. fly)

Jeg er interesseret i Skolerejse til Egypten

Når nedenstående er udfyldt og sendt, vil en af vores rejseagenter kontakte dig.

Du er altid velkommen til at ringe til rejseafdelingen, alle hverdage mellem 10-18, på: 33138383

Flot dykning med masser af marineliv i roligt og sikkert område - perfekt til skolerejse! 

Vores dykkerlejre i Egypten egner sig fortrinligt til skolerejser og kan tilgodese endog rigtig store grupperejser. Fordelen ved en skolerejse til dykkerlejrene, er at man bor lige ved havet, så alle dykker- og snorkelaktiviteter er utroligt nemt at arrangere. Samtidig ligger lejrene meget isoleret, så lærerne behøver ikke bekymre sig om elevernes færd og sikkerhed når de er på egen hånd. Endelig er der almindeligvis ubegrænset dykning inkluderet i prisen, så i forhold til andre destinationer får skoler rigtig meget dykning for pengene i Egypten.

Rig mulighed for varierede dyk

Dykkerlejrene kombinerer ørkenens ro og stilhed med et venligt og professionelt personale som vil lette dykkerarbejdet og give både elever og lærere ideelle forudsætninger for en god skolerejse. Eleverne har rig mulighed for at udforske de nærliggende koralrev ved blot at gå i vandet fra stranden, tage på korte bådture såvel som ved guidede ture op/ned langs kysten hvor transporten foregår på ladet af en lastbil.

Gode indlogeringsformer og sund mad med all-inclusive-koncept

Dykkerlejren består af et komplet dykkercenter, restaurant & spiseområde samt forskellige muligheder for indkvartering. Eleverne kan bo i forskellige typer telte eller små hytter (m. el. uden eget badeværelse). Konceptet i lejren er "all-inclusive" så måltiderne er organiseret og betalt på forhånd.

Restauranten serverer lækker mad i buffet stil tre gange om dagen, og køkkenet er god til at lave variation og sørge for der er noget for enhver smag. Sodavand, flaskevand, kaffe og te er med i prisen. Det er muligt for eleverne at købe is, chokolade og andre snacks.

Er du og din skole klar til at få disse fede oplevelser?

Koraller og godt fiskeliv, flotte undervandslandskaber og hyggelig stemning


Ranum Efterskole i Nakari med 65 elever

Var det noget med en tur gennem ørkenen på quadbike eller stjernekiggeri?

Udover ubegrænset snorkling & dykning er det også muligt at opleve den omkringliggende ørken ved ture på quadbikes, kameler og heste eller måske på en stjernetur under Egyptiske himmelstrøg. Stemningen i lejren er fantastisk og personalet samt guiderne er meget venlige, professionelle og hjælpsomme – og er vant til at have med danske børn og unge at gøre.

Rejsen kort fortalt

Egnet til begyndere
Koralrev
Store dyr
Vragdykning
Snorkling
Hvorfor vælge Kingfish
  • Alle vores rejsemål har vi selv besøgtAlle vores rejsemål har vi selv besøgt
  • Rejser tilpasset jeres ønsker og drømmeRejser tilpasset jeres ønsker og drømme
  • Engageret rådgivning af passionerede dykkereEngageret rådgivning af passionerede dykkere

Har du brug for hjælp?

Kontakt os

Har du spørgsmål til nyt udstyr, dit næste dykkerkursus eller vil du ud at rejse? Vores ekspert team sidder klar til at hjælpe dig. 

Ring op Send email

Spring køen over!

Book en tid til rådgivning der passer dig og vi står klar til at hjælpe. Har du lyst til at komme forbi på Scandiagade til en personlig samtale, eller måske ønsker du at vi ringer dig op på et bestemt tidspunkt. Det er op til dig, vi er klar!

Lær at dykke med Kingfish

Anbefalet dykker erfaring

PADI Open Water certifikat (eller tilsvarende). Ca. 10 loggede dyk. Dertil skal du have dykket indenfor 6 mdr. før afrejsedato eller eventdato.

Se mere om PADI Open Water kurset