Subzero Amara 2mm Neoprenhandsker

Super lækker 2mm neoprenhandske med imiteret læder i håndfladen for ekstra godt greb og god fleksibilitet.

Neoprenhandsken er unisex.

249,00DKK

Subzero Amara neoprenhandske i 2mm – til dig der vil have høj fleksibilitet

Subzero Amara neoprenhandsken er en super lækker 2mm handske, der er ideel hvis du ønsker varme om hænderne, men ikke vil gå ned på komfort, fleksibilitet og et godt greb. Vi anbefaler en 2mm neoprenhandske til dig der enten dykker eller uv-jager om sommeren eller i tropiske egne. Har du tendens til at fryse meget, kan det være en god ide at vælge en 5mm neoprenhandske hele året.

Subzero Amara neoprenhandsken er ideel til paddleboard

Er du en af dem der elsker at stå på paddleboard, også når vandtemperaturen ikke har ramt de 20 grader endnu? Så kan det være en god ide både at påklæde sig en våddragt, et par neoprensokker eller støvler og et par neoprenhandsker for at holde fingrene varme. Til det er Subzero Amara handsken helt ideel. Den relativt tynde neopren sørger for at du bevarer din mobilitet, men holder samtidig dine hænder varme, så du kan nyde turen på vandet uden at fryse.

Subzero Amara har læder i håndfladen og et velkrobånd om håndleddet

Subzero Amara har læder i håndfladen (der ikke er neopren på indersiden af handsken i håndfladen), der er med at til give dig et greb om harpunen eller din paddle. Derudover er handsken udstyret med et velkrobånd, så du kan lukke handsken godt til omkring neoprenen fra din våddragt, så du minimerer vandgennemstrømningen.

Subzero samarbejder med ReSea Project for en fremtid uden plastik i havene

Kingfish har i foråret 2021 indgået et partnerskab med ReSea Project ifb. med Subzero. Det betyder at hvis du køber en Subzero våddragt, er du med til at sørge for, at der bliver hentet plast op fra verdenshavene og genanvendt i produktionen af nye produkter. For hvert Subzero produkt vi sælger, hives der plastik op af havet.
Vi har et mål om at vi med vores ReSea Project partnerskab, inden udgangen af 2023 får hentet 100.000 plastflasker / 1 mio. mundbind op af verdenshavene til genanvendelse i nye produkter. Følg os på de sociale medier hvor vi løbende vil dele udviklingen i vores nye partnerskab.

Specifikationer
SKU SZAG
Brands Subzero
Product upsell image no_selection
Product travel image /a/m/amara-2mm-neoprenhandske-1.jpg
Product card image /a/m/amara-2mm-neoprenhandske-1.jpg
Product Hide Countdown Nej
Hvorfor handle hos Kingfish
  • Fri fragt ved køb over 500 kr.Fri fragt ved køb over 500 kr.
  • 1-2 dages levering1-2 dages levering
  • Prismatch & 90 dages returretPrismatch & 90 dages returret
  • Fri retur ved ombytning af vareFri retur ved ombytning af vare
Lagerstatus:
På lager

Har du brug for hjælp?

Kontakt os

Har du spørgsmål til nyt udstyr, dit næste dykkerkursus eller vil du ud at rejse? Vores ekspert team sidder klar til at hjælpe dig. 

Ring op Send email

Book en rådgiver

Spring køen over og book en tid til rådgivning, der passer dig, og vi står klar til at hjælpe. Har du lyst til at komme forbi på Scandiagade til en personlig samtale, eller måske ønsker du, at vi ringer dig op på et bestemt tidspunkt. Det er op til dig. Vi er klar!

Hvad leder du efter?