Subzero Atlantic Allround Våddragt 5mm - Kvinder

En fremragende 5mm allround våddragt til kvinder der kan bruges til vandsport i de lunere måneder i Danmark.

Fås også til mænd her.

999,00 DKK

Subzero Atlantic våddragt i 5mm – elegant og simpel allround våddragt til kvinder

Subzero Atlantic er en fremragende våddragt til dig der har brug for en allround våddragt. Modellen her kommer i både 3 og 5mm og fås til både kvinder og mænd. Subzero Atlantic er en klassisk våddragt, simpelt bygget op og kommer i et stilrent design med logo på bryst og højre lår.

Våddragten er produceret i dobbelt super stretch nylon for at optimere fleksibilitet og mobilitet i våddragten.

Subzero Atlantic Våddragten kan bruges til både paddleboard, snorkling, dykning og kitesurfing

Subzero Atlantic er en virkelig fin allround våddragt, der kan bruges til stort set al vandsport. En 5mm våddragt er en god tykkelse, hvis du foretrækker at dykke, snorkle eller stå på paddleboard i sommerhalvåret i Danmark eller ønsker at kunne tage den med på ferie og dykke i udlandet. 

Våddragten har forstærkninger på knæ og lynlås ved ankler og håndled

Ekstra forstærkning finder du på våddragtens nederste del af benet og op til knæet, så du kan ligge på knæ i sandet, på stenene eller på paddleboardet uden at skabe for meget slitage på våddragten. Derudover er der ved ankler og håndled indlagt en YKK lynlås, så det bliver lettere at komme ind og ud af våddragten. På den måde undgår du at skulle hive og flå i våddragtens ben og arme.

Lynlåsen finder du på ryggen, der går i en vertikal linje fra nakke og ned mod bagdelen. Bag lynlåsen er der indlagt et neoprenpanel, som mindsker vandgennemstrømningen fra lynlåsen og ind mod din ryg.

Subzero samarbejder med ReSea Project for en fremtid uden plastik i havene

Kingfish har i foråret 2021 indgået et partnerskab med ReSea Project ifb. med Subzero. Det betyder at hvis du køber en Subzero våddragt, er du med til at sørge for, at der bliver hentet plast op fra verdenshavene og genanvendt i produktionen af nye produkter. For hver våddragt vi sælger, hives der, hvad der svarer til ca. 25 plastflasker / 250 mundbind op af havet.

Vores mål er, at vi med vores ReSea Project partnerskab, inden udgangen af 2023 får hentet 100.000 plastflasker / 1 mio. mundbind op af verdenshavene til genanvendelse i nye produkter. Følg os på de sociale medier hvor vi løbende vil dele udviklingen i vores nye partnerskab.

Specifikationer
SKU SZFSW5
Dragt til Kvinder
Brands SubZero
Product upsell image no_selection
Product card image no_selection
Product travel image no_selection
Product Hide Countdown Nej
Hvorfor handle hos Kingfish
  • Fri fragt ved køb over 500 kr.Fri fragt ved køb over 500 kr.
  • 1-2 dages levering1-2 dages levering
  • 90 dages returret90 dages returret
Lagerstatus:
På lager

Har du brug for hjælp?

Kontakt os

Har du spørgsmål til nyt udstyr, dit næste dykkerkursus eller vil du ud at rejse? Vores ekspert team sidder klar til at hjælpe dig. 

Ring op Send email

Spring køen over!

Book en tid til rådgivning, der passer dig, og vi står klar til at hjælpe. Har du lyst til at komme forbi på Scandiagade til en personlig samtale, eller måske ønsker du, at vi ringer dig op på et bestemt tidspunkt. Det er op til dig. Vi er klar!

Hvad leder du efter?