Subzero Kara 5mm Neoprenhandsker

Lækre 5mm neoprenhandsker der kan bruges til både dykning, undervandsjagt og paddleboard i de køligere måneder.

Handskerne er unisex.

299,00DKK

Subzero Neoprenhandsker 5mm til dykning og undervandsjagt i de kolde måneder

Hold varmen længere og få mere ud af din tur under overfladen med en Subzero Kara 5mm neoprenhandske. Vi anbefaler en 5mm neoprenhandske i månederne oktober-juni. Dykker du i de helt kolde måneder, kan man overveje en 3-finger neoprenhandske eller 7mm neoprenshandske. Du kan også med fordel bruge neoprenhandsken til stand up paddle i de kolde måneder.

5-finger neoprenhandske med blind stitch og super stretch nylon

Subzero Neoprenhandsken i 5mm er en 5-finger handske produceret med blind stitch og i en super stretch nylon, der giver dig en god og mere fleksibel neoprenhandske. Fleksibiliteten er vigtig når du dykker eller uv-jager med en tyk handske, da man hurtigt kan miste lidt af sine motoriske evner vandet. Derudover er neoprenhandsken konstrueret med en metal forings forsegling, der betyder mindre vandgennemstrømning og derfor mere varme til dine hænder.

Subzero samarbejder med ReSea Project for en fremtid uden plastik i havene

Kingfish har i foråret 2021 indgået et partnerskab med ReSea Project ifb. med Subzero. Det betyder at hvis du køber en Subzero våddragt, er du med til at sørge for, at der bliver hentet plast op fra verdenshavene og genanvendt i produktionen af nye produkter. For hvert Subzero produkt vi sælger, hives der plastik op af havet.
Vi har et mål om at vi med vores ReSea Project partnerskab, inden udgangen af 2023 får hentet 100.000 plastflasker / 1 mio. mundbind op af verdenshavene til genanvendelse i nye produkter. Følg os på de sociale medier hvor vi løbende vil dele udviklingen i vores nye partnerskab.

Specifikationer
SKU SZG5
Brands SubZero
Product travel image /k/a/kara-5mm-neoprenhandske-1-ny.jpg
Product upsell image no_selection
Product card image /k/a/kara-5mm-neoprenhandske-1-ny.jpg
Product Hide Countdown Nej
Hvorfor handle hos Kingfish
  • Fri fragt ved køb over 500 kr.Fri fragt ved køb over 500 kr.
  • 1-2 dages levering1-2 dages levering
  • Prismatch & 90 dages returretPrismatch & 90 dages returret
  • Fri retur ved ombytning af vareFri retur ved ombytning af vare
Lagerstatus:
På lager

Har du brug for hjælp?

Kontakt os

Har du spørgsmål til nyt udstyr, dit næste dykkerkursus eller vil du ud at rejse? Vores ekspert team sidder klar til at hjælpe dig. 

Ring op Send email

Book en rådgiver

Spring køen over og book en tid til rådgivning, der passer dig, og vi står klar til at hjælpe. Har du lyst til at komme forbi på Scandiagade til en personlig samtale, eller måske ønsker du, at vi ringer dig op på et bestemt tidspunkt. Det er op til dig. Vi er klar!

Hvad leder du efter?