Tørdragter

(14 varer)

pr. side
Faldende orden

Lad dig ikke begrænse af temteraturen, hold dig tør og varm, året rundt.

Trilaminat eller neopren

For at opnå den bedste komfort skal dragten sidde så tæt at den holder tør, men samtidig så løst at du ikke mister din bevægelsesfrihed. Dragtens pasform er dermed den primære overvejelse, når du skal anskaffe dig en tørdragt. Du skal også overveje om den skal være af materialet; trilaminat, også kaldet en skaldragt, eller neopren. Skaldragten giver en større bevægelsesfrihed, men har ikke nogen isolerende egenskab, den holder dig kun tør. Til gengæld kan du regulere hvor varmt du vil ha' det, ved at skifte ud i tykkelse på det lag du har indenunder. En neoprendragt er af et tykkere materiale, er isolerende og man kan klare sig med en tyndere inderdragt. Inderdragter finder du her: inderdragter.

Standardstørrelse eller målsyet tørdragt

Vi tilbyder forskellige muligheder for specialtilpassede og målsyede tørdragter. Alle Santi tørdragter er af trilaminat og kan målsys. Hvis du foretrækker en målsyet neoprentørdragt, er det muligt med en dragt fra Teknodiver. (Leveringstid for alle målsyede tørdragter er 4-8 uger.) 

Vi har altid et stort udvalg af tørdragter hjemme - kom forbi butikken og få en snak og prøv hvilken der er bedst til dig.

Skal du lære at dykke i tørdragt tilbyder vi naturligvis også tørdragtsdykker kurser.

 

Målskemaer til målsyede Teknodiver tørdragter:   Skema til målsyning af Dry