Komplet Dykkersæt

(13 varer)

pr. side
Faldende orden
 1. Spar 15 %
  Komplet Nordisk Dykkersæt - Budget
  9.900,80 DKK Normalpris 11.648,00 DKK
 2. Spar 15 %
  Komplet Nordisk Dykkersæt - Basic+
  11.748,70 DKK Normalpris 13.822,00 DKK
 3. Udsolgt
  Komplet Nordisk Dykkersæt - Deluxe
  18.605,65 DKK Normalpris 21.889,00 DKK
 4. Udsolgt
  Komplet Nordisk Dykkersæt - Elite
  50.993,20 DKK Normalpris 59.992,00 DKK
 5. Spar 20%
  Dykker Snorkelsæt - Budget
  1.188,80 DKK Normalpris 1.486,00 DKK
 6. Spar 20%
  Dykker Snorkelsæt - Basic+
  1.700,80 DKK Normalpris 2.126,00 DKK
 7. Spar 20%
  Dykker Snorkelsæt - Deluxe
  2.260,80 DKK Normalpris 2.826,00 DKK
 8. Spar 20%
  Dykker Snorkelsæt - Elite
  3.276,80 DKK Normalpris 4.096,00 DKK
 9. Spar 15 %
  Komplet Dykkersæt - Budget - Rejse
  9.383,15 DKK Normalpris 11.039,00 DKK

Dykkersæt til alle former for dykning

Det rette dykkerudstyr er essentielt for den gode dykkeroplevelse. Hos Kingfish er vi specialister i dykning og har mange års erfaring i at vejlede og rådgive i det rette valg af udstyr til dykning. På siden her, finder du dykkersæt til alle former for dykning. Om du er rekreativ eller teknisk dykker.

Vælg det dykkersæt, der passer dig og dine behov som dykker

Er du ny i dykkerverden, kan det være noget af en mundfuld at finde det rigtige dykkersæt. Du finder her nogle tips og tricks til, hvordan du vælger det ene dykkersæt, frem for et andet.

Din dykkerdragt skal passe til de forhold du drømmer om at dykke i

Vores Dykkersæt Budget og Dykkersæt Medium er et par rigtig fine dykkersæt til dig, der hovedsageligt vil dykke i de varme lande eller om sommeren i Danmark. Teknodiver våddragten, den du finder i Dykkersæt Medium pakken, kan fint bruges om sommeren, eventuelt med en shorty udover.

Dykkersæt Deluxe og særligt voresDykkersæt Elite, er vejen at gå, hvis du vil udforske havet omkring Danmark eller resten af Norden. Vores Hollis Neotek Semi-Drysuit er et super lækkert alternativ til tørdragten, og gør det muligt at dykke i relativt koldt vand. Skal du dykke om vinteren i Danmark, vil vi klart anbefale at anskaffe sig en tørdragt. 

Vælg det dykkersæt, der har en dykkercomputer der egner sig til de dyk du vil lave

I dag er der ikke mange, der dykker uden deres egen dykkercomputer, og det med god grund. Dykkercomputeren sørger for din sikkerhed, og hvis der er noget man ikke vil gå ned på, er det netop sikkerheden.

Er du rekreativ dykker, er Suuntos Zoop Novo eller Oceanics VEO 4 et par rigtig fornuftige dykkercomputere, der kan alt det du skal bruge som rekreativ dykker.
Drømmer du om mere avancerede dyk eller måske at blive teknisk dykker, vil vi anbefale, at du køber en dykkercomputer med funktioner der matcher din dykning. I visse tilfælde er det en nødvendighed, at din dykkercomputer kan måle nitrox og trimix.

Din BCD skal være behagelig og komfortabel

Som udgangspunkt skal din BCD være behagelig og sidde godt til på kroppen. Som med tøj, er der nogle modeller der passer bedre til din kropsform end andre og som så meget andet, hænger kvalitet, komfort og pris også sammen, når det kommer til BCD’er. Hollis HD-200 og Atomics BC2 er i den absolutte verdensklasse og fungerer perfekt til både den nye rekreative dykker og den garvede dykker.

Vælg en regulator der er pålidelig og gør dig tryg

Regulatoren er din bedste ven og den der sørger for at du kan trække vejret under vandet. Derfor skal du vælge en regulator du stoler på. Det vil sige, at det for mange, ikke er her man vælger at spare på pengene. Hollis og Atomic laver fantastiske regulatorer, der er ekstremt pålidelige og yderst nemme at trække vejret igennem.

Få hjælp og rådgivning til valg af dykkersæt hos Kingfish 

Book en personlig rådgiver

Book en af vores rådgivere i butikken, rejsebureauet og kursuscenteret. Vi står klar med personlig ekspertrådgivning, når du har tid. Mød os i butikken eller lad os ringe dig op. Book en tid her.

Hvad leder du efter?