Paddleboard Børn

Hvilket slags paddleboard passer til dig og dine SUP drømme?

(1 varer)

pr. side
Faldende orden
Filtrer

Filtrer efter

Filtrer efter
  1. Subzero Glacier Surf Paddleboard 7'6
    Spar 55%
    Subzero Glacier Surf Paddleboard 7'6" - Komplet SUP Pakke
    Special Price 1.799,00DKK Regular Price 3.999,00DKK

Paddleboard børn – Få en hyggelig dag på vandet for hele familien

Paddleboards og børn er en fantastisk kombination. Paddleboard til børn, giver dit barn mulighed for at komme på vandet på en sikker og sjov måde, samtidig med at de lærer om vandforhold, balance og meget mere.
Paddleboard er en let tilgængelig sport, både børn og voksne kan få stor glæde af. Børn er nysgerrige og som regel glade for at lære noget nyt og derfor er det at stå på paddleboard og lege på et SUP board, en fantastisk oplevelse for rigtig mange børn.

Paddleboards og børn – Gode råd om sikkerhed på paddleboard for børn

Paddleboards til børn er som sagt en genial måde at gøre dit barn tryg ved havet og vandet generelt. Paddleboards ligger op til sjov og leg og derfor er Paddleboards en rigtig god indgangsvinkel til at få dit barn til at forbinde det med havet med noget hyggeligt og sjovt.
For at gøre oplevelsen med Paddleboards ekstra god for dit barn eller dine børn, er der et par gode råd. For selvom paddleboards til børn er sjovt og lærerigt, er det selvfølgelig ikke helt uden risiko når man befinder sig på vandet.

En svømmevest er faktisk lovpligtig at have med, når man tager ud og står på paddleboard. Dog siger loven ikke noget om at man SKAL have den på. Men vi anbefaler selvfølgelig, at børn der står på paddleboard, altid bærer en svømmevest på kroppen. Skulle dit barn falde i vandet fra jeres paddleboard, vil dit barn med det samme føle en sikker opdrift i vandet og støtte til at svømme tilbage til paddleboardet. Dermed kan man undgå panik og dårlige oplevelser ved at falde i vandet.

Det kan også være en rigtig god ide, at lege med paddleboardet sammen med børnene inde på lavt vand, før man sejler længere ud. Lad børnene falde i vandet hvor de kan bunde, så de oplever at det er sikkert og hurtigt kan komme tilbage til paddleboardet.

Hvilket paddleboard skal du vælge til børn og unge?

Børn kan i princippet stå på alle slags paddleboards, men skal dit barn have mest muligt ud af de muligheder paddleboards kan give på vandet, skal du vælge et paddleboard designet til børn. Jo større et paddleboard er, jo svære kan det være at manøvrere i vandet. Er paddleboardet for stort til dit barn, vil barnet have svært ved at få det til at dreje, vende rundt og få op i fart.

Volumen betyder meget for opdriften af dit paddleboard. Børn vejer som regel mindre end voksne og derfor kan du med fordel vælge et paddleboard med lavere volumen til børn. Volumen hænger oftest også sammen med størrelsen, så jo lavere volumen jo mindre paddleboard.

Det ideelle paddleboard til børn vil derfor ofte være et 7,6” paddleboard. Et sådan paddleboard kan også bruges af voksne der ønsker at lege med bølger i havet. Her vil børn få et paddleboard der passer til deres højde, vægt og kraft til at drive paddleboardet frem af.

Sådan lærer du dit barn at stå på paddleboard

Børn og junior børn har ofte lettere ved at lære nye ting end os voksne. Derfor er det en rigtig god alder, at lære dit barn at stå på paddleboard. Faktisk gælder de samme råd for at lære at stå på paddleboard for børn, som for voksne.

• Start med at ligge dit barn på maven på paddleboardet og lad dit barn paddle med begge hænder i vandet. På den måde vil barnet lære balancen på paddleboardet at kende, uden at risikere at falde i vandet og slå sig.
• Derfor kan du lade dit barn komme op og sidde på knæene på paddleboardet. Når dit barn ser ud til at være komfortabel med balancen på knæene, er næste skridt at komme op og stå.
• Det gør I ved at dit barn holder paddlen med begge hænder og ligger den lodret på paddleboardet. Derefter skal dit barn trække det ene ben ind under kroppen, derefter det næste og nu rejse sig forsigtigt op.

SUP board til børn og junior børn er sommerferiens bedste sommeraktivitet

Hvis du har været på stranden de sidste par somre, har du muligvis lagt mærke til, hvor mange børn og børnefamilier der har taget et paddleboard eller SUP board med på stranden. Det er mange og det er der en rigtig god grund til. Børn og junior børn kan uden problemer få flere timer til at gå med at leg og sjov i vandet med et paddleboard og det er fedt for både børnene og de voksne. Mange husker formentlig selv, hvor sjovt det var at lege med oppustelige gummibåde på stranden. Paddleboardet er den nye oppustelige gummibåd, bare sjovere og det er der mange børnefamilier der har fundet ud af.

Husk altid at tjekke vind og vandforhold når du selv eller dit barn skal ud på paddleboard

Børn er ikke selv opmærksomme på, at den forkerte strøm og fralandsvind, kan drive et paddleboard langt fra land. Derfor skal du som voksen altid tjekke vind og vandforhold, inden du lader dit barn eller dine børn lege alene i vandet med jeres paddleboard.

Du kan læse mere om sikkerhed og paddleboard her.

Hvad leder du efter?