Lembehstrædet er verdens hovedstad for underlige skabninger. Lembehstrædet er verdens hovedstad for underlige skabninger. Blå ringet blæksprutte - noget nær den hellige gral for makrodykkere Der er naturligvis ikike kun muck diving at finde ved Bunaken og Lembeh. Lembehstrædet er verdens hovedstad for underlige skabninger. Mandarinfisk - man tror det er løgn, første gang man ser den på et dyk Knælerreje - flot, men kom ikke for tæt på med linsen... Er du til frøfisk frøfisk, så går dykkerrejsen til Indonesien Lembehstrædet er verdens hovedstad for underlige skabninger. Lembehstrædet er verdens hovedstad for underlige skabninger. Nøgensnegl

Nordsulawesi - fantastisk makrodykning og smukke koraller

Begge områder ligger på spidsen af den smukke og frodige ø Nordsulawesi. Der er kun ca. 2 timers kørsel fra Bunaken i vest til Lembeh i øst. I kombination får du en dykkerrejse der byder på verdens bedste makro dykning og rigtig flotte dybe koralvægge.

Bunaken - verdenskendt dykning med masser af liv

Bunaken Marine Park byder på smukke og stejle koralvægge og er ét af Indonesiens bedste områder for dykning. Det er helt normalt at møde havskildpadder, stimer af trevally, søslanger, ørnerokker, stimer af barracudas og napoleon fisk på dine dyk, og udover dette - finder du samtidig en hel verden af makroliv. Denne variation samt en fantastisk sigtbarhed året rundt har gjort området verdenskendt for dykkere såvel som undervandsfotografer. Udover dykning er der masser af oplevelser i områdets smukke regnskove, vulkanske højlandssletter og frodige dale.

Lembeh Strait - dykning som taget ud af drømmene 

Lembeh Strait på Nordsulawesi er anerkendt som verdens bedste sted for makro fotografering og det er umuligt at beskrive alle de former for underlige og vidunderlige skabninger du vil møde på dine dyk her. Under overfladen i dette junglebeklædte stræde findes en planet af farver og kuriøse væsener, som kunne være hentet direkte fra rekvisit lageret til samtlige Star Wars film. Uanset hvor erfaren og berejst en dykker du er vil du uden tvivl se noget nyt og usædvanligt ved et besøg til Lembeh Strait, og gang på gang vil du prikke dig selv på skulderen for at minde dig om at du ikke drømmer…

Fuld valuta for pengene

Vi samarbejder med flere dykkerresorts på Nordsulawesi. Alle sørger for du får en uforglemmelig ferie og du får virkelig "value-for-money" på din dykkerrejse til dette område. Vores fra priser er udregnet med overnatning i budget rooms på Two Fish Divers, men du kan selvfølgelig selv vælge hvor luksuriøst du ønsker at bo.

Der er 16 dyk inkluderet i pakken, og flere kan tilvælges.

Bunaken Marine Park - enestående makroliv

Marineparken med de stejle koralvægge har længe været berømt for flot dykning. Hertil valfarter dykkere fra hele verden med video og undervands kameraer, og det skyldes især det fantastiske makroliv som udfolder sig på Bunakens flotte vægge. Er du ikke kun til makro, kan det anbefales at tage et kig ud i det blå efter stimer af barracudas, batfish eller jacks, såvel som skildpadder og hvidtippede revhajer der passerer ind imellem.

Lembeh Strait - et utal af arter i mange varianter

Lembeh strædet er bl.a. hjemsted for den berømte mimic blæksprutte og et utal af andre meget specielle havdyr. Der er masser af frogfish og scorpionfish i mange varianter, elektriske muslinger, nøgensnegle og meget meget mere. Dykkene foregår mest fra 10-20 m dybde, og varierer fra mørk sandbund til koralformationer. Den mørke sandbund forekommer ved første øjekast forladt og kedelig, men hurtigt dukker der de mærkeligste havdyr op som f.eks. fisk med vinger, antenner eller klør, muslinger der sender lyn-lignende glimt af elektricitet, snegle med øjne og mange arter blæksprutter. Strædet er utroligt interessant for undervands fotografer og dykkere der bare gerne vil opleve de vildeste havskabninger du kan forestille dig på havets bund.

Se her hvilke skønne steder, du har mulighed for at blive indlogeret

Dette er noget af det, der venter DIG!

Fantastisk tropedykning med masser af liv

Kom tæt på de store dyr som klumpfisk og mantarokker

Store fiskestimer og flot undervandsliv

Dykning du ikke kan få nok af

Masser af arter med smukke farver

Nedenfor er et priseksempel på en kombination af Bunaken & Lembeh - du kan skræddersy din rejse fuldstændig som du ønsker.

Fraprisen er baseret på indlogering hos Two Fish Divers i Standard værelse.

Inkluderet:

- Fly: København – Manado t/r
- 6 nætter på dive resort ved Bunaken
- 6 nætter på dive resort ved Lembeh
- 4 dages dykning med 2dyk/dag i Bunaken
- 4 dages dykning med 2dyk/dag i Lembeh
- Max 4 dykkere pr. guide
- Alle transfers på destinationen
- Alle måltider
- Vand/the/kaffe
- Tank & bly
- Gebyr til Rejsegarantifonden
- Fuld pakkerejse (Fordele ved dækning af pakkerejseloven og Rejsegarantifonden)

Ikke inkluderet:

- Ekspeditionsgebyr (kr. 125,- pr. faktura)
- Forsikringer
- Visum (ca. 35USD ved ankomst)
- Drikkepenge
- Leje af dykkerudstyr
- Lokale lufthavnsskatter ved afrejse (ca. 15USD)
- Bunaken marinepark gebyr (ca. 20USD)
- Lembeh marinepark gebyr (ca. 10USD)

Eksempler på tilvalg:

3 dyk/dag istedet for 2dyk/dag.
kr 1.099,- pr. person for 10 dykkerdage som ovenfor.

Bunaken & Lembeh - Indonesien

Fra DKK 15.999,00
For dykkere der bare gerne vil opleve de vildeste havskabninger du kan forestille dig på havets bund.
Egnet til begyndere
Koralrev
Store dyr
Vragdykning
Tek-dykning
Rejsegarantifonden

Download vores rejsebetingelser

Afrejse Hvér dag - hele året
Varighed 15 dage (kan skræddersyes som du ønsker)
Sæson Året rundt, men bedst vejr april - okt
Bemærkninger Koralvægge & makro paradis omgivet af 5 vulkaner og jungle...
Rejseholdet

Kontakt rejseafdelingen

Anne-Sophie, Johnny, Mads og Stine N. sidder klar ved telefonen mandag-fredag kl. 10-18 og kan hjælpe dig med alle spørgsmål om sæsoner, destinationer og hvad du kan opleve på din dykkerrejse.

Ring 33 13 83 83 Send os en email

Andre har også købt: