Snorkler ved Bunakens koralrev Blæksprutte der gemmer sig i Lembehs sand Flot tropisk dykning ved Bunaken marine park Masser af flotte dyr - Porcelænskrabbe Masser af små skabninger at beundre Dykker på koralrev Bunaken Flot tropisk dykning med gode fiskestimer Stargazer i Lembeh Blå ringet blæksprutte - noget nær den hellige gral for makrodykkere Verdens mindste abeart - tarsier aben Vægdykning på Bunaken Lembehstrædet er verdens hovedstad for underlige skabninger. Glæd dig til koralrev i Indonesien En stor stime batfish i blåt varmt vand Snorkler på koralrev Dyk med skildpadder i Bunaken Mandarinfisk - en bombe af farver Er du til frøfisk frøfisk, så går dykkerrejsen til Indonesien

Nordsulawesi - kombinér smukke koralvægge og masser af liv med verdens bedste makrodykning 

Bunaken marinepark og Lembeh Strædet ligger begge på spidsen af den smukke og frodige ø Nordsulawesi i Indonesien. Der er kun ca. 2 timers kørsel fra Bunaken i vest til Lembeh i øst, en dykkerrejse hertil byder på intet mindre end verdens bedste makro dykning i Lembeh og rigtig flotte koralvægge og tropisk dykning i blåt varmt vand i Bunaken. En kombination der er svær at slå!

Oplev Bunaken med vilde koralvægge med blåt vand og masser af liv

Bunaken marinepark byder på smukke og stejle koralvægge og har længe været anset som ét af Indonesiens bedste områder for flot tropisk dykning. Det er helt normalt at møde havskildpadder, stimer af trevally, søslanger, ørnerokker, stimer af barracudas og napoleon fisk på dine dyk, og udover dette - finder du samtidig en hel verden af makroliv der bor i korallerne. Denne variation samt en fantastisk sigtbarhed året rundt har gjort området verdenskendt for dykkere såvel som undervandsfotografer. Udover dykning er der masser af oplevelser i områdets smukke regnskove, vulkanske højlandssletter og frodige dale.

Verdens bedste makro & muck dykning - det siger det hele!

Lembeh Strait udfor Nordsulawesi er anerkendt som verdens bedste sted for makro fotografering og det er umuligt at beskrive alle de former for underlige og vidunderlige skabninger du vil møde på dine dyk her. Under overfladen i dette junglebeklædte stræde findes en planet af farver og kuriøse væsener, som kunne være hentet direkte fra rekvisit lageret til samtlige Star Wars film. Uanset hvor erfaren og berejst en dykker du er vil du uden tvivl se noget nyt og usædvanligt ved et besøg til Lembeh Strait, og gang på gang vil du prikke dig selv på skulderen for at minde dig om at du ikke drømmer…

Dykning i Indonesien ved Bunaken & Lembeh

Der er 16 dyk inkluderet i priseksemplet, og flere kan tilvælges. Vi skræddersyer din rejse som du har lyst til og du kan evt. også vælge bare at besøge ét af stederne på din dykkerferie.

Bunaken Marinepark har flotte koralvægge med rigtig flot tropisk dykning

Marineparken med de stejle koralvægge har længe været berømt for flot dykning i varmt blåt vand. Væggene er hjemsted til massevis af farvestrålende fisk, skildpadder, revhajer og er alt hvad du forbinder med klassisk flot tropisk dykning. Derudover er Bunakens koralvægge fyldt med et fantastisk makroliv hvor du finder alt fra orangutang krabber til nøgensnegle, men det kan anbefales også at tage et kig ud i det blå efter stimer af barracuda, batfish eller jacks der passerer forbi.

Her er det kun fantasien der sætter grænser... verdens bedste "muck" dykning i Lembeh

Lembeh er et mekka for undervandsfotografer da strædet er anerkendt for at have intet mindre end verdens bedste muck & makro dykning! I modsætning til Bunakens koralvægge, foregår dykningen i Lembeh hovedsageligt med hovedet nede i mørk sand/grus/mudder bund. Ved første øjekast kan bunden virke forladt og kedelig, men hurtigt dukker der de mærkeligste havdyr op som f.eks. fisk med vinger, antenner eller klør, muslinger der sender lyn-lignende glimt af elektricitet, tudsefisk, små krabber, rejer, stargazers, snegle med øjne og mange forskellige arter blæksprutter som f.eks. blue ring blæksprutte eller den berømte mimic blæksprutte der ikke blot kan skifte farve men også kan efterligne andre dyr i tekstur og form.

Glæd dig til at opleve de vildeste skabninger man kan forestille sig på havets bund - her er det kun fantasien der sætter grænserne..

Se her hvilke skønne steder, du har mulighed for at blive indlogeret

Vi samarbejder med flere dykkerresorts på Nordsulawesi og kan arrangere din ferie lige som du ønsker. Alle dykkerresorts sørger for du får en uforglemmelig ferie og uanset hvilket du vælger får du virkelig "value-for-money" på din dykkerrejse til Indonesien. Vores fra priser er udregnet med overnatning i standard værelse hos Two Fish Divers, men du kan selvfølgelig selv vælge hvor/hvordan du ønsker at bo.

Dette er noget af det, der venter DIG!

Oplev begge verdener i Lembeh & Bunaken

Bunaken marinepark - fra vores sidste grupperejse

Pris på dykkerrejse til Bunaken & Lembeh

Nedenfor er et priseksempel på en kombination af Bunaken & Lembeh. Vi skræddersyer din rejse fuldstændig som du ønsker og det er også muligt bare at besøge ét af områderne hvis du hellere vil det.

Fraprisen er baseret på indlogering hos Two Fish Divers i Standard værelse.

Inkluderet:

- Fly: Kastrup – Manado t/r
- 6 nætter på dykkerresort ved Bunaken
- 6 nætter på dykkerresort ved Lembeh
- 4 dages dykning med 2dyk/dag i Bunaken
- 4 dages dykning med 2dyk/dag i Lembeh
- Max 4 dykkere pr. guide
- Alle transfers i Indonesien
- Alle måltider på resorts
- Vand/the/kaffe
- Tank & bly
- Gebyr til Rejsegarantifonden
- Fuld pakkerejse (Fordele ved dækning af pakkerejseloven og Rejsegarantifonden)

Ikke inkluderet:

- Ekspeditionsgebyr (kr. 125,- pr. faktura)
- Forsikringer
- Visum (ca. 35USD ved ankomst)
- Drikkepenge
- Leje af dykkerudstyr
- Lokale lufthavnsskatter ved afrejse (ca. 15USD)
- Bunaken marinepark gebyr (ca. 20USD)
- Lembeh marinepark gebyr (ca. 10USD)

Bunaken & Lembeh - Indonesien

Fra DKK 15.999,00

Fantastisk kombination af flot tropisk dykning på koralvægge ved Bunaken og verdens bedste "muck" dykning med alskens små skabninger i Lembeh Strædet.

Egnet til begyndere
Koralrev
Store dyr
Vragdykning
Tek-dykning
Rejsegarantifonden

Download vores rejsebetingelser

Afrejse Hvér dag - hele året
Varighed 15 dage (kan skræddersyes som du ønsker)
Sæson Året rundt, men bedst vejr april - okt
Bemærkninger Flotte koralvægge & makro paradis omgivet af 5 vulkaner og jungle...
Rejseholdet

Kontakt rejseafdelingen

Anne-Sophie, Johnny, Mads og Stine N. sidder klar ved telefonen mandag-fredag kl. 10-18 og kan hjælpe dig med alle spørgsmål om sæsoner, destinationer og hvad du kan opleve på din dykkerrejse.

Ring 33 13 83 83 Send os en email

Andre har også købt: