Bunaken & Lembeh - Indonesien

Fantastisk kombination af flot tropisk dykning på koralvægge ved Bunaken og verdens bedste "muck" dykning med alskens små skabninger i Lembeh Strædet.

Rejseperiode

Hvér dag - hele året

Varighed

15 dage (kan skræddersyes som du ønsker)

Sæson

Året rundt, men bedst vejr april - okt

Highlights

Flotte koralvægge & makro paradis omgivet af 5 vulkaner og jungle...
Fra
17.499,00 DKK

(Inkl. fly)

Jeg er interesseret i Bunaken & Lembeh - Indonesien

Når nedenstående er udfyldt og sendt, vil en af vores rejseagenter kontakte dig.

Du er altid velkommen til at ringe til rejseafdelingen, alle hverdage mellem 10-18, på: 33138383

Nordsulawesi - kombinér smukke koralvægge og masser af liv med verdens bedste makrodykning 

Bunaken marinepark og Lembeh Strædet ligger begge på spidsen af den smukke og frodige ø Nordsulawesi i Indonesien. Der er kun ca. 2 timers kørsel fra Bunaken i vest til Lembeh i øst, en dykkerrejse hertil byder på intet mindre end verdens bedste makro dykning i Lembeh og rigtig flotte koralvægge og tropisk dykning i blåt varmt vand i Bunaken. En kombination der er svær at slå!

Oplev Bunaken med vilde koralvægge med blåt vand og masser af liv

Bunaken marinepark byder på smukke og stejle koralvægge og har længe været anset som ét af Indonesiens bedste områder for flot tropisk dykning. Det er helt normalt at møde havskildpadder, stimer af trevally, søslanger, ørnerokker, stimer af barracudas og napoleon fisk på dine dyk, og udover dette - finder du samtidig en hel verden af makroliv der bor i korallerne. Denne variation samt en fantastisk sigtbarhed året rundt har gjort området verdenskendt for dykkere såvel som undervandsfotografer. Udover dykning er der masser af oplevelser i områdets smukke regnskove, vulkanske højlandssletter og frodige dale.

Verdens bedste makro & muck dykning - det siger det hele!

Lembeh Strait udfor Nordsulawesi er anerkendt som verdens bedste sted for makro fotografering og det er umuligt at beskrive alle de former for underlige og vidunderlige skabninger du vil møde på dine dyk her. Under overfladen i dette junglebeklædte stræde findes en planet af farver og kuriøse væsener, som kunne være hentet direkte fra rekvisit lageret til samtlige Star Wars film. Uanset hvor erfaren og berejst en dykker du er vil du uden tvivl se noget nyt og usædvanligt ved et besøg til Lembeh Strait, og gang på gang vil du prikke dig selv på skulderen for at minde dig om at du ikke drømmer…

Dykning i Indonesien ved Bunaken & Lembeh

Der er 16 dyk inkluderet i priseksemplet, og flere kan tilvælges. Vi skræddersyer din rejse som du har lyst til og du kan evt. også vælge bare at besøge ét af stederne på din dykkerferie.

Bunaken Marinepark har flotte koralvægge med rigtig flot tropisk dykning

Marineparken med de stejle koralvægge har længe været berømt for flot dykning i varmt blåt vand. Væggene er hjemsted til massevis af farvestrålende fisk, skildpadder, revhajer og er alt hvad du forbinder med klassisk flot tropisk dykning. Derudover er Bunakens koralvægge fyldt med et fantastisk makroliv hvor du finder alt fra orangutang krabber til nøgensnegle, men det kan anbefales også at tage et kig ud i det blå efter stimer af barracuda, batfish eller jacks der passerer forbi.

Her er det kun fantasien der sætter grænser... verdens bedste "muck" dykning i Lembeh

Lembeh er et mekka for undervandsfotografer da strædet er anerkendt for at have intet mindre end verdens bedste muck & makro dykning! I modsætning til Bunakens koralvægge, foregår dykningen i Lembeh hovedsageligt med hovedet nede i mørk sand/grus/mudder bund. Ved første øjekast kan bunden virke forladt og kedelig, men hurtigt dukker der de mærkeligste havdyr op som f.eks. fisk med vinger, antenner eller klør, muslinger der sender lyn-lignende glimt af elektricitet, tudsefisk, små krabber, rejer, stargazers, snegle med øjne og mange forskellige arter blæksprutter som f.eks. blue ring blæksprutte eller den berømte mimic blæksprutte der ikke blot kan skifte farve men også kan efterligne andre dyr i tekstur og form.

Glæd dig til at opleve de vildeste skabninger man kan forestille sig på havets bund - her er det kun fantasien der sætter grænserne..

Kort

Se her hvilke skønne steder, du har mulighed for at blive indlogeret

Vi samarbejder med flere dykkerresorts på Nordsulawesi og kan arrangere din ferie lige som du ønsker. Alle dykkerresorts sørger for du får en uforglemmelig ferie og uanset hvilket du vælger får du virkelig "value-for-money" på din dykkerrejse til Indonesien. Vores fra priser er udregnet med overnatning i standard værelse hos Two Fish Divers, men du kan selvfølgelig selv vælge hvor/hvordan du ønsker at bo.

Dive Into Lembeh Resort

Genial beliggenhed med ét af Lembehs mest berømte dykkersteder som deres eget husrev. Havudsigt, swimmingpool og jacuzzi på terrassen af hver bungalow er bare prikken over i'et.

Vis detaljer

Dive Into Lembeh Resort

Generelt

Omgivet af grønne palmer og direkte ud til det berømte Lembeh Stræde ligger resortet Dive Into Lembeh. Her mødes de frodige palmer med det kulsorte vulkansand der strækker sig ud i havet for at mødes med to af Lembehs mest berømte dykkersteder "Hairball" og "Aw Shucks" der fungerer som resortets eget husrev.

Lembeh Strædet er kendt for deres verdensklasse muck-diving, et sand paradis for makro elskere og undervandsfotografer og resortet er virkelig indrettet med dykkeren for øje. Der er tænkt på alt som bl.a. omklædningsrum, badefaciliter, stort kamerarum med ladestationer og dedikerede kamera skyllekar.

Vores favorit dykkerresort i Lembeh Strædet.

Værelser

9 rummelige bungalows, alle med havudsigt, møbleret privat terrasse og udendørs hot tub (Japanese Onsen).

Sea view bungalows:
Bungalow med eget bad/toilet, minibar, safebox, sattelit-tv, vifte og A/C.

Faciliteter

Flot restaurant, bar, stor pool med havudsigt, dykkercenter, bålsted.

Dykning og snorkling

Eget husrev samt dykkerbåde til alle steder i Lembeh. Max 4 dykkere per guide.

Tasik Ria Resort

Tasik Ria er et flot dykkerresort til din dykkerferie til Bunaken. Resortet har en stor flot pool, lækker mad og fantastiske solnedgange fra deres sunset bar.

Vis detaljer

Tasik Ria Resort

Generelt

Det flotte Tasik Ria Resort ligger helt ned til havet på Nord Sulawesi, og er en super base for at dykke Bunaken marinepark. Den kæmpestore pool (med poolbar) ligger i centrum af resortet, og her finder du også det flotte Matana Spa med alverdens behandlinger og den hyggelige restaurant med rigtig god mad. I jetty baren kan du nyde en sundowner med fantastisk panorama udsigt over vulkan øerne i Bunaken marinepark. Virkelig godt resort og samtidig god value-for-money på din dykkerferie til Bunaken.

Værelser

Værelserne er i god stand og har alle terrasse/balkon, bad/toilet, a/c, kabel tv, safetybox og 24 timers roomservice.

Pool View Room:
Værelser placeret centralt omkring den store pool på stue- eller 1.sals niveau med enten balkon eller terrasse. Nogen værelser kan forbindes til familier.

Sea View Cottage:
De lækre Sea View Cottages er separate hytter der ligger ned mod stranden med udsigt over jetty-baren og horisonten. Her får du også open-air badeværelse og tidligt om aftenen kan den flotte solnedgang nydes fra den private terrasse.

Family Seaview Cottage:
Samme placering som Sea View Cottages men større og perfekt til familier.

Faciliteter

Kæmpe pool, pool bar, jetty sunset bar, Matana spa, lækker restaurant, dykkercenter.

Dykning og snorkling

Hver dag sejler dykkerbådene ca. 30-45min til marineparken hvor du dykker 2-3 dyk og spiser frokost ombord på båden. Områdets koralrev samt resortets eget husrev byder også på et flot og varieret undervandsliv og det er typisk her yderligere dyk laves såvel som natdyk.

Two Fish Divers Resort Lembeh

Resortet har en fantastisk havudsigt med egen privat strand og bugt.

Vis detaljer

Two Fish Divers Resort Lembeh

Generelt

Two Fish Divers ligger på Lembeh Island og er et meget simpelt og afslappet resort. Resortet har egen privat strand og egen bugt og du kan få en fantastisk havudsigt. Der er 24timers elektricitet, varmt vand og mulighed for internet. Det er svært at finde andre steder du får lige så meget for pengene på din dykkerferie.

Værelser

Budget room:
Små simple værelser ovenover dykkercentret med plads op til 2 personer. Delt bad/toilet og vifte.

Standard room:
Større værelse med eget bad/toilet og vifte.

Superior Cottage:
Store separate træ-bungalows bygget i traditionel stil med plads op til 3 personer. Eget bad/toilet, vifte og balkon med flot havudsigt.

Faciliteter

Restaurant, bog-bytte, strandcafe.

Dykning og snorkling

Næsten alle dykkersteder ligger mindre end 10min fra resortet.

Two Fish Divers Resort Bunaken

Meget simpelt og afslappet resort, omgivet af flotte haver og lige ned til stranden.

Vis detaljer

Two Fish Divers Resort Bunaken

Generelt

Two Fish Divers ligger på Bunaken Island inde i selve marineparken. Det er et meget simpelt og afslappet resort, omgivet af flotte haver og lige ned til stranden. Der er 24timers elektricitet, varmt vand og trådløst internet, og så kan du få en fantastisk havudsigt fra trope-øen. Det er svært at finde andre steder du får lige så meget for pengene på din dykkerferie.

Værelser

Budget room:
Små simple (opmurede) værelser i hovedbygningen med plads til 2 personer. Delt bad/toilet og vifte.

Standard room:
Større værelse med eget bad/toilet og vifte.

Standard Cottage:
Mindre separate træ-bungalows bygget i traditionel stil med plads til 2 personer. Eget bad/toilet, vifte og balkon med hængekøje.

Superior Cottage:
Store separate træ-bungalows bygget i traditionel stil med plads til 3 personer. Eget bad/toilet, vifte og balkon med hængekøje.

Faciliteter

Lækker swimming pool, restaurant, bog-bytte, strandcafe.

Dykning og snorkling

Husrev egnet til snorkling. De fleste dykkersteder ligger max. 10min fra resortet.

Pris på dykkerrejse til Bunaken & Lembeh

Nedenfor er et priseksempel på en kombination af Bunaken & Lembeh. Vi skræddersyer din rejse fuldstændig som du ønsker og det er også muligt bare at besøge ét af områderne hvis du hellere vil det.

Fraprisen er baseret på indlogering hos Two Fish Divers i Standard værelse.

Inkluderet:

- Fly: Kastrup – Manado t/r
- 6 nætter på dykkerresort ved Bunaken
- 6 nætter på dykkerresort ved Lembeh
- 4 dages dykning med 2dyk/dag i Bunaken
- 4 dages dykning med 2dyk/dag i Lembeh
- Max 4 dykkere pr. guide
- Alle transfers i Indonesien
- Alle måltider på resorts
- Vand/the/kaffe
- Tank & bly
- Gebyr til Rejsegarantifonden
- Fuld pakkerejse (Fordele ved dækning af pakkerejseloven og Rejsegarantifonden)

Ikke inkluderet:

- Ekspeditionsgebyr (kr. 125,- pr. faktura)
- Forsikringer
- Visum (ca. 35USD ved ankomst)
- Drikkepenge
- Leje af dykkerudstyr
- Lokale lufthavnsskatter ved afrejse (ca. 15USD)
- Bunaken marinepark gebyr (ca. 20USD)
- Lembeh marinepark gebyr (ca. 10USD)

Dette er noget af det, der venter DIG!

Oplev begge verdener i Lembeh & Bunaken

Bunaken marinepark - fra vores sidste grupperejse

Rejsen kort fortalt

Egnet til begyndere
Koralrev
Store dyr
Vragdykning
Snorkling
Hvorfor vælge Kingfish
 • Alle vores rejsemål har vi selv besøgtAlle vores rejsemål har vi selv besøgt
 • Rejser tilpasset jeres ønsker og drømmeRejser tilpasset jeres ønsker og drømme
 • Engageret rådgivning af passionerede dykkereEngageret rådgivning af passionerede dykkere

Har du brug for hjælp?

Kontakt os

Har du spørgsmål til nyt udstyr, dit næste dykkerkursus eller vil du ud at rejse? Vores ekspert team sidder klar til at hjælpe dig. 

Ring op Send email

Spring køen over!

Book en tid til rådgivning, der passer dig, og vi står klar til at hjælpe. Har du lyst til at komme forbi på Scandiagade til en personlig samtale, eller måske ønsker du, at vi ringer dig op på et bestemt tidspunkt. Det er op til dig. Vi er klar!

Vi fandt andre produkter du måske kan lide!
 1. Malapascua - Filippinerne
  Hvér dag - hele året
  12.999,00 DKK
  (inkl. fly)
 2. Bali - Indonesien
  Hvér dag - hele året
  15.499,00 DKK
  (inkl. fly)
 3. Palau - Landbaseret
  Hver dag året rundt
  21.999,00 DKK
  (inkl. fly)

Hvad leder du efter?