Bali - Indonesien

Oplev smuk indonesisk natur, kultur, wellness og selvfølgelig mesterlig dykning på "Best of Bali"

Rejseperiode

Hvér dag - hele året

Varighed

15 dage (vi skræddersyer også rejser)

Sæson

December og januar er regntid

Highlights

Rundrejse med Balis bedste dykning...
Fra
15.499,00 DKK

(Inkl. fly)

Jeg er interesseret i Bali - Indonesien

Når nedenstående er udfyldt og sendt, vil en af vores rejseagenter kontakte dig.

Du er altid velkommen til at ringe til rejseafdelingen, alle hverdage mellem 10-18, på: 33138383

Bali rundrejse 

I samarbejde med 2 lækre dykker Eco resorts oplever du Balis bedste dykning på en rundrejse der byder på smuk indonesisk natur, kultur og selvfølgelig wellness.

Dagsprogram - Best of Bali:

Dag 1:

Afrejse med fly fra Danmark.

Dag 2:

Ved ankomst til Denpasar bliver du hentet og kørt til Tulamben på Balis nordkyst. Det er en 3 timers køretur gennem flot landskab med udsigt til vulkan, rismarker, smukke templer og frodig jungle. Check in på vores lækre dykker resort.

Dag 3 - Dag 8:

Dykning og afslapning på Tulamben Eco Resort der ligger ved foden af den store vulkan "Mount Agung" i den mindre fiskerlandsby Tulamben. Ideelt til en ferie, med verdens måske mest afslappende dykning, på smukke koralrev og det 100 m store vrag af USS Liberty. Udover dykning kan du få diverse wellness behandlinger i resortets eget spa, eller f.eks. bruge en dag på at bestige vulkanen.

Dag 8:

I dag bliver du kørt langs vestpå til den lille idylliske bugt Menjangan. Det er en ca. 3 timers køretur langs kysten til vores lækre Eco Resort i Menjangan. Resten af dagen kan du slappe af.

Dag 9 - 14:

Dykning og afslapning på Menjangan Eco Resort der ligger på dørtrinnet til "Bali Barat National Park". Vi dykker bl.a. ved Menjangan Island med smukke lodrette koralvægge, gennemsvømninger og huler. Udover dykning og snorkling kan vi varmt anbefale at udforske den smukke national park ved f.eks. at tage en kanotur, nyde de varme kilder resortet har som nabo eller måske at tage på en kort trekkingtur hvor der er god chance for at se mange forskellige slags fugle, hjorte, aber og måske en myresluger hvis du er heldig.

Dag 14:

Efter morgenmad bliver du kørt til lufthavnen, og flyver mod Danmark sent på eftermiddagen.

Dag 15:

Ankomst til Danmark

Få skræddersyet din rejse og få opfyldt netop dine drømme

Har du lyst til at dykke med klumpfisk & mantarokker mens du er på Bali kan vi sagtens skræddersy din rejse og tilpasse den med ovenstående program.

Dykkerrundrejsen på Bali er et eksempel på en kombination af 2 af vores lækre dykkerresorts på den nordlige del af Bali - Tulamben og Menjangan. Vi hjælper gerne med at skræddersy din dykkerrrejse som du ønsker det. Vi kan f.eks. også hjælpe med at arrangere dykning og ophold på den sydlige del af Bali hvor du bl.a. kan dykke med mantarokker og klumpfisk og hvor du kan vælge mellem at bo i den mindre ferieby Sanur eller på den lille ø Nusa Lembongan.

Der er 12 dyk inkluderet i rejsen, men du kan dykke op til 4 dyk/dag.


Tulamben - rigt undervandsliv og vragdykning

Tulamben byder på verdens måske mest afslappende dykning, på smukke koralrev og det 100 m store vrag af USS Liberty. Korallerne er flotte, dyrelivet er rigt med bla. pygmæ-søheste, muræner og revhajer, og det sorte lavasand i Tulamben står i smuk kontrast til kulørte nøgensnegle og fisk. Det er også muligt at snorkle på husrevet.

Menjangan - større dyr, masser af huler og fantastisk sigt

Menjangan Island er en del af "Bali Barat National Park". Øen ligger beskyttet for bølger og strøm, det betyder at det altid er muligt at dykke og at området er kendt for den bedste sigt på Bali, ofte helt op til 50m og sjældent under 25m. De beskyttede forhold gør at revene også er velegnet til natdyk. Koralrevene udenom Menjangan er smukke vægge som går lodret ned til ca. 60m, fyldt med huler, gennemsvømninger, revner og sprækker og med meget varieret dyreliv og koraller (her findes f.eks. den største variation af viftekoraller på Bali). På ydersiden af Menjangan er der størst mulighed for at se skildpadder, hajer, mantaer og endda mola mola.

US Liberty - dykning på 2. Verdenskrigsskib 

I 1942 sejlede fragtskibet US Liberty materialer fra Australien til Filippinerne. I strædet mellem Lombok og Bali blev det angrebet af den japanske ubåd l-160. US Liberty blev svært beskadiget, og selvom 2 destroyere forsøgte at trække fragtskibet til Singaraja havn, tog for meget vand ind og blev i stedet trukket ind på stranden ved Tulamben. 21 år senere i 1963 gik vulkanen Mount Agung i et udbrud der dræbte mange mennesker og var så kraftigt at det løftede det 120 m lange skib og skubbede det ca. 50m ud fra Tulambens strand og lige udfor Tulamben Eco Resort. Der ligger det endnu og du starter dykket direkte fra stranden.

Flere end 500 fiskearter på et af verdens nemmeste vragdyk

5 m under overfladen starter vraget, som forsætter ned til ca. 30 m dybde. Dette gør det til et af verdens nemmeste og mest sikre vragdyk. Det er dog ikke den nemme adgang eller historien der gør det til Indonesien mest populære dykkersted. Det er det store antal af næsten tamme fisk og de mange forskellige arter fisk. Forskere mener at over 500 forskellige fiskearter er bosat i eller omkring vraget. Man bliver aldrig træt af at dykke på US Liberty!

Sandt paradis for uv-fotografering

Vragdykkere kan bruge mange timer på at lære vraget at kende og finde flotte detaljer (selvom en stor del er faldet sammen kan man på f.eks. 28m stadig finde den intakte forsvars kanon). Som naturdykker kan man studere alle de flotte koraler som dækker stålskroget. En stor bestand af næsten tamme fisk er flyttet ind på vraget, bla. en "bait ball" med jack fish, en kæmpe barracuda, gigantiske napoleons, Potato cods, black-tip hajer, bumphead parrotfish og i macro genren er der bla. ghost pipe fish, pygme seahorse, leaf scorpionfish, nudi branches og garden eels. Dette er et mekka for uv-fotografer!
Alt dette liv kan man også opleve om natten, de nemme forhold gør at det er sikkert at lave natdyk på vraget, og et natdyk på US Liberty, ved fuldmåne, er et minde for livet.

Fantastisk vægdykning på Tulamben Drop-off

Er et suverænt vægdyk, væggen starter 50 m til højre for resortet, og forsætter til noget mere end 60 m dybde.
Start dykket fra stranden og mød allerede på 2-3 m nøgensnegle, ghost pipefish og den lille koralblok med hundredevis af renserejer. På ca. 30 m dybde står en kæmpe viftekoral med en diameter på over 3m. Du møder her et meget varieret dyreliv, og er kendt for at rumme et fiskeliv som er svært at finde andre steder - samt nye arter som bare venter på at blive opdaget. Hvis du er heldig kan du her opleve klumpfisken som ind imellem passerer denne væg (ellers må du til den sydlige del af Bali). Som vraget er dette et fantastisk dykkersted, der kan dykkes igen og igen, med nye oplevelser hver gang.

Tulamben resortets husrev - velgenet til natdyk

Husrevet er også flere dyk værd. Der er tre forskellige farver ribboneels gul, blå og sort, leaf scorpionfish, cuttlefish og rigtigt meget andet. På et kunstigt flyvrag bor der nogle store snappers. Husrevet er også velegnet til natdyk.

Chance for at møde de uforglemmelige Mola Mola & Mantaer

Er du på Bali i august – oktober har du en enestående chance for at se klumpfisk ved Nusa Penida/nusa Lembongan beliggende ca. 45 minutters sejlads fra den sydlige by Sanur.

Den sjove klumpfisk

"Mola Mola" kalder indoneserne denne kæmpe fisk, der mest af alt ligner et rumvæsen. Klumpfisken er sky og næsten umulig at opspore, men i ganske få måneder om året - når månen står rigtigt - er det muligt at dykke med denne utrolig smukke fisk på hotspots nær Bali. Vi kender stederne og de præcise datoer og samarbejder med eksperterne på området for at give dig de bedste oplevelser med de helt op til 4m store væsener som du aldrig vil glemme. Hvis du er på det rette sted på den rette tid er dette dykning du ikke vil gå glip af.

Mantaen - den svævende kæmpe under vand

Udover klumpfisk dykker vi også på rensestationer der tiltrækker mantarokker. Dette imponerende dyr kan blive helt op til 7 meter fra vingespids til vingespids og svæver elegant igennem vandet som en fugl. Mantaer er ikke bange for dykkere, så chancen for at komme helt tæt på er stor.

Kort

Resorts og hoteller for enhver smag!

Mimpi Resort Tulamben

Flot Eco Resort midt på Tulambens rå sorte lavastrand, lige for foden af Mount Agung - Balis største vulkan.

OBS: Mimpi Tulamben holder lukket frem til juli 2019

Vis detaljer

Mimpi Resort Tulamben

OBS: Mimpi Tulamben holder lukket frem til juli 2019

Generelt

Lækkert Eco Resort i den nordøstlige del af Bali, i den lille hyggelige fiskerby Tulamben. Resortet ligger lige ned til den sorte lava-sten strand og med direkte adgang til de mest interessante dykkersteder i Tulamben. Efter dagens dykning kan du slappe af og spise lækker lokal mad med udsigt til vulkanen og til Tulambens smukke bugt. Samme arkitektoniske og bæredygtige tankegang som søster resortet i Menjangan.

Værelser

Alle værelser har eget bad/toilet, a/c og veranda. 

Patio Room:
Værelser med flotte detaljer, marmorgulv og højt til loftet. Badeværelset har en ”open-air” bruser og en lille have, og der hører en hyggelig veranda med udsigt til have til hvert værelse.

Deluxe Cottage:
Større værelser med egen have og traditionel veranda omkranset af en lava-sten "voldgrav"fyldt med karper. Der er en ekstra indgang til udendørs bruseren (lavet i sorte lava-sten) fra haven, så dykkere slipper for at dryppe saltvand i soveværelset.

Ocean View Cottage:
Uforstyrret havudsigt og privat veranda hvorfra du faktisk kan føle havet, der ikke er mange meter væk.

Faciliteter

Pool, spa, restaurant, hyggelige haver 

Surya Rainbow Villas

Hyggeligt dykkerresort på Ameds flotte strand, tæt på Tulamben. Eget dykkercenter og stor pool.

Vis detaljer

Surya Rainbow Villas

Generelt

Dette lille dykkerresort med kun otte værelser ligger lige ned til stranden og danner rammerne for en afslappende og rolig ferie. Resortet ligger i den lille fiskerlandsby Amed på den østlige side af Bali, og giver med sin lokale indretning en autentisk balinesisk stemning.

Dykkercentret ligger på resortet, så der er aldrig langt til at du hurtigt kan komme afsted på dagens dykning. 

Værelser

Resortet har otte værelser, hvoraf halvdelen er dobbeltværelser, og halvdelen er familieværelser med repos, så der er plads til fire personer.

Værelserne er simpelt men hyggeligt indrettede. De har alle terrasse, aircondition og wi-fi.  

Faciliteter

Surya Rainbow Villas ligger lige ud til Ameds flotte strand, og har også en flot 17meter lang pool med tilhørende solsenge. Fra bistroen ved poolen kan du få snacks og kolde drikke, mens du nyder udsigten ud over havet. 

Two Fish Divers Lembongan

Godt men simpelt dykkerresort på den lille rolige ø Lembongan. Bedste beliggenhed for dyk efter mantarokker og klumpfisk.

Vis detaljer

Two Fish Divers Lembongan

Generelt

Two Fish Divers dykkerresort ved Bali ligger på den lille ø Nusa Lembongan - lige midt i syd Balis allerbedste dykkersteder. Øen er meget rolig med meget mindre trafik end Bali så du kommer langt væk fra masseturismen der ellers findes i den sydlige del af Bali.

Dykkerresortet er meget afslappet og har kun plads til 16 dykkende gæster. Det ligger kun ca. 2min gang fra sandstranden hvor dykkerbåden sejler fra og tæt på flere lokale restauranter hvor du kan spise aftensmad. Det er et relativt simpelt resort og er ikke stedet til dig der søger nogen form for luksus, men der er 24timers elektricitet, varmt vand og trådløst internet.

Værelser

Alle værelser ligger rundt om poolen og har eget bad/toilet og terrasse. Du bestemmer selv om du vil have værelset med A/C eller spare lidt penge ved at vælge værelset kun med vifte.

Faciliteter

Swimming pool, bog-bytte, pool cafe med bar, gratis trådløst internet.

Dykning og snorkling

Dykkercentret ligger på resortet og næsten alle dykkersteder ligger 10-20min fra stranden - den perfekte beliggenhed til at opleve koralrev, mantarokker og klumpfisk i området.

Tamu Kami

Et flot hotel centreret omkring en stor lækker pool.

Vis detaljer

Tamu Kami

Generelt

Beliggende centralt i Sanur meget tæt på de fleste restauranter. Tamu Kami er et flot hotel centreret omkring en stor lækker pool omgivet af frodige træer og blomster.

Værelser

Alle værelser har eget bad/toilet, a/c, skrivebord, kabel TV og minibar. De er indrettet i stilfuldt træ-interiør, har mindst 3m til loftet og derudover har værelserne egen balkon mod pool og haven.

Faciliteter

Pool, spa, restaurant, gratis trådløst internet.

Sukun Cottages

Værelserne er simple, men rigtig hyggelig indrettet.

Vis detaljer

Sukun Cottages

Generelt

Sukun Cottages ligger centralt i Sanur og kun ca. 5 minutters gang fra vores dykkercenter. Her er rent og pænt, poolen er tilpas stor og værelserne er simpelt men hyggeligt indrettede.

Værelser

Alle værelser har eget bad/toilet, a/c, kabel TV og trådløst internet.

Faciliteter

Pool, spa, restaurant.

Mimpi Resort Menjangan

Lækkert Eco Resort med varme kilder på resortet. Beliggende helt ned til havet lige ved Balis store nationalpark.

Vis detaljer

Mimpi Resort Menjangan

Generelt

Beliggende helt ned til havet i en lagune-agtig bugt i den nordvestlige del af Bali. Dette resort er bygget i stil med en balinesisk landsby, ovenpå naturlige varme kilder og med adgang til mangrove såvel som Bali Barat National Park. Udover dykning kan du snorkle, sejle i kano/kajak, udforske nationalparken og slappe af og nyde aftensolen. Samme arkitektoniske og bæredygtige tankegang som søster resortet i Tulamben.

Værelser

Alle værelser har eget bad/toilet, a/c og veranda. 

Patio Room:
Værelser med flotte detaljer, marmorgulv og højt til loftet. Badeværelset har en ”open-air” bruser og en lille have, og der hører en hyggelig veranda med udsigt til have til hvert værelse. Adgang til fælles varme kilder.

Courtyard Villa:
Større værelser med egen gårdhave og traditionel veranda med day-bed-gazebo til afslapning. Der er en ekstra indgang til udendørs bruseren fra haven, så dykkere slipper for at dryppe saltvand i soveværelset. Hver villa er der en privat minipool med vand fra de varmekilder.

Courtyard Villa Pool:
Som normal Courtyard Villa, men med bord/paraply i gårdhaven såvel som privat ferskvandspool. Meget privat og perfekt til f.eks. honeymoon.

Faciliteter

Pool, spa, restaurant, hyggelige haver, varme kilder.

Prisen på din fantastiske rejse

Inkluderet:

- Fly København - Bali t/r
- 6 nætter i Tulamben
- 6 nætter i Menjangan
Værelse med eget bad/toilet & A/C
- 6 dyk ved Tulamben
- 6 dyk ved Menjangan
- Tank & bly
- Morgenmad alle dage
- Alle transfers
- Gebyr til Rejsegarantifonden
- Fuld pakkerejse (Fordele ved dækning af pakkerejseloven og Rejsegarantifonden)

Ikke inkluderet:

- Ekspeditionsgebyr (kr. 125,- pr. faktura)
- Forsikringer
- Visum (ca. 35USD)
- Drikkepenge
- Udstyr
- Lokale lufthavnsskatter (ca. 20USD)

Eksempel på tilvalg:

- 5 dage efter Mola Mola & Mantaer / 9 dyk Fra kr 3.999,-

Se her hvad der venter dig...

Meget at vise derhjemme! - her fra vores grupperejse til Bali i september 2016

Fantastisk tropedykning med masser af liv

Kom tæt på de store dyr som klumpfisk og mantarokker

Store fiskestimer og flot undervandsliv

Dykning du ikke kan få nok af

Masser af arter med flotte farver

Rejsen kort fortalt

Egnet til begyndere
Koralrev
Store dyr
Vragdykning
Snorkling
Hvorfor vælge Kingfish
 • Alle vores rejsemål har vi selv besøgtAlle vores rejsemål har vi selv besøgt
 • Rejser tilpasset jeres ønsker og drømmeRejser tilpasset jeres ønsker og drømme
 • Engageret rådgivning af passionerede dykkereEngageret rådgivning af passionerede dykkere

Har du brug for hjælp?

Kontakt os

Har du spørgsmål til nyt udstyr, dit næste dykkerkursus eller vil du ud at rejse? Vores ekspert team sidder klar til at hjælpe dig. 

Ring op Send email

Spring køen over!

Book en tid til rådgivning, der passer dig, og vi står klar til at hjælpe. Har du lyst til at komme forbi på Scandiagade til en personlig samtale, eller måske ønsker du, at vi ringer dig op på et bestemt tidspunkt. Det er op til dig. Vi er klar!

Vi fandt andre produkter du måske kan lide!
 1. Bunaken & Lembeh - Indonesien
  Hvér dag - hele året
  17.499,00 DKK
  (inkl. fly)
 2. Raja Ampat - Indonesien - Resort
  På bestemte ugedage
  21.999,00 DKK
  (inkl. fly)
 3. Komodo - Indonesien - Liveaboard
  Flere gange om ugen
  24.999,00 DKK
  (inkl. fly)

Hvad leder du efter?