Jordan

Rundrejse i Jordan som kombinerer dykkerferie, badeferie og flot kultur og natur.

Rejseperiode

Flere gange om ugen - hele året

Varighed

10 dage (eller så lang tid du ønsker)

Kalender

Hele året. Bedste vejr dog marts til november

Highlights

Dykning, byliv, kultur, badeferie og familieferie...
Fra
12.799,00 DKK

(Inkl. fly)

Jeg er interesseret i Jordan

Når nedenstående er udfyldt og sendt, vil en af vores rejseagenter kontakte dig.

Du er altid velkommen til at ringe til rejseafdelingen, alle hverdage mellem 10-18, på: 33138383

Tag på arabisk eventyr - både i vand og på land

Jordan er en del af den Arabiske halvø og ligger ud til den allernordligste del af Rødehavet med lækre sandstrande og varmt blåt vand. Landets kyststrækning byder på flot dykning med koralrev, vrag, god makro og fantastisk sigtbarhed, og så er Jordan dejlig varm året rundt.

Rundrejse fuld af historie og kultur

På din rundrejse og dykkerferie i Jordan kan du let udforske det lokale arabiske byliv i hovedstaden Aman samt feriebyen Aqaba med mange gadecafeer og små butikker. Udover dykning på flotte koralrev i det Jordanske Rødehav, kommer du igennem flotte landskaber på din rundrejse fra Aman til Aqaba, som ikke mindst inkluderer en dagstur til oldtidsbyen Petra, som er blandt verdens syv vidundere. Det var bl.a. hér scenerne til filmen ”Indiana Jones og det sidste korstog” blev optaget. Sidst men ikke mindst slutter rundrejsen af med en eftermiddagstur til det storslåede ørkenlandskab Wadi Rum hvor filmen ”Lawrence of Arabia” blev optaget.

Jordan er et super rejsemål for dig, der vil kombinere dykkerferie og badeferie med sightseeing i verdensklasse på land.

Masser af dykning for alle i varmt, blåt vand

Der er 10 guidede dyk inkluderet i vores grundpakke, men for en merpris kan du dykke helt op til 3dyk + natdyk hver dag. Næsten alle Jordans dykkersteder dykkes let fra stranden og kun 5-10min fra dykkercentret, men du kan også vælge at lave båddyk.

På din dykkerferie til Jordan dykker du i Aqaba bugten i den nordligste del af Rødehavet. Her får du lækkert blåt vand med flotte koralrev og vrag og så er der varmt året rundt. Dykningen i Jordan er for dykkere på alle niveauer.

Husrev med rigt undervandsliv og flotte koraller

Dykkercentret ligger lige ud til to gode husrev - Cazar Reef som er et stort koralrev og Eel Garden som er skrånende sandbund med spredte koralknolde. Førstnævnte er et klassisk skrånende koralrev med flot blå baggrund, mens sidstnævnte har rigtig flot makro hvor du har god chance for at se tudsefisk, søheste, seamoth, garden eels, blæksprutte og endda ghostpipe fish hvis du er lidt heldig. Der er mange andre flotte koralrev langs kysten som du kommer til at opleve på din dykkerrejse til Jordan hvoraf de to mest kendte nok er ”Japanese Gardens” og ”Rainbow Reef”.

Cedar Pride - vragdykning på gammelt fragtskib 

Vraget af fragtskibet Cedar Pride er blandt Jordans mest kendte dykkersteder og blev sunket i 1985 med hjælp fra Jordans konge som selv er ivrig dykker. Cedar Pride er 74meter langt ligger ca. 100m ud fra kysten og kan let dykkes som stranddyk med en max dybde på 25meter. Flere områder af vraget er flot begroet af koraller og det er muligt at lave flere gennemsvømninger med bl.a. en luftlomme hvor man kan snakke sammen.

Tank M42 - oplev gammel sænket kampvogn

På din dykkerferie til Jordan kan du også opleve et noget anderledes dykkersted end hvad man normalt er vant til, nemlig at dykke på en tank. Den amerikanske M42 Duster kampvogn blev sunket som kunstigt rev i 1999 og er siden blevet hjemsted til mange forskellige slags fisk og makrodyr. Tanken dykkes normalt i forbindelse med et besøg på de nærliggende koralrev da den står på ca. 6meters dybde og derfor er perfekt til et spændende sikkerhedstop.

Teknisk dykning i Jordan

Jordan byder også på teknisk dykning og vores lokale dykkercenter kan supportere tec- og trimix dykkere. Dyk f.eks. de to store vrag ”Taiyoing” og ”Shorouk” der begge ligger på 35-60meters dybde, på den dybe koralvæg ved det gamle kraftværk eller på de flotte revsystemer. Selvom dykkercentret  også kan supportere dykning på rebreathere er det er desværre i øjeblikket ikke tilladt at dykke med rebreather i Aqaba.

Kort

Hoteller til lidt af enhver smag

Nedenfor er et udvalg af vores hoteller i Aqaba til din dykkerferie til Jordan. Du kan vælge mellem at bo i Aqaba by eller Tala Bay (strandområde) på din dykkerferie og så har vi også et par ørkenlejre som måske er interessante for dig. 

Radisson Blu Hotel - Tala Bay - Jordan

Luksus hotel i Tala Bay med lækker strand, 5 swimmingpools og mange detaljer

Vis detaljer

Radisson Blu Hotel - Tala Bay - Jordan

Generelt

Radisson Blu er et 5-stjernet hotel der ligger i Tala Bay, et nybygget hotel & lejlighedsområde ca. 15min syd for Aqaba. Tala Bay byder på en flot marina med et mindre udvalg af restauranter og butikker såvel som Jordans lækreste sandstrand. Radisson Blu er et luksus hotel med lækker sandstrand, flere pools  og gode restauranter og er dit bedste valg hvis du vil bo i luksus ved stranden.

Værelser

Alle værelser har eget bad/toilet, a/c, garderobeskab, minibar, kabel-tv og pengeskab. Vælg mellem standard og superior værelser med delvis havudsigt og deluxe og større suiter med større badeværelser espressomaskine og flot havudsigt. Der er mulighed for familieværelser og alle værelser har egen terrasse/balkon med bord og stole.

Faciliteter

Lækkert privat strandområde med træningsområde og strandmassage, 5 swimmingpools inkl. børnepool såvel som tranquility pool kun for voksne, pool bar, 2 restauranter med a la carte og buffet - begge med havudsigt og udendørsservering, stor solterrasse med flot havudsigt og loungeområde, shisha lounge, døgnbemandet reception, fitness rum, spa- og wellnesscenter, quadbike-/biludlejning og gratis trådløst internet. Gratis shuttle til/fra Aqaba flere gange dagligt. Der serveres alkohol.

Dykning

Afhentning kl. 09.30 hver morgen og køretur ca. 10min til dykkercentret. Transport tilbage fra dykkercentret kl. 17.00.

Mövenpick Hotel - Aqaba - Jordan

Luksus hotel beliggende centralt i Aqaba by med lækker privat sandstrand

Vis detaljer

Mövenpick Hotel - Aqaba - Jordan

Generelt

Mövenpick Hotel er et 5-stjernet hotel der ligger centralt i Aqaba. Hotellet har egen strand, flere pools og gode restauranter og er dit bedste valg hvis du både vil kunne nyde Aqabas byliv såvel som en god sandstrand.

Værelser

Alle værelser har eget bad/toilet, a/c, garderobeskab, minibar, kabel-tv, hårtørrer og pengeskab. Vælg mellem standard/superior værelser med bjerg/begrænset havudsigt og deluxe værelser med havudsigt og egen balkon. Der er mulighed for familieværelser såvel som 2- og 3 værelses lejligheder.

Faciliteter

Lækkert privat strandområde, 2 swimmingpools inkl. børnepool, 3 restauranter med a la carte og buffet - 2 med havudsigt og udendørsservering, døgnbemandet reception, fitness rum, spa- og wellnesscenter, butikker, biludlejning og gratis trådløst internet. Der serveres alkohol.

Dykning

Afhentning kl. 09.00 hver morgen og køretur ca. 10min til dykkercentret. Transport tilbage fra dykkercentret kl. 17.00.

Captains Hotel - Aqaba

Lokalt standard hotel centralt i Aqaba by

Vis detaljer

Captains Hotel - Aqaba

Generelt

Captains Hotel ligger centralt i Aqaba og er et lokalt standard hotel. Værelserne er rene,  personalet er meget venlige og servicemindede og morgenmads restauranten har en overdækket udendørs terrasse. Her bor du simpelt men centralt.

Værelser

Alle værelser har eget bad/toilet, a/c, garderobeskab, minibar, tv og pengeskab. Der er mulighed for familieværelser.

Faciliteter

Udendørs swimmingpool i afskærmet gård, 2 restauranter, shisha terrasse, døgnbemandet reception og trådløst internet mod betaling. Alkohol serveres ikke.

Dykning

Afhentning kl. 09.00 hver morgen og køretur ca. 10min til dykkercentret. Transport tilbage fra dykkercentret kl. 17.00.

My Hotel - Aqaba

Godt mellemklasse hotel centralt i Aqaba by med flot terrasse og pool på taget

Vis detaljer

My Hotel - Aqaba

Generelt

My Hotel ligger centralt i Aqaba og er et godt standard hotel. Værelserne er rene og pæne,  personalet er meget venlige og servicemindede. På øverste etage er der en god pool og her ligger også restauranten med god udsigt over byen og en udendørs terrasse . Et godt valg hvis du vil bo centralt og på et godt standard hotel med et par lækre detaljer.

Værelser

Alle værelser har eget bad/toilet, a/c, garderobeskab, minibar, tv og pengeskab. Der er mulighed for familieværelser.

Faciliteter

Udendørs swimmingpool på øverste etage med flot udsigt og tagterrasse, restaurant, døgnbemandet reception og trådløst internet mod betaling. Alkohol serveres ikke.

Dykning

Afhentning kl. 09.00 hver morgen og køretur ca. 10min til dykkercentret. Transport tilbage fra dykkercentret kl. 17.00.

Raed Hotel - Aqaba

Godt mellemklasse hotel centralt i Aqaba by og helt nyrenoveret

Vis detaljer

Raed Hotel - Aqaba

Generelt

Raed Hotel ligger centralt i Aqaba og er et godt standard hotel. Hotellet er nyrenoveret og værelserne er rene og pæne med et venligt og serviceminded personale. Der er restaurant på 1. sal og renoveringen inkluderer planer om en tagterrasse med cafe og en swimmingpool i gadeniveau til starten af 2015. Et godt valg hvis du vil bo centralt og på et rent og pænt hotel.

Værelser

Alle værelser har eget bad/toilet, a/c, garderobeskab, minibar, tv og pengeskab. Der er mulighed for familieværelser.

Faciliteter

Restaurant, døgnbemandet reception og trådløst internet mod betaling. Alkohol serveres ikke.

Dykning

Afhentning kl. 09.00 hver morgen og køretur ca. 10min til dykkercentret. Transport tilbage fra dykkercentret kl. 17.00.

Bait Ali Camp - Wadi Rum

Flot ørkenlejr med swimmingpool og mulighed for luftballon over Wadi Rum

Vis detaljer

Bait Ali Camp - Wadi Rum

Generelt

Bait Ali er en flot og velfungerende ørken camp med flere typer overnatning og hyggelige opholds- og spiseområder i beduinstil. Eneste camp i Wadi Rum der har swimmingpool og chalets med a/c og her kan du også vælge mellem flere aktiviteter som f.eks. luftballon.

Værelser

Vælg mellem flere forskellige typer overnatning som f.eks. et simpelt standard beduintelt med delt bad/toilet, et deluxe telt som er en mindre hytte med beduintelt som tag, vifte og eget bad/toilet og store chalets med a/c, eget bad/toilet og tilstødende lounge. 

Faciliteter

Swimmingpool og flere opholds- og spiseområder udenfor såvel som indenfor til kolde vinternætter. Mulighed for mange aktiviteter som f.eks. quadbike-, jeep- og luftballonture. Vi gør opmærksom på at 1-2 nætter om ugen (næsten altid fredage) kan der være høj festmusik om aftenen til ca. kl. 22-23. Der serveres alkohol.

Rahayeb Camp - Wadi Rum

Stemningsfuld og autentisk ørkenlejr med fantastisk beliggenhed i Wadi Rum

Vis detaljer

Rahayeb Camp - Wadi Rum

Generelt

Rahayeb er en rigtig ørken beduinlejr gemt væk i en lille bjerglomme inde i ørkenen som kun kan nås med kamel, hest eller 4WD jeep. Lejren er simpel og meget charmerende med en fantastisk beliggenhed som gør at du føler dig fuldstændig afskåret fra omverdenen og virkelig kan nyde den smukke stjernehimmel når du sidder ved lejrbålet. 

Værelser

Vælg mellem standard telt med delt bad/toilet og VIP telt som er større og med eget bad/toilet. Ingen telte har vifter eller a/c.

Faciliteter

Hyggeligt opholds- og spiseområde i ægte beduinstil. Alkohol serveres ikke.

Marina Plaza Hotel - Tala Bay - Jordan

Familievenligt hotel i Tala Bay med gode swimmingpools og adgang til lækker sandstrand

Vis detaljer

Marina Plaza Hotel - Tala Bay - Jordan

Generelt

Marina Plaza er et 4-stjernet hotel der ligger i Tala Bay, et nybygget hotel & lejlighedsområde ca. 15min syd for Aqaba. Tala Bay byder på en flot marina med et mindre udvalg af restauranter og butikker såvel som Jordans lækreste sandstrand. Marina Plaza er et godt valg hvis du vil ud af Aqaba og være tæt på stranden til en forholdsvis lav pris.

Værelser

Alle værelser har eget bad/toilet, a/c, garderobeskab, minibar, kabel-tv og pengeskab. Vælg mellem standard værelser med udsigt til bjergene/marinaen, eller større suiter med flot havudsigt. Standard værelser kan forbindes som familieværelser. Alle værelser har egen terrasse/balkon med bord og stole.

Faciliteter

2 swimmingpools + børnepool, fitness rum, spa- og wellnesscenter, pool bar, 2 restauranter med a la carte og buffet, shisha lounge, døgnbemandet reception, quadbike-/biludlejning og gratis trådløst internet. Ingen privat strand, men gratis adgang til Tala Bay Beach Club hvor der er et lækkert strandområde, barer, pools og aktiviteter. Tala Bay Beach Club ligger ca. 200m fra hotellet og adgang forudsætter at der er ledighed. Gratis shuttle til/fra Aqaba flere gange dagligt. Der serveres alkohol.

Dykning

Afhentning kl. 09.30 hver morgen og køretur ca. 10min til dykkercentret. Transport tilbage fra dykkercentret kl. 17.00.

Rundrejse fuld af dykning og oplevelser til god pris

Nedenstående er et eksempel på en rundrejse og dykkerferie til Jordan. Vi skræddersyer altid efter dine ønsker så du kan tilpasse rejsen som det passer dig. Vores fra pris på rundsrejsen er udregnet med overnatning på enten My Hotel, Captains Hotel eller Raed Hotel i Aqaba.

Inkluderet:

- Fly: Kastrup – Amman // Aqaba - Kastrup
- 1 nat på hotel i Amman
- 1 nat på hotel ved Petra
- 7 nætter på hotel i Aqaba
- Fuld dagstur til Petra
- 5 dages dykning med 2 guidede stranddyk pr dag ved Aqaba
- Udflugt til Wadi Rum (jeep tour) inkl transport, chauffør og indgangsgebyr
- Morgenmad alle dage
- Alle transfers i Jordan
- Tank & bly
- Gebyr til Rejsegarantifonden
- Fuld pakkerejse (Fordele ved dækning af pakkerejseloven og Rejsegarantifonden)

Ikke inkluderet:

- Visum til Jordan (købes ved ankomst til Amman)
- Ekspeditionsgebyr (kr. 125,- pr. faktura)
- Forsikringer
- Uspecificerede måltider & drikkevarer
- Evt leje af dykkerudstyr
- Drikkepenge
- Natdyk og båddyk
- Indgangsfee til Petra (ca 50 JD) og evt guide (betales ved indgang)

Jordan byder på spændende vragdykning!

Jordan byder på så mange oplevelser, at du ikke vil kede dig!

Jordan byder på flot dykning og er samtidig verdensberømt for sightseeing på land. Nedenfor er Jordans absolutte must-see seværdigheder, hvor Petra og Wadi Rum allerede er inkluderet i rundrejsen.

Petra - oldtidsby og verdensvidunder

Besøg oldtidsbyen Petra på en dagstur fra Aqaba. Petra er blandt verdens syv vidundere og det var her scenerne til filmen ”Indiana Jones og det sidste korstog” blev optaget. Oldtidsbyen er meget imponerende og speciel da den er hugget direkte ind i bjergene og dækker et større område med bl.a. gravkamre, templer og stort amfiteater.

Wadi Rum - imponerende ørkenlandskaber

Oplev også det storslåede ørkenlandskab Wadi Rum hvor filmen ”Lawrence of Arabia” blev optaget. Her domineres ørkenen af kæmpe klippebjerge, sandklitter og meget smukke udsigter og du kan bl.a. opleve ørkenen fra luftballon eller på en 4WD jeep tur hvor man også stopper hos de lokale beduiner og drikker te. Wadi Rum kan let besøges på en eftermiddagstur fra Aqaba eller med en overnatning i én af vores ørkenlejre hvor du også kommer til at opleve den fantastiske arabiske stjernehimmel.

Meget mere...

Såfremt du ønsker at opleve mere af Jordan på land kan vi også hjælpe med ture til f.eks. det Døde Hav & Wadi Mujib, evt længere ophold Jordans hovedstad Amman samt mulighed for overnatning i ørkenlejr i Wadi Rum. Kontakt os for mere info.


 

Rejsen kort fortalt

Egnet til begyndere
Koralrev
Store dyr
Vragdykning
Snorkling
Hvorfor vælge Kingfish
 • Alle vores rejsemål har vi selv besøgtAlle vores rejsemål har vi selv besøgt
 • Rejser tilpasset jeres ønsker og drømmeRejser tilpasset jeres ønsker og drømme
 • Engageret rådgivning af passionerede dykkereEngageret rådgivning af passionerede dykkere

Har du brug for hjælp?

Kontakt os

Har du spørgsmål til nyt udstyr, dit næste dykkerkursus eller vil du ud at rejse? Vores ekspert team sidder klar til at hjælpe dig. 

Ring op Send email

Brug for rådgivning?

Så book en tid der passer dig og vi står klar til at hjælpe, når du har tid til at komme forbi på Scandiagade. Eller måske har du bare lyst til at vi ringer dig op på et bestemt tidspunkt, så er det det vi gør.

Vi fandt andre produkter du måske kan lide!
 1. Rødehavet - Liveaboard - Nord & Vragsafari
  Flere gange om ugen - hele året
  8.999,00 DKK
  (inkl. fly)
 2. Hallaniyat Islands - Oman - Liveaboard
  Flere gange om ugen - hele året
  19.999,00 DKK
  (inkl. fly)

Lær at dykke med Kingfish

Nødvendig dykker erfaring

PADI Open Water certifikat (eller tilsvarende). Ca. 10 loggede dyk. Dertil skal du have dykket indenfor 6 mdr. før afrejsedato eller eventdato.

Se mere om PADI Open Water kurset