Du kommer til din paradis ø i vandflyver Filitheyo resort kan lave en lækker og romantisk picnic Filitheyo resort På Medhufushi kan du bo tæt på naturen på din dykkerrejse Maldiverne er et fabelagtigt rejsemål for par De hvide strande er lækre og helt sikre for snorklere Dykkerferie på Maldiverne - Wow! Du kommer til din paradis ø i vandflyver Du kommer til din paradis ø i vandflyver - her Medhufushi Slap af i poolen efter en dag med dejlig dykning Luksuriøse værelse

Juni tilbud 

Rejs til Maldiverne senest 26. juni 2018 og spar penge i den bedste sæson for mantarokker og hvalhajer. Du får fly t/r, vandflyver t/r, 7 nætter på lækkert strandresort, alle måltider, 6 dages ubegrænset dykning og snorkling på husrev samt fri nitrox. Vælg enten Vilamendhoo Resort til 16.825 kr. eller Filitheyo resort til 17.866 kr. Fast pris. Der er begrænset ledighed og prisen er gældende ved 2 personer. Ring til vores rejsebureau på 33 13 83 83 for at høre mere.  

Maldiverne - fantastisk dykning, afslapning og skønne palmestrande

Er du til sand mellem tæerne, afslapning, god mad og flot dykning er en dykkerferie på resort på Maldiverne lige noget for dig. Alle vores resorts byder på smukke bounty palmestrande og fantastisk snorkling og dykning.

Koraløparadis med de bedste chancer for hvalhajer, mantarokker og hajer

Maldiverne består af ca. 1200 koraløer fordelt på 26 atoller og er en drømme destination for alle dykkere. Dykningen er kendt for de rigtig store dyr som hajer, mantarokker og hvalhajer, og koralrevene er flotte med masser af farver og undervandsliv.

Se den smukke udsigt fra båd eller fly på vejen til dit lækre resort

Vores dykkerresorts ligger i vidt forskellige områder af Maldiverne - nær Male, helt i syd og helt i nord - og du kan vælge mellem lidt eller meget luksuriøst. Uanset hvilket resort du forelsker dig i går rejsen over Male hvorfra du bliver hentet i en speedbåd eller flyver videre med vandflyver som er en fantastisk oplevelse i sig selv!

Masser af dykning, sol og varmt vand

Maldiverne er et sandt ø-paradis og uanset hvornår på året du rejser vil du få en dykkerferie med sand, sol og masser af fantastisk dykning i dejligt varmt vand.

Kombiner resort med liveaboard og oplev endnu mere

Vi har flere liveaboards på Maldiverne og du kan selvfølgelig kombinere din dykkerrejse på resort med en liveaboard.

Få ubegrænset dykning eller snorkling på husrevet  

På denne dykkerrejse til resort på Maldiverne har vi inkluderet 6 dages ubegrænset dykning på husrevet i priseksemplet. Vi har også mindre dykkerpakker med f.eks. 10dyk og hvis du eller et familiemedlem/en ven vil nøjes med at snorkle er det selvfølgelig til en lavere pris.

Dykning i topklasse - farvestrålende fisk, skildpadder og barracuda

Dykningen på Maldivernes er intet mindre end verdensklasse og byder på et enormt flot fiskeliv med tusindvis af farvede koralfisk på dine dyk blandet med større groupers, napoleonsfisk, pigrokker, skildpadder, barracuda og trevally. Selvom det er fiskelivet der stjæler billedet er der også rig mulighed for at få flotte makrodyk med gobies, blennies, nøgensnegle og krabber hvis du kigger tættere på koralrevet.

Gode chancer for at møde forskellige typer af hajer

På de fleste dyk er der også rigtig gode møder med forskellige typer hajer som nursehajer, hvidtippede revhajer og grå revhajer der patruljerer de ydre rev så du kan glæde dig virkelig flot dykning på din dykkerrejse til Maldiverne.

Kom tæt på fascinerende mantarokker og store hvalhajer

Maldiverne er kendt som ét af de bedste steder i verden for et møde med de store og smukke mantarokker og hvalhajer. Alle vores resorts har dykkersteder hvor du kan møde mantarokker, mens hvalhajerne ofte er bedst at se i specifikke områder.

Enestående dykning, varmt vejr og dejligt vand

Maldiverne er et godt rejsemål hele året med en meget konstant lufttemperatur på ca. 25-30 grader og hav temperatur mellem 28-30 grader. Der er ligeledes rigtig god dykning på Maldiverne året rundt og hver årstid har sine fordele du bør overveje når du skal vælge din rejse.

December til april - bedst vejr og god sigt

Det bedste vejr og den bedste sigtbarhed. Dette er den mest populære sæson med højere priser på resorts og flere turister og dykkere.

Maj til november - bedste chancer for mantarokker og hvalhajer

Generelt mere skiftende vejr, men stadig mange solskinstimer og dejlig varm luft og hav. Gode penge at spare og færre dykkere og turister at dele ø paradiset med. Normalt mere plankton i vandet så sigtbarheden kan være mindre, men dette øger blot din mulighed for at opleve mantarokker og hvalhajer på nært hold. Derudover er strømmen på dykkerstederne svagest i denne periode.

 

Bo på lækre resorts - alt fra lidt til meget luksus!

 • Vilamendhoo Island Resort & Spa

  Vilamendhoo Island Resort & Spa

  Bo på Vilamendhoo resort i juni måned for kun 16.825 kr. Fast pris. Du får fly t/r, vandflyver t/r, overnatning, 6 dages ubegrænset dykning og snorkling og alle måltider.
  Vilamendhoo Island Resort ligger omgivet af en smuk lagune, en lang hvid sandstrand samt et godt husrev og er det eneste resort på den lille ø Vilamendhoo i Maldivernes sydlige Ari Atol - tæt på det bedste sted for hvalhajer.

 • Filitheyo Island Resort

  Filitheyo Island Resort

  Bo på Filitheyo resort i juni måned for kun 17.866 kr. Fast pris. Du får fly t/r, vandflyver t/r, overnatning, 6 dages ubegrænset dykning og snorkling og alle måltider.
  Lækkert afslappet resort på frodig tropeø omgivet af et flot koralrev i Faafu atol. Mulighed for mantarokker.

 • Kuredu Island Resort & Spa

  Kuredu Island Resort & Spa

  Kuredu har tre swimmingpools, et fitness center, to spa, tennisbaner, 6 hullers golfbane og tilbyder derudover et væld af sports og vandaktiviteter.

 • Chaya Reef Ellaidhoo Resort

  Chaya Reef Ellaidhoo Resort

  Et af de klassiske dykkerresorts med godt husrev i den nordlige Ari Atoll.

Se her hvad der venter dig af vilde oplevelser!

Kom helt tæt på - hajer, mantarokker og hvalhajer

Pris på din drømmedestination

Vi skræddersyer længden af din rejse så nedenfor er bare et priseksempel.

Inkluderet:

- Fly: Danmark/Sverige/Norge – Male t/r
- Vandflyver: Male - resort t/r
- 7 nætter/8 dage på resort
- Værelse med eget bad/toilet og A/C
- 6 dages ubegrænset dykning på husrevet
- Alle måltider på resort
- Tank & bly
- Nitrox
- Green Tax (6USD/nat/person)
- Maldivisk turistskat GST (12%)
- Gebyr til Rejsegarantifonden
- Fuld pakkerejse (Fordele ved dækning af pakkerejseloven og Rejsegarantifonden)

Ikke inkluderet:

- Ekspeditionsgebyr (kr. 125,- pr. faktura)
- Evt. Visum & forsikringer
- Tillæg for dagsture og båddyk
- Leje af dykkerudstyr
- Drikkepenge
- Evt. Opgradering til All-Inclusive (med alle drikkevarer++)
- Evt. tillæg for fly fra andre steder end Kastrup

Kontakt os for et uforpligtende tilbud og mere info om din dykkerrejse.

Maldiverne - Resorts

Fra DKK 19.999,00

Juni tilbud: Rejs til Maldiverne senest 26. juni 2018 og spar penge - fast pris!
Bo på en fantastisk bounty ø midt i Maldivernes dykkerparadis. Alle vores dykkerresorts har flotte husrev med let adgang til masser af suveræn dykning og snorkling.

Egnet til begyndere
Koralrev
Store dyr
Vragdykning
Tek-dykning
Rejsegarantifonden

Download vores rejsebetingelser

Afrejse Hver dag året rundt
Varighed 10 dage, men vi skræddersyer til dine ønsker
Sæson Hele året for dykning, men vejret er bedst fra oktober - april
Bemærkninger 1% land og 99% vand med mantaer og hvalhajer...
Rejseholdet

Kontakt rejseafdelingen

Anne-Sophie, Johnny, Mads og Stine N. sidder klar ved telefonen mandag-fredag kl. 10-18 og kan hjælpe dig med alle spørgsmål om sæsoner, destinationer og hvad du kan opleve på din dykkerrejse.

Ring 33 13 83 83 Send os en email

Andre har også købt: