Dykkerferie på Maldiverne - Wow! Felitheyo resort kan lave en lækker og romantisk picnic Felitheyo resort På Medhufushi kan du bo tæt på naturen på din dykkerrejse Maldiverne er et fabelagtigt rejsemål for par De hvide strande er lækre og helt sikre for snorklere Du kommer til din paradis ø i vandflyver Du kommer til din paradis ø i vandflyver - her Medhufushi Slap af i poolen efter en dag med dejlig dykning Luksuriøse værelse Du kommer til din paradis ø i vandflyver

Maldiverne består af ca. 1200 koraløer fordelt på 26 atoller og er en drømme destination for alle dykkere. Dykningen er kendt for de rigtig store dyr som hajer, mantarokker og hvalhajer, og koralrevene er flotte med masser af farver og undervandsliv.

Vores dykkerresorts ligger i vidt forskellige områder af Maldiverne - nær Male, helt i syd og helt i nord - og du kan vælge mellem lidt eller meget luksuriøst. Uanset hvilket resort du forelsker dig i går rejsen over Male hvorfra du flyver videre med vandflyver eller bliver hentet i speedbåd.

Er du til sand mellem tæerne, afslapning og måske lidt færre dyk end på liveaboard er en dykkerrejse  på resort på Maldiverne lige noget for dig. Alle vores resorts byder på hvide palmestrande, god dykning/snorkling og forskellige aktiviteter.

Maldiverne er et sandt ø-paradis og uanset hvornår på året du rejser vil du få en dykkerferie med sand, sol og masser af fantastisk dykning i dejligt varmt vand.

Liveaboards
Vi har flere liveaboards på Maldiverne og du kan selvfølgelig kombinere din dykkerrejse på resort med en liveaboard.

På denne dykkerrejse til resort på Maldiverne har vi inkluderet 10 dyk i priseksemplet. Du kan vælge at dykke mere/mindre end dette og flere af vores resorts tilbyder også ubegrænset dykning på deres husrev. Hvis du eller et familiemedlem/en ven vil nøjes med at snorkle er det selvfølgelig til en lavere pris.

Dykningen på Maldivernes er intet mindre end verdensklasse og byder på et enormt flot fiskeliv med tusindvis af farvede koralfisk på dine dyk blandet med større groupers, napoleonsfisk, pigrokker, skildpadder, barracuda og trevally. Selvom det er fiskelivet der stjæler billedet er der også rig mulighed for at få flotte makrodyk med gobies, blennies, nøgensnegle og krabber hvis du kigger tættere på koralrevet. På de fleste dyk er der også rigtig gode møder med forskellige typer hajer som nursehajer, hvidtippede revhajer og grå revhajer der patruljerer de ydre rev så du kan glæde dig virkelig flot dykning på din dykkerrejse til Maldiverne.

Mantarokker & hvalhajer
Maldiverne er kendt som ét af de bedste steder i verden for et møde med de store og smukke mantarokker og hvalhajer. Alle vores resorts har dykkersteder hvor du kan møde mantarokker, mens hvalhajerne ofte er bedst at se i specifikke områder.


Sæson

Maldiverne er et godt rejsemål hele året med en meget konstant lufttemperatur på ca. 25-30 grader og hav temperatur mellem 28-30 grader. Der er ligeledes rigtig god dykning på Maldiverne året rundt og hver årstid har sine fordele du bør overveje når du skal vælge din rejse.

December - april
Det bedste vejr og den bedste sigtbarhed. Dette er den mest populære sæson med højere priser på resorts og flere turister og dykkere.

Maj - november
Generelt mere skiftende vejr, men stadig mange solskinstimer og dejlig varm luft og hav. Gode penge at spare og færre dykkere og turister at dele ø paradiset med. Normalt mere plankton i vandet så sigtbarheden kan være mindre, men dette øger blot din mulighed for at opleve mantarokker og hvalhajer på nært hold. Derudover er strømmen på dykkerstederne svagest i denne periode.

 

Vi skræddersyer længden af din rejse så nedenfor er bare et priseksempel. Vores fra pris er udregnet med overnatning på Casa Mia Resort.

Inkluderet:

- Fly: Danmark/Sverige/Norge – Male t/r
- Speedbåd: Male - resort t/r
- 7 nætter/8 dage på resort
- Værelse med eget bad/toilet og A/C
- 10 dyk
- Alle måltider
- Tank & bly
- Gebyr til Rejsegarantifonden
- Fuld pakkerejse (Fordele ved dækning af pakkerejseloven og Rejsegarantifonden)

Ikke inkluderet:
- Ekspeditionsgebyr (kr. 125,- pr. faktura)
- Evt. Visum & forsikringer
- Leje af dykkerudstyr
- Drikkepenge
- Opgradering til vandflyver Male - resort t/r

Kontakt os for et uforpligtende tilbud og mere info om din dykkerrejse.

Maldiverne - Resorts

Fra DKK 15.999,00

Bo på en bounty ø i Maldivernes dykker paradis med masser af flot dykning og snorkling.

Egnet til begyndere
Koralrev
Store dyr
Vragdykning
Tek-dykning
Rejsegarantifonden

Download vores rejsebetingelser

Afrejse Hver dag året rundt
Varighed 9 dage, men vi skræddersyer til dine ønsker
Sæson Hele året, men vejret er bedst fra oktober - april
Bemærkninger 1% land og 99% vand med mantaer og hvalhajer...
Kingfish Dive & Travel Personale

Kontakt rejseafdelingen

Stine, Mads, Johnny og Isabella sidder klar ved telefonen mandag-fredag kl. 10-18 og kan hjælpe dig med alle spørgsmål om sæsoner, destinationer og hvad du kan opleve på din dykkerrejse.

Ring 33 13 83 83 Send os en email

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?