Liveaboard

Socorro - Grupperejse - Mar 2023

Tag med til Stillehavet på liveaboard til Socorro Islands hvor det handler om storvildtsdykning med kæmpe mantarokker, masser af store hajer og hvis vi er rigtig heldige også muligheden for at dykke med enorme pukkelhvaler.

Se video
Stop

Rejseperiode

8. marts - 19. marts 2023

Varighed

12 dage

Sæson

Bedste sæson for pukkelhvaler (og gråhvaler)

Highlights

Mexicos bedste dykning med storvildt i Stillehavet
Fra
32.999,00 DKK

(Inkl. fly)

Jeg er interesseret i Socorro - Grupperejse - Mar 2023

Når nedenstående er udfyldt og sendt, vil en af vores rejseagenter kontakte dig.

Du er altid velkommen til at ringe til rejseafdelingen, alle hverdage mellem 10-18, på: 33138383

Dyk med storvildt på øgruppe i Stillehavet

På denne grupperejse tager vi på liveaboard til Socorro ø-gruppen midt ude i Stillehavet. Her er det store nysgerrige mantarokker, hammerhajer, galapagos hajer, silkehajer og pukkelhvaler der kommer til at stjæle billedet og størstedelen af de viste fotos er taget af Mads Odgaard på bare én af vores tidligere grupperejser til Socorro.

Glæd dig til masser af hajer, nysgerrige mantarokker og enorme pukkelhvaler

I den østlige del af Stillehavet, ca. 400km sydvest for spidsen af den mexicanske Baja halvø, ligger Socorro ø-gruppen. Ø-gruppen består af 4 isolerede vulkanske øer, og det tager ca. 24 timer at sejle dertil på den store liveaboard Cassiopeia, som vi har hyret til denne dykkerrejse. Socorro byder på adventure dykning på samme niveau som verdensberømte Galapagos og Cocos Island og bliver med rette kaldt for "Mexicos Galapagos", men har endnu ikke har fået det ry, som det faktisk fortjener.

På dykkerrejsen til Socorro har vi mulighed for at dykke med stimer af hajer, store nysgerrige mantarokker og masser af pelagiske fisk, og der er god mulighed for også at dykke med legesyge delfiner. Øerne er også berømte for de ca. 1200 pukkelhvaler, der opholder sig her på deres årlige vandring sammen med deres nyfødte kalve. Vi ankommer midt i højsæsonen for pukkelhvaler og hvis vi er heldige får vi mulighed for at komme i vandet med dem på snorkel - og hvis vi er rigtig heldige også på scuba.

Vores base kommer til at være på denne skønne Socorro Aggressor liveaboard

Se video fra en Kingfish grupperejse til Socorro Islands i 2013, hvor vi var så vildt heldige at møde en Pukkelhval med kalv!

Rejseprogram
 • Dag 1
  • Afrejse fra Danmark mod Mexico. Ankomst til Cabo San Lucas og indkvartering på vores hotel.
 • Dag 2
  • Efter morgenmad på hotellet bliver vi hentet og kørt til skibet, hvorefter vi sejler mod Socorro. Sejlturen tager ca. 24-28 timer og du kan nyde udsigten over Stillehavet og forberede dit udstyr undervejs.
 • Dag 3 - 8
  • Ankomst til Socorro øgruppen på dag 3 og 1 - 2 dyk første dag. Herefter har vi 5 dage med 3-4 dyk/dag fordelt på de 3 forskellige øer og du kan godt glæde dig. Dykningen byder primært på store mantarokker, delfiner, hvaler, store fiskestimer, galapagoshajer, silkehajer og hammerhajer. Efter dagens sidste dyk på dag 8, letter vi anker og sejler retur mod Cabo San Lucas. Du kan nyde solnedgangen over Socorro øerne en sidste gang.
 • Dag 9
  • Ankomst til Cabo San Lucas tidlig aften og en sidste overnatning på båden.
 • Dag 10
  • Vi checker ud fra båden efter morgenmad og tager i lufthavnen. Hjemrejse mod Danmark.
 • Dag 11
  • Hjemkomst til Danmark.

 Mulighed for tilkøb af forlængelse - Sea of Cortez (søløver)

 Du kan tilvælge at starte rejsen med et ophold i La Paz på Baja halvøen. Højdepunkterne er at snorkle med   hvalhajer, dykke med en stor koloni af legesyge søløver og en unik dagstur efter gråhvaler der ofte kommer så tæt   på at de kan røres fra båden. Alle store oplevelser du sent vil glemme, og en fantastisk kombination med   liveboarden til Socorro.

 • Dag 1
  • Afrejse med fly fra Danmark mod Mexico. Ankomst til La Paz og indkvartering på hotel.
 • Dag 2 - 3
  • To dage med 3 dyk/dag i Sea of Cortez. Vi fokuserer dykningen omkring den store søløvekoloni ved Los Islotes, og kan også dykke på vrag med masser af fiskeliv.
 • Dag 4
  • Halvdagstur ud for at lede efter hvalhajer at snorkle med. Resten af dagen kan du udforske den hyggelige by La Paz, eller tage på vandretur i ørkenbjergene.
 • Dag 5
  • Dagstur til Bahia Magdalena, hvor du har mulighed for at komme helt tæt på gråhvaler og deres unger fra båd.
 • Dag 6
  • Efter morgenmaden bliver du kørt ca. 2 timer sydpå til liveaboarden i Cabo San Lucas og fortsætter rejsen som Dag 2 i Dagsprogram for grundrejsen ovenfor. 

Dykning med store dyr i Mexico

På denne grupperejse har vi 5½ dages dykning med 3-4 dyk/dag ved Socorro ø-gruppen. Såfremt du tilvælger at starte rejsen i La Paz får du yderligere 2 dages dykning med 3 dyk/dag i Sea of Cortez, en snorkeltur efter hvalhajer samt en dagstur efter gråhvaler.

Socorro øgruppen 

Vi besøger normalt 3 ud af 4 øer på dykkerrejsen til Socorro ø-gruppen.

Første stop på vores rejse er øen San Benedicto, som er en stor udslukt vulkan med rå og voldsomme lavakløfter ned langs siderne. Her har vi to hoveddykkersteder. Det ene er "Canyons" som er et område med flere dybe kløfter, hvor der er rigtig gode møder med hammerhajer og mantaer, og som også er vores bedste chance for at dykke med delfiner. Det andet af vores hoveddykkersteder er "The Boiler", der er en stor fritstående cylinderformet søjle, der byder på helt fantastiske møder med store mantarokker, som normalt kommer rigtig tæt på for at lege med os.

Efter 1-2 dage på San Benedicto går turen normalt til Socorro Island (ca. 3 timers sejlads om natten), hvor der ligger en mexicansk militærbase, som er den eneste beboelse på hele ø-gruppen. I midten af øen Socorro ligger vulkanen "Mount Evermann", som rejser sig 1130m over havets overflade, og som sidst var i udbrud i 1993. Her dykker vi bl.a. "Aquarium", som byder på pigrokker, skildpadder og hvidtippede revhajer og på "Cabo Pearce" som er rigtig godt til hammerhajer, silkehajer og silvertiphajer, og som også byder på rigtig gode møder med mantarokker.

Tredje stop på turen er normalt Roca Partida (ca. 6 timers sejlads om natten), som er toppen af et undersøisk bjerg, der stikker ca. 30m op over havet og er ca. 80m langt. Denne kæmpe sten ligger øde hen midt ude i Stillehavet. Her dykker vi på lodrette klippevægge med ca. 1000m til havbunden, hvor alt kan ske! Det er normalt på Roca Partida at de allerbedste møder med hajer sker, og du kan forvente flokke af hammerhajer, galapagos hajer og silkehajer, såvel som masser af hvidtippede revhajer der ligger ovenpå hinanden i bunker på klippevæggenes hylder. På grupperejsen til Socorro i marts 2013 havde vi flere dyk med pukkelhvaler på Roca Partida.

Dette er afsidesliggende adventure dykning, når det er bedst. Turens program afhænger af vind og vejr og kan derfor ikke garanteres.


Hajer, mantarokker & masser af andet liv

Dykkerrejsen til Socorro byder på gode hajdyk og mulighed for at se flere forskellige typer hajer, som bl.a. er stimer af hammerhajer, galapagos hajer, silkehajer, silvertiphajer og hvidtippede revhajer. Kæmpe stillehavs mantaer er næsten garanteret på din dykkerferie til Socorro, og vi vil vove at påstå, at dette er verdens bedste sted at møde disse enormt smukke dyr. Ikke blot er mantarokkerne mange og kæmpestore (de når virkelig op til 6-7m i vingefang) - på Socorro er de også utroligt nysgerrige og legesyge og følger ofte efter dykkere og kommer så tæt på, at du sagtens ville kunne røre dem. Udover havets kæmper er der skildpadder, enorme stimer pelagiske fisk og god chance for at dykke med legende delfiner.

Pukkelhvaler

Fra midt januar til midt april er der rigtig mange pukkelhvaler i havet omkring Socorro øerne - mere præcist en population på ca. 1200 individer. Hvalerne føder deres kalve her og venter på, at kalvene bliver store nok til at tage rejsen nordpå igen. På vores visit i marts 2011 blev vi mødt af pukkelhvaler endda inden, vi var ankommet til den første ø San Benedicto. Derudover var vi i marts 2013 heldige at dykke med hvaler på flere af vores dyk. Vi kommer helt sikkert til at se dem fra liveaboarden og høre dem på vores dyk, og vi vil også forsøge at komme i vandet med disse enorme og yndefulde pattedyr. Vores bedste mulighed bliver på snorkelture men vi kan ikke give nogen garantier. Hvis vi er rigtig heldige, kan vi også møde dem på vores dyk. Pukkelhvaler bliver ca. 15m lange og vejer op til 40tons, så dette er helt sikkert et møde, du aldrig vil glemme hvis vi har heldet med os og møder de store dyr i deres element.

Sea of Cortez - forlængelse

La Paz byder generelt på god dykning med masser af fisk og vrag, og den store søløvekoloni ved Los Islotes byder på dykning i verdensklasse med de legesyge dyr. Udover dykning er der en snorkeltur efter hvalhajer samt en dagstur til Bahia Magdalena efter gråhvaler som det er højsæson for, hvilket er en kanon kombination i sammenhæng med dykkerrejsen til Socorro hvor det er højsæson for pukkelhvaler.

Kort

Bo på liveaboard til Socorro

På rejsen til Socorro øgruppen starter vi med én nat på et godt hotel i feriebyen Cabo San Lucas, hvorefter vi bor ombord på den store liveaboard Cassiopeia, som vi har hyret kun til vores danske gruppe.

La Paz - Sea of Cortez 

Såfremt du vælger at starte rejsen med at opleve Sea of Cortez, bor du på Club Cantamar i La Paz, som ligger så tæt på dykkerstederne som muligt.

Læs mere nedenfor.

Livet på liveaboarden

8 twin kahytter (med 2 enkeltsenge) med koøjer på nedre dæk. På mellemste dæk er der 4 kahytter, hvoraf 2 er twin med enkeltsenge og 2 er flex med enkeltsenge der kan slås sammen. Alle har vinduer med havudsigt. Forrest i skibet på mellemste dæk er der desuden 1 lidt større kahyt med en stor dobbeltseng og skråvægge og koøje. Alle kahytter har individuel aircondition og eget badeværelse med bruser og varmt vand. Sengetøj og håndklæder skiftes igennem ugen.

Inkluderet: 
- Fly: Kastrup – Cabo San Lucas
- Dansk rejseleder/dykkerinstruktør*
- 1 nat på hotel i Cabo San Lucas
- 8 nætter på liveaboard
- 6 dage med 3 dyk/dag ved Socorro 
- Morgenmad på hotel
- Alle måltider & snacks på liveaboard
- Vand/te/kaffe/sodavand på liveaboard
- Lokale mærker øl & vin på liveaboard
- Alle transfers i Mexico
- Tank & bly
- Gebyr til Rejsegarantifonden
- Fuld pakkerejse (Fordele ved dækning af pakkerejseloven og Rejsegarantifonden)


Ikke inkluderet:
- Ekspeditionsgebyr (kr. 125,- pr. faktura)
- Fly fra andre steder end Kastrup (vi hjælper gerne med fly fra hele verden)
- Evt. forsikringer
- Leje af dykkerudstyr
- Drikkepenge
- Uspecificerede måltider & drikkevarer
- Marinepark/havnegebyr Socorro (480 USD)
- Nitrox på liveaboard (125 USD, betales lokalt)
- Evt. opgradering til kahyt på mellemste dæk med havudsigt i twin- (2 enkeltsenge) eller flexkahyt (2 enkeltsenge der kan slås sammen) kr 999,- pr. person

 
Muligt tilvalg - Forlængelse i La Paz (forud for Socorro liveaboard):
- 5 nætter på hotel nær La Paz i delt dobbeltværelse
- 2 dage med 3dyk/dag ved La Paz
- 1 dagstur til Bahia Magdalena for at se gråhvaler
- 1 tur efter snorkling med hvalhajer
- Alle transfers i Mexico
- Morgenmad på hotel

Pris for forlængelse: Kr 6.999,- pr person (evt tillæg for enkeltværelse: Kr 1.500,-)

*Rejseleder er ikke garanteret på opholdet ved La Paz, da dette afhænger af antal deltagere der tilvælger dette.

Billede på vej

Din Rejseleder

Er på vej lige om lidt

Her kan du snart læse om din rejseleder, om ikke så længe, vi er på vej med info. Vi kan med sikkerhed sige at han eller hun er rar super rar og dykker.

Rejsen kort fortalt

Egnet til begyndere
Koralrev
Store dyr
Vragdykning
Snorkling
Hvorfor vælge Kingfish
 • Alle vores rejsemål har vi selv besøgtAlle vores rejsemål har vi selv besøgt
 • Rejser tilpasset jeres ønsker og drømmeRejser tilpasset jeres ønsker og drømme
 • Engageret rådgivning af passionerede dykkereEngageret rådgivning af passionerede dykkere

Har du brug for hjælp?

Kontakt os

Har du spørgsmål til nyt udstyr, dit næste dykkerkursus eller vil du ud at rejse? Vores ekspert team sidder klar til at hjælpe dig. 

Ring op Send email

Spring køen over!

Book en tid til rådgivning, der passer dig, og vi står klar til at hjælpe. Har du lyst til at komme forbi på Scandiagade til en personlig samtale, eller måske ønsker du, at vi ringer dig op på et bestemt tidspunkt. Det er op til dig. Vi er klar!

Vi fandt andre produkter du måske kan lide!
 1. Palau Liveaboard - Grupperejse - Jan 2022
  31. januar - 11. februar 2022
  39.999,00 DKK
  (inkl. fly)
 2. Fransk Polynesien - Grupperejse - September 2021
  17. september - 4. oktober 2021
  57.999,00 DKK
  (inkl. fly)

Hvad leder du efter?