Yucatan - Mexico

Ferie med spændende kultur, kridhvide sandstrande og verdensklasse dykning med koralrev, drypstensgrotter og hvalhajer

Rejseperiode

Hver dag - året rundt

Varighed

Det bestemmer du...

Sæson

Start november til slut august

Highlights

Hvide sandstrande, koralrev, grotter og hvalhajer
Fra
14.999,00 DKK

(Inkl. fly)

Jeg er interesseret i Yucatan - Mexico

Når nedenstående er udfyldt og sendt, vil en af vores rejseagenter kontakte dig.

Du er altid velkommen til at ringe til rejseafdelingen, alle hverdage mellem 10-18, på: 33138383

Dykning, kultur eller daseferie - Yucatanhalvøen har det hele!

Vi bor i Playa del Carmen som er en rigtig mexicansk ferieby med smukke hvide sandstrande, masser af stemning og lækre lokale spisesteder. Fra "Playa" er der dagsture med dykning på koralrev, stejle vægge og i de fantastiske cenotes - drypstensgrotter med krystalklar sigtbarhed på 150m.

Cenotes - grottedykning i absolut verdensklasse!

Med krystalklar sigt på ca. 150m, smukke drypstensformationer og et utroligt smukt lys er dette grottedykning i absolut verdensklasse! Flere steder kan man finde tydelige fossiler af smådyr og skaller, og drypstensformationer danner et undervandslandskab fyldt med smukke skulpturer som efterlader et indtryk for livet.

Dykning i cenotes foregår på en dagstur hvor man kører fra hovedvejen og ind ad snoede junglestier for at komme ind til de forskellige grotter. Imellem dykkene spiser man frokost i lysningen i junglen og nyder naturen.

Ingen erfaring nødvendig - kun lysten til at opleve grotter

I Yucatan er der rigtig gode muligheder for at dykke med Hvalhajer og mantarokker

I sæson er den Mexicanske golf fyldt med hvalhajer, mantarokker og delfiner og selv på en dagstur har du rigtig god mulighed for at snorkle med hvalhajer.

Imponerende historie og kultur - Mayaerne

Snyd heller ikke dig selv for et besøg til én af de mest imponerende byer fra den gamle Mayakultur - Chitzén Itzá - der kun ligger et par timer fra Playa. Ruinbyen er bl.a. kendt for sine store imponerende stenpyramider og offerbrønden hvor mennesker blev ofret til solguden Kukulkan.

Cancun er den perfekte base til at udforske Yucatanhalvøen

"Playa" som byen kaldes i daglig tale (spansk for "strand") ligger lige syd for Cancun og er den perfekte base til at udforske Yucatanhalvøen. Kombiner evt. din ferie med et ophold på dykkerøen Cozumel eller på øen Isla Holbox hvor du er tæt på hvalhajer.

Smuttur til paradisøen Isla Holbox

Kombiner din rejse til Playa med et 3-4 dages smut til paradisøen Isla Holbox. Øen ligger nord for Cancun, og er en fantastisk ø med hvide sandstrande så langt øjet rækker. Der er en herlig afslappet stemning på øen og der findes kun golfvogne og cykler som transport på de kridhvide sandveje. Vi bor i lækre beach bungalows helt ned til stranden. I juni, juli og august er der hundreder af hvalhajer, mantarokker og delfiner i farvandet ud for Holbox, og der bliver i den periode dagligt arrangeret ture hvor du kan komme helt tæt på de store dyr.

Har du spørgsmål til dykkerrejsen til Yucatan i Mexico?

Husk at vores fantastiske rejsebureau sidder klar ved telefonerne og altid er parat til en uforpligtende snak i vores rejsebureau i København. Kontakt os på telefon: +45 33 13 83 83. Du kan selvfølgelig også altid sende os en mail til: rejser@kingfish.dk

Billedgalleri

Flot dykning for alle niveauer

Der er 10 dyk med i pakken, men du kan selvfølgelig dykke meget mere.

Snorkling med hvalhajer

I juni, juli og august er der hundreder af hvalhajer, mantarokker og delfiner i den mexicanske golf, og på en dagstur kan du komme helt tæt på de store dyr.

Playa Del Carmen - skildpadder, hummere og måske tyrehajer

En kort bådtur fra Playas strande dykker du ved koralblokke på sandbund. Her gemmer der sig store grønne muræner, nursehajer, caribiske rokker og hummere og på revet "Tortugas" er det normalt at dykke med op til 15-20 store havskildpadder på ét dyk. Du kan også dykke på vraget af rejebåden "Mama Vinã" som sank i 1995.

I juli/august er der god chance for at møde store stimer tarpons der er 1,5 meter lange, og fra midt november til marts kan du også dykke med  tyrehajer  på dine dyk ud for Playa.

Cenotes - grottedykning i verdensklasse!

Med krystalklar sigt på ca. 150m, smukke drypstensformationer og et utroligt smukt lys er dette grottedykning i absolut verdensklasse! Flere steder kan man finde tydelige fossiler af smådyr og skaller, og drypstensformationer danner et undervandslandskab fyldt med smukke skulpturer som efterlader et indtryk for livet.

Dykning i cenotes foregår på en dagstur hvor man kører fra hovedvejen og ind ad snoede junglestier for at komme ind til de forskellige grotter. Imellem dykkene spiser man frokost i lysningen i junglen og nyder naturen.

Ingen erfaring nødvendig - kun lysten til at opleve grotter

Grotterne er unikke og bør opleves af enhver dykker/snorkler. Ingen erfaring med grottedykning er nødvendig - dykningen i cenotes er for begyndere såvel som erfarne og kræver kun PADI Open Water (eller tilsvarende). Kontakt os hvis du ønsker at tage et specielt kursus i grottedykning - snak med Mads som selv er grottedykker og har været på kursus i Mexico. Vi tilbyder kurserne "Cavern Diver", "Intro-to-Cave" & "Full Cave Diver".

Cozumel - fantastisk vægdykning med god sigt

Cozumel byder på spektakulær vægdykning med stimer af fisk, store hummere, meterstore nysgerrige groupers, skildpadder, muræner, nursehajer og revhajer. På toppen af revet finder man ofte ørnerokker der leder i sandet efter en godbid muslinger, og store caribiske rokker der ligger godt gemt i sandet.

Der er flere imponerende gennemsvømninger i revet som f.eks. ved "Devils Throat" hvor man dykker igennem et snoet system af passager. Sigtbarheden er for det meste helt fantastisk ved Cozumel (40m) hvilket gør de stejle vægge endnu mere imponerende.

Kort

Hoteller med skøn beliggenhed og personlighed

Vi gør opmærksom på at strandende i Mexico kan være påvirket af store mængder Sargasso tang i perioder.

Hotel Cielo

Hyggelig autentisk hotel, med havudsigt fra tagterrasen og kun 200 meter til dykkercentret.

OBS: Hotel Cielo vil være påvirket af byggeplads tæt på det meste af år 2020

Vis detaljer

Hotel Cielo

OBS: Hotel Cielo vil være påvirket af byggeplads tæt på det meste af år 2020

Generelt

Hotel Cielo ligger ganske kort afstand fra stranden og ca. 200 meter fra dykkercentret. Hotellet er bygget i hyggelig, mexicansk stil, så du får ægte autentisk stemning omkring dig. Hotellet er flot og velholdt, og omgivet af grønt.

Fra tagterrassen kan du nyde udsigt over havet, så her kan du rigtigt lade op efter dagens dykning.

På hotellet serveres hovedsageligt lækre lokale retter, men retter fra andre verdensdele tilberedes også.

Placeringen i Playa del Carmen gør, at du – udover skønne strande – er tæt på den spændende og tusindårgamle historie om mayaerne, hvis ruiner og arkæologi, du kan opleve. Derudover er der rig mulighed for at opleve jungle og natur eller besøge Playa del Carmens butikker og restauranter. 

Værelser

Hotellet har tre forskellige typer af værelser. De har alle eget badeværelse, a/c, gratis wi-fi, kabel-TV, safe og strandhåndklæder til rådighed.

Standardværelser:
Disse værelser er knap 24 m2 og har enten dobbeltsenge eller queensize-seng, så dette værelse er også velegnet, hvis du rejser alene.

Kongeværelser:
Disse værelser giver dig lidt et par flere m2 end standardværelserne, og her er der desuden kingsize-seng. King rooms har balkon, hvoraf en del med havudsigt, hvor du kan nyde en kølig havbrise.

Familieværelser:
Som navnet antyder er dette værelse med sine godt 36 m2 velegnet til en familie eller flere personer, der rejser sammen. Der findes senge i værelserne af forskellige størrelser, og der kan være op til fire personer i hvert værelse. Disse værelser har også en balkon, der giver en smuk udsigt til havet. 

Faciliteter

Egen restaurant, reception, tagterrasse med solstole og havudsigt. 

Hotel Hulku

Hyggeligt hotel ligger i gåafstand til centrum af Playa del Carmen.

Vis detaljer

Hotel Hulku

Generelt

Dette lækre og hyggelige hotel ligger i gåafstand til centrum af Playa del Carmen, hvor der ligger masser af butikker, restauranter, barer samt kunstgallerier og ligger også kun ca. 200 meter fra dykkercentret.

Hotellet ligger smukt omgivet af frodig og grøn vegetation. Det er lyst og lækkert, og med den store pool og de forskellige vandudsmykninger, der er på området, er der skøn, afslappet stemning. 

Værelser

Alle værelser har a/c, eget badeværelse, TV og balkon/terrasse samt gratis wi-fi.

Værelserne er lyse og lækre og med udsigt til enten pool, have eller gårdhave.

Hotellets værelsesfordeling er som følger: 

7 standardværelser med én kingsize-seng, 22 standardværelser med to dobbeltsenge samt fire standardværelser med tekøkken og to dobbeltsenge.

Derudover er der 2 junior suites med én kingsize-seng samt 4 juniorsuites med 2 dobbeltsenge. 

Faciliteter

Stor pool med diverse springvand og vandfald, masser af grønne områder/have, egen restaurant, internetadgang på fællesarealer, gratis adgang til computer i lobbyen mm. 

Mimi del Mar

Lille charmerende strandhotel beliggende helt ned til stranden i Playa del Carmen.

Vis detaljer

Mimi del Mar

Generelt

Mimi del Mar er et lille strandhotel beliggende tæt på gågaden i Playa del Carmen, tæt på dykkercentret og helt ned til stranden. Her er du tæt på det hele og stadig i den rolige ende af Playa del Carmen.

Værelser

Alle værelser har et lille køkken, a/c, eget bad og toilet, kabel TV, balkon eller terrasse.

10 Standard rooms: med queen size seng
6 Superior rooms: med king size seng
2 Ocean front rooms: med 2 queen size senge og stor terrasse med havudsigt
1 Penthouse: med king size seng, sovesofa og badekar.  

Faciliteter

Reception, pool og snack bar.

Vær opmærksom på at der ved ankomst kan være ca. 100m gang til hotellet. Dette kun såfremt politiet har afspærret gågaden i Playa del Carmen for kørsel.

Hotel Casa del Mar Cozumel

Charmerende beliggenhed med udsigt ud over det Caribiske Hav.

Vis detaljer

Hotel Casa del Mar Cozumel

Generelt

Hotel Casa del Mar Cozumel er et charmerende beliggende hotel på øen Cozumel med udsigt ud over det Caribiske Hav. Hotellet råder over egen bar, restaurant og pool område med jacuzzi. 

Værelser

Alle værelser har eget bad og toilet, a/c, kabel TV og telefon.

Basic Standard: 
Med king size seng eller to dobbeltsenge

Superior Room: 
Havudsigt, balkon/terrasse, strygejern, hårtørrer, hylde til dykkerudstyr, room service og safety box.

Deluxe Cabaña: 
To etagers cabanâs med privat terrasse, udsigt ud over havet, lille køkken, stue, to badeværelser, to dobbeltsenge og en enkeltseng (max 3). 

Faciliteter

Pool, jacuzzi, restaurant, tennisbane, privat strand, ismaskine, trådløst internet, mødefaciliteter, safetybox, room service og mulighed for barnepige (prebooking).

Casa Las Tortugas

Ikke langt fra øen samles hvalhajer i massevis hver sommer.

Vis detaljer

Casa Las Tortugas

Generelt

Casa Las Tortugas ligger på øen Holbox i en tropisk have. Hotellet der er drevet af mor og datter ligger helt ned til vandet. Eneste måde at komme omkring på øen er i golfbuggies. Ikke langt fra øen samles hvalhajer i massevis hver sommer og øen er derfor det perfekte udgangspunkt.

Værelser

Alle hotellets værelser er forskellige og fyldt med farver, charme og personlighed. Alle værelser har badehåndklæder og safetybox.

Standard (op til 3 personer): 
Queen size seng, bad og toilet og a/c.

Suite (op til 4 personer): 
Queen size seng, privat balkon, bad og toilet og a/c.

Pool View (2 personer): 
King size seng, a/c, balkon og udsigt til poolen.

Master Suite (2 personer): 
King eller Queen size seng, a/c og køleskab.

Ocean View Room (op til 3 personer): 
Queen size seng, veranda med hængekøje, havudsigt og a/c.   

Faciliteter

Pool, restaurant og drinksbar, yoga, kitesurfing, vindsurfing, kajak, sejlads, snorkling og lystfiskeri.

Dykning og snorkling

Der er ikke mulighed for at dykke på Casa Las Tortugas, udelukkende snorkling. 

Casa de Gopala

En afslappet, hygelig og rolig atmosfære i grønne omgivelser.

Vis detaljer

Casa de Gopala

Generelt
Paraiso Azul´s Casa De Gopala er et hyggeligt hotel beliggende i hjertet af Playa Del Carmen. Hotellet tilbyder en afslappet og rolig atmosfære i grønne omgivelser.

Værelser
Alle værelser er rummelige med privat bad og toilet samt egen terrasse. Derudover er der køleskab, kabel TV, a/c, loftsvifte og safetybox. 

Hotellet råder over 2 Studio Suites der hver har et lille køkken og 1 Master Suite perfekt til familier og mindre grupper. 

Faciliteter
Pool og jacuzzi, tagterrasse, døgnbemandet reception, dykkercenter. Der er gratis trådløst internet på hotellet.

Rejs når det passer dig!

Afrejse hver dag - året rundt.

Inkluderet:

- Fly: Kastrup/Billund - Cancun t/r
- 12 dage/10 nætter
- 6 dyk ud fra Playa Del Carmen
- 2 dyk i cenotes (huler)
- 2 dyk på Cozumel
- Alle transfers i Mexico
- Morgenmad alle dage
- Tank & bly
- Gebyr til Rejsegarantifonden
- Fuld pakkerejse (Fordele ved dækning af pakkerejseloven og Rejsegarantifonden)

Ikke inkluderet:

- Ekspeditionsgebyr (kr. 125,- pr. faktura)
- Færge/taxi/parkgebyr til Cozumel (ca. 35-40 USD/dykkerdag)
- Indgangsgebyr til Cenotes (ca. 5-25 USD/cenote/dag)
- Drikkepenge
- Evt. leje af udstyr
- Forsikringer

Tilvalg (bestilles hjemmefra):

Snorkling med hvalhajer - dagstur fra Playa
Pris: ca. kr 1.650,- inkl. guide, transfers & frokost

Chitzén Itzá - dagstur fra Playa
Pris: ca. kr 600,- inkl. guide & transfers

Grottekurser
Pris på forespørgsel

Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Vilde oplevelser - hvad venter du på? :-)

Dyk ned i det blå med træerne over dig

Fantastiske og enestående grottelandskaber

Store og yndefulde - hvalhajer og mantarokker

Mød nursesharks og fiskestimer

Tæt på graciøse skildpadder og store muræner

Store hummere og rokker "flyvende" gennem vandet

Rejsen kort fortalt

Egnet til begyndere
Koralrev
Store dyr
Vragdykning
Snorkling
Hvorfor vælge Kingfish
 • Alle vores rejsemål har vi selv besøgtAlle vores rejsemål har vi selv besøgt
 • Rejser tilpasset jeres ønsker og drømmeRejser tilpasset jeres ønsker og drømme
 • Engageret rådgivning af passionerede dykkereEngageret rådgivning af passionerede dykkere

Har du brug for hjælp?

Kontakt os

Har du spørgsmål til nyt udstyr, dit næste dykkerkursus eller vil du ud at rejse? Vores ekspert team sidder klar til at hjælpe dig. 

Ring op Send email

Spring køen over!

Book en tid til rådgivning, der passer dig, og vi står klar til at hjælpe. Har du lyst til at komme forbi på Scandiagade til en personlig samtale, eller måske ønsker du, at vi ringer dig op på et bestemt tidspunkt. Det er op til dig. Vi er klar!

Vi fandt andre produkter du måske kan lide!
 1. Bonaire
  Hvér dag året rundt.
  12.999,00 DKK
  (inkl. fly)
 2. Maldiverne - Resorts
  Hver dag året rundt
  19.999,00 DKK
  (inkl. fly)

Hvad leder du efter?