Oplev cenotes i Yucatan Oplev cenotes i Yucatan Flot tropisk dykning i varmt klart vand Flot tropisk dykning i varmt klart vand En dykkerferie ved Yucatan byder på STORE oplevelser - måske hvalhajer? Vragdykning i Mexico der er flotte strande ved Yucatan Oplev cenotes i Yucatan Oplev cenotes i Yucatan

Dykning, kultur eller daseferie - Yucatanhalvøen har det hele!

Vi bor i Playa del Carmen som er en rigtig mexicansk ferieby med smukke hvide sandstrande, masser af stemning og lækre lokale spisesteder. Fra "Playa" er der dagsture med dykning på koralrev, stejle vægge og i de fantastiske cenotes - drypstensgrotter med krystalklar sigtbarhed på 150m.

Cenotes - grottedykning i absolut verdensklasse!

Med krystalklar sigt på ca. 150m, smukke drypstensformationer og et utroligt smukt lys er dette grottedykning i absolut verdensklasse! Flere steder kan man finde tydelige fossiler af smådyr og skaller, og drypstensformationer danner et undervandslandskab fyldt med smukke skulpturer som efterlader et indtryk for livet.

Dykning i cenotes foregår på en dagstur hvor man kører fra hovedvejen og ind ad snoede junglestier for at komme ind til de forskellige grotter. Imellem dykkene spiser man frokost i lysningen i junglen og nyder naturen.

Ingen erfaring nødvendig - kun lysten til at opleve grotter

I Yucatan er der rigtig gode muligheder for at dykke med Hvalhajer og mantarokker

I sæson er den Mexicanske golf fyldt med hvalhajer, mantarokker og delfiner og selv på en dagstur har du rigtig god mulighed for at snorkle med hvalhajer.

Imponerende historie og kultur - Mayaerne

Snyd heller ikke dig selv for et besøg til én af de mest imponerende byer fra den gamle Mayakultur - Chitzén Itzá - der kun ligger et par timer fra Playa. Ruinbyen er bl.a. kendt for sine store imponerende stenpyramider og offerbrønden hvor mennesker blev ofret til solguden Kukulkan.

Cancun er den perfekte base til at udforske Yucatanhalvøen

"Playa" som byen kaldes i daglig tale (spansk for "strand") ligger lige syd for Cancun og er den perfekte base til at udforske Yucatanhalvøen. Kombiner evt. din ferie med et ophold på dykkerøen Cozumel eller på øen Isla Holbox hvor du er tæt på hvalhajer.

Smuttur til paradisøen Isla Holbox

Kombiner din rejse til Playa med et 3-4 dages smut til paradisøen Isla Holbox. Øen ligger nord for Cancun, og er en fantastisk ø med hvide sandstrande så langt øjet rækker. Der er en herlig afslappet stemning på øen og der findes kun golfvogne og cykler som transport på de kridhvide sandveje. Vi bor i lækre beach bungalows helt ned til stranden. I juni, juli og august er der hundreder af hvalhajer, mantarokker og delfiner i farvandet ud for Holbox, og der bliver i den periode dagligt arrangeret ture hvor du kan komme helt tæt på de store dyr.

Har du spørgsmål til dykkerrejsen til Yucatan i Mexico?

Husk at vores fantastiske rejsebureau sidder klar ved telefonerne og altid er parat til en uforpligtende snak i vores rejsebureau i København. Kontakt os på telefon: +45 33 13 83 83. Du kan selvfølgelig også altid sende os en mail til: rejser@kingfish.dk

Flot dykning for alle niveauer

Der er 10 dyk med i pakken, men du kan selvfølgelig dykke meget mere.

Snorkling med hvalhajer

I juni, juli og august er der hundreder af hvalhajer, mantarokker og delfiner i den mexicanske golf, og på en dagstur kan du komme helt tæt på de store dyr.

Playa Del Carmen - skildpadder, hummere og måske tyrehajer

En kort bådtur fra Playas strande dykker du ved koralblokke på sandbund. Her gemmer der sig store grønne muræner, nursehajer, caribiske rokker og hummere og på revet "Tortugas" er det normalt at dykke med op til 15-20 store havskildpadder på ét dyk. Du kan også dykke på vraget af rejebåden "Mama Vinã" som sank i 1995.

I juli/august er der god chance for at møde store stimer tarpons der er 1,5 meter lange, og fra midt november til marts kan du også dykke med  tyrehajer  på dine dyk ud for Playa.

Cenotes - grottedykning i verdensklasse!

Med krystalklar sigt på ca. 150m, smukke drypstensformationer og et utroligt smukt lys er dette grottedykning i absolut verdensklasse! Flere steder kan man finde tydelige fossiler af smådyr og skaller, og drypstensformationer danner et undervandslandskab fyldt med smukke skulpturer som efterlader et indtryk for livet.

Dykning i cenotes foregår på en dagstur hvor man kører fra hovedvejen og ind ad snoede junglestier for at komme ind til de forskellige grotter. Imellem dykkene spiser man frokost i lysningen i junglen og nyder naturen.

Ingen erfaring nødvendig - kun lysten til at opleve grotter

Grotterne er unikke og bør opleves af enhver dykker/snorkler. Ingen erfaring med grottedykning er nødvendig - dykningen i cenotes er for begyndere såvel som erfarne og kræver kun PADI Open Water (eller tilsvarende). Kontakt os hvis du ønsker at tage et specielt kursus i grottedykning - snak med Mads som selv er grottedykker og har været på kursus i Mexico. Vi tilbyder kurserne "Cavern Diver", "Intro-to-Cave" & "Full Cave Diver".

Cozumel - fantastisk vægdykning med god sigt

Cozumel byder på spektakulær vægdykning med stimer af fisk, store hummere, meterstore nysgerrige groupers, skildpadder, muræner, nursehajer og revhajer. På toppen af revet finder man ofte ørnerokker der leder i sandet efter en godbid muslinger, og store caribiske rokker der ligger godt gemt i sandet.

Der er flere imponerende gennemsvømninger i revet som f.eks. ved "Devils Throat" hvor man dykker igennem et snoet system af passager. Sigtbarheden er for det meste helt fantastisk ved Cozumel (40m) hvilket gør de stejle vægge endnu mere imponerende.

Hoteller med skøn beliggenhed og personlighed

Vi gør opmærksom på at strandende i Mexico kan være påvirket af store mængder Sargasso tang i perioder.

Vilde oplevelser - hvad venter du på? :-)

Dyk ned i det blå med træerne over dig

Fantastiske og enestående grottelandskaber

Store og yndefulde - hvalhajer og mantarokker

Mød nursesharks og fiskestimer

Tæt på graciøse skildpadder og store muræner

Store hummere og rokker "flyvende" gennem vandet

Rejs når det passer dig!

Afrejse hver dag - året rundt.

Inkluderet:

- Fly: Kastrup/Billund - Cancun t/r
- 12 dage/10 nætter
- 6 dyk ud fra Playa Del Carmen
- 2 dyk i cenotes (huler)
- 2 dyk på Cozumel
- Alle transfers i Mexico
- Morgenmad alle dage
- Tank & bly
- Gebyr til Rejsegarantifonden
- Fuld pakkerejse (Fordele ved dækning af pakkerejseloven og Rejsegarantifonden)

Ikke inkluderet:

- Ekspeditionsgebyr (kr. 125,- pr. faktura)
- Færge/taxi/parkgebyr til Cozumel (ca. 35-40 USD/dykkerdag)
- Indgangsgebyr til Cenotes (ca. 5-25 USD/cenote/dag)
- Drikkepenge
- Evt. leje af udstyr
- Forsikringer

Tilvalg (bestilles hjemmefra):

Snorkling med hvalhajer - dagstur fra Playa
Pris: ca. kr 1.650,- inkl. guide, transfers & frokost

Chitzén Itzá - dagstur fra Playa
Pris: ca. kr 600,- inkl. guide & transfers

Grottekurser
Pris på forespørgsel

Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Yucatan - Mexico

Fra DKK 14.999 (inkl. fly)
Ferie med spændende kultur, kridhvide sandstrande og verdensklasse dykning med koralrev, drypstensgrotter og hvalhajer
Egnet til begyndere
Koralrev
Store dyr
Vragdykning
Tek-dykning
Rejsegarantifonden

Download vores rejsebetingelser

Afrejse Hver dag - året rundt
Varighed Det bestemmer du...
Sæson Start november til slut august
Bemærkninger Hvide sandstrande, koralrev, grotter og hvalhajer
Rejseholdet

Kontakt Rejsebureauet

Stine, Mads, Johnny, Michael, Jacob og Rikke sidder klar ved telefonerne mandag-fredag kl. 10-18 og lørdag kl. 10-15 og kan hjælpe dig med alle spørgsmål om sæsoner, destinationer og hvad du kan opleve på din dykkerrejse.

Ring 33 13 83 83 Send os en email

Andre har også købt: