Når du dykker ved Raja Ampat kan du opleve fiske tornadoer Raja Ampat over og under Raja Ampat set fra luften Der er rig chance for at nyde synes at søheste i Indonesien Koralrevene er betagenden ved Raja Ampat Masser af liv - nok til at overvælde! Indonesien byder på fantastisk muck diving Nyd en fantastisk natur lige uden for døren Mantarays - selvfølgelig. Indonesien byder på fantastisk muck diving Frøfisk (c) Rasmus Raahauge Indonesien byder på fantastisk muck diving Raja Ampat har de vildeste bounty strande du kan forestille dig!

Dykning med undervandsliv i verdensklasse 

Tidligere kendt som Irian Jaya grænser dette ø-rige op til Papua Ny Guinea og må være noget af det tætteste på paradis man kan komme. Den afsides beliggenhed har forhindret turisme i at nå disse kanter, og det er tydeligt at se på mængderne af fiske- og marineliv du vil møde under dine dyk på de meget smukke og sunde koralrev. Du forelsker dig ikke kun i dykningen og i ø-rigets ufattelige skønhed, men også i den tidslomme som vil få dig til at sammenligne alle andre dykkerferier med dengang du var ved Raja Ampat – stadig ét af de mest jomfruelige paradiser på vores jord…

En af de mest attraktive dykkerdestinationer i verden

I Indonesien er der en fantastisk varieret og smuk natur, spændende kultur, wellnes, shopping og med sine omkring 18.000 øer, er Indonesien for længst blevet anerkendt, som ét af de mest attraktive rejsemål for dykkere verden over. Med over 10 års erfaring i dette fantastiske land, har vi håndplukket de allerbedste steder. Vi kan tilbyde alt fra liveaboards med krævende strømdyk ved Komodo øerne til verdens nemmeste vragdyk på Bali, samt kombinations rejser for dem, som både vil have oplevelser over og under vandet. Alle destinationer kan kombineres afhængig af antal rejsedage og budget.

Du kan vælge at bo flere forskellige dykkerresorts på din dykkerrejse til Raja Ampat. Vores fra priser er udregnet med overnatning på Kri Eco Resort.

Rekordmange arter - lige fra søheste til mantarokker

Jomfruelige koralrev og fiskestimer som du aldrig før har set! Raja Ampats koralrev har slået rekord i antallet af forskellige arter talt på ét dyk...lige fra pygmæ søheste, frogfish, trevally og revhajer til kæmpestore mantarokker. Dette er i sandhed "the final frontier"!!

Alle dyk foregår fra vores dykkerresorts på små både med plads til 6-8 dykkere. Natdyk foregår normalt fra stranden.

Wobbegonghajer, fiskestimer og nøgensnegle - rent dykkerparadis

Der er en overflod af liv på revene ved Raja Ampat, øerne ligger ganske enkelt så isoleret at der ikke har været ret mange dykkere i vandet her. Massive stimer fisk ses på dykkene, og grå revhajer leder efter deres næste måltid i stimerne. Wobbegong hajer gemmer sig på bunden, der er masser af nøgensnegle og dykkerstederne er i det hele taget et slaraffenland for UV-fotografer, eller dykkere der bare ønsker suveræn dykning!

Praktisk

Mange af de bedste dykkersteder på Raja Ampat er præget af voldsomme tidevandsstrømme og det er nødvendigt med en reefhook. Raja Ampat egner sig bedst til dykkere der har erfaring med strøm og med at planlægge sine egne dyk.

NB. På Kri Eco Resort og Sorido Bay Resort dykkes der ikke fra fredag aften kl. 18:00 til Lørdag aften kl. 18:00, grundet religiøs hviledag.

Anbefaling for dykning i Raja Ampat: Advanced certifikat og erfaring med strømdyk.

Se her de lækre indlogeringsmuligheder

Dette er hvad der venter DIG!

Fantastisk tropedykning med masser af liv

Kom tæt på de store dyr som klumpfisk og mantarokker

Store fiskestimer og flot undervandsliv

Dykning du ikke kan få nok af

Masser af arter med flotte farver

Prisen på din rejse til dykkerparadiset Raja Ampat

Vi skræddersyer din dykkerrejse til Raja Ampat lige som du ønsker den. "Fra" prisen er udregnet med overnatning på den billigste Water Cottage på Kri Eco Resort.

Inkluderet:

- Fly: København – Sorong t/r
- 7 nætter på dive resort i Raja Ampat
- 1 nat på hotel i Manado/Sorong
- Ubegrænset dykning ved Raja Ampat**
- Alle måltider på resort
- Morgenmad på hotel
- Vand/the/kaffe på resort
- Alle transfers inkl. bådtransfers
- Tank & bly
- Gebyr til Rejsegarantifonden
- Fuld pakkerejse (Fordele ved dækning af pakkerejseloven og Rejsegarantifonden)

Ikke inkluderet:

- Ekspeditionsgebyr (kr. 125,- pr. faktura)
- Forsikringer
- Visum (ca. 35 USD)
- Drikkepenge
- Udstyr
- Lokale lufthavnsskatter (ca. 20 USD)
- Raja Ampat Marinepark gebyr (ca. 70USD)

**Dykkerpakken inkluderer planlagte båddyk indenfor en 10km radius af resortet såvel som ubegrænset dykning på husrevet fra kl. 07 - 21. Dyk på husrevet er uden guide. Pga. religion dykkes der kun på husrevet på Kri eco Resort og Sorido Bay Resort fra fredag kl. 18 til lørdag kl. 18.

Kombiner evt. denne ferie med et stop i Lembeh og/eller Bunaken.

Raja Ampat - Indonesien

Fra DKK 21.999,00
Raja Ampat er anerkendt for verdens største art-diversitet og som ét af de mest attraktive rejsemål for dykkere verden over
Egnet til begyndere
Koralrev
Store dyr
Vragdykning
Tek-dykning
Rejsegarantifonden

Download vores rejsebetingelser

Afrejse På bestemte ugedage
Varighed 7 nætter, 10 nætter eller 14 nætter
Sæson Hele året
Bemærkninger Nok de mest jomfruelige koralrev i verden...
Rejseholdet

Kontakt rejseafdelingen

Anne-Sophie, Johnny, Mads og Stine N. sidder klar ved telefonen mandag-fredag kl. 10-18 og kan hjælpe dig med alle spørgsmål om sæsoner, destinationer og hvad du kan opleve på din dykkerrejse.

Ring 33 13 83 83 Send os en email

Andre har også købt: