Raja Ampat - Indonesien - Resort

Raja Ampat er anerkendt for verdens største art-diversitet og som ét af de mest attraktive rejsemål for dykkere verden over

Rejseperiode

På bestemte ugedage

Varighed

7 nætter, 10 nætter eller 14 nætter

Sæson

Hele året

Highlights

Nok de mest jomfruelige koralrev i verden...
Fra
21.999,00 DKK

(Inkl. fly)

Jeg er interesseret i Raja Ampat - Indonesien - Resort

Når nedenstående er udfyldt og sendt, vil en af vores rejseagenter kontakte dig.

Du er altid velkommen til at ringe til rejseafdelingen, alle hverdage mellem 10-18, på: 33138383

Dykning med undervandsliv i verdensklasse 

Tidligere kendt som Irian Jaya grænser dette ø-rige op til Papua Ny Guinea og må være noget af det tætteste på paradis man kan komme. Den afsides beliggenhed har forhindret turisme i at nå disse kanter, og det er tydeligt at se på mængderne af fiske- og marineliv du vil møde under dine dyk på de meget smukke og sunde koralrev. Du forelsker dig ikke kun i dykningen og i ø-rigets ufattelige skønhed, men også i den tidslomme som vil få dig til at sammenligne alle andre dykkerferier med dengang du var ved Raja Ampat – stadig ét af de mest jomfruelige paradiser på vores jord…

En af de mest attraktive dykkerdestinationer i verden

I Indonesien er der en fantastisk varieret og smuk natur, spændende kultur, wellnes, shopping og med sine omkring 18.000 øer, er Indonesien for længst blevet anerkendt, som ét af de mest attraktive rejsemål for dykkere verden over. Med over 10 års erfaring i dette fantastiske land, har vi håndplukket de allerbedste steder. Vi kan tilbyde alt fra liveaboards med krævende strømdyk ved Komodo øerne til verdens nemmeste vragdyk på Bali, samt kombinations rejser for dem, som både vil have oplevelser over og under vandet. Alle destinationer kan kombineres afhængig af antal rejsedage og budget.

Du kan vælge at bo flere forskellige dykkerresorts på din dykkerrejse til Raja Ampat. Vores fra priser er udregnet med overnatning på Kri Eco Resort.

Rekordmange arter - lige fra søheste til mantarokker

Jomfruelige koralrev og fiskestimer som du aldrig før har set! Raja Ampats koralrev har slået rekord i antallet af forskellige arter talt på ét dyk...lige fra pygmæ søheste, frogfish, trevally og revhajer til kæmpestore mantarokker. Dette er i sandhed "the final frontier"!!

Alle dyk foregår fra vores dykkerresorts på små både med plads til 6-8 dykkere. Natdyk foregår normalt fra stranden.

Wobbegonghajer, fiskestimer og nøgensnegle - rent dykkerparadis

Der er en overflod af liv på revene ved Raja Ampat, øerne ligger ganske enkelt så isoleret at der ikke har været ret mange dykkere i vandet her. Massive stimer fisk ses på dykkene, og grå revhajer leder efter deres næste måltid i stimerne. Wobbegong hajer gemmer sig på bunden, der er masser af nøgensnegle og dykkerstederne er i det hele taget et slaraffenland for UV-fotografer, eller dykkere der bare ønsker suveræn dykning!

Praktisk

Mange af de bedste dykkersteder på Raja Ampat er præget af voldsomme tidevandsstrømme og det er nødvendigt med en reefhook. Raja Ampat egner sig bedst til dykkere der har erfaring med strøm og med at planlægge sine egne dyk.

NB. På Kri Eco Resort og Sorido Bay Resort dykkes der ikke fra fredag aften kl. 18:00 til Lørdag aften kl. 18:00, grundet religiøs hviledag.

Anbefaling for dykning i Raja Ampat: Advanced certifikat og erfaring med strømdyk.

Kort

Se her de lækre indlogeringsmuligheder

Sorido Bay Resort

Luksus med en helt unik naturoplevelse - langt væk fra alting.

Vis detaljer

Sorido Bay Resort

Generelt

Sorido Bay Resort er det luksuriøse søster-resort til Kri Eco Resort og ligger i en dyb lagune lige midt i Raja Ampat marinepark, ca. 3 timers sejlads fra Sorong. Beliggenhed, dykningen og det venlige lokale personale kan simpelthen ikke blive bedre. Her kombinerer du luksus med en helt unik naturoplevelse - langt væk fra alting, men med alle rammer 100% i orden.

Værelser

Alle bungalows er indrettet og møbleret i særlig papuansk stil, og har a/c, varmt vand, tv og køleskab. Alle har egen veranda ud mod strand/hav og egner sig perfekt til fotografer da de har et stort bord på 60x330cm bl.a. med arbejdslys, 220V elektricitet, og indbygget vask.

Vælg mellem 2 forskellige typer bungalows bygget i samme stil - "Sentani" på 65m2 og "Kaimana" på 90m2.

Faciliteter

Restaurant og smukke øde strande.

Dykning og snorkling

Snorkel i lagunen lige under den høje bådebro hvor en stor stime trevally holder til. Sorido Bay har Raja Ampats nok allerbedste rev - "Cape Kri" som husrev.

Misool Eco Resort - Indonesien, Raja Ampat

Restauranten har udsigt over en turkisblå lagune, hvor du kan nyde en sundowner.

Vis detaljer

Misool Eco Resort - Indonesien, Raja Ampat

Generelt

Dette eksklusive dykkerresort ligger i den sydlige del af Raja Ampats marinepark, på øen Batbitim der prydes af kridhvide sandstrande og flotte klare laguner. Restauranten har udsigt over en turkisblå lagune hvor du kan nyde en sundowner, mens små sorttippede revhajer jager for øjnene af dig. Et meget smukt og unikt sted.

Værelser

Alle Deluxe Water Cottages har a/c minibar og eget bad/toilet i balinesisk stil. De er rummelige og bygget på stilke over den rolige nordlige lagune. Den kæmpe veranda har indbygget stor hængekøje og trin direkte ned i vandet så der er meget kort til husrevet.

Faciliteter

Restaurant med havudsigt, fantastisk natur.

Dykning og snorkling

Flot husrev til båd snorkling og dykning.

Kri Eco Resort - Indonesien, Raja Ampat

Beliggenhed, dykningen og det venlige lokale personale kan simpelthen ikke blive bedre!

Vis detaljer

Kri Eco Resort - Indonesien, Raja Ampat

Generelt

Kri Eco Resort er det første dykkerresort i Raja Ampat og ligger lige midt i Raja Ampat marinepark, ca. 3 timers sejlads fra Sorong. Som navnet antyder er der lagt vægt på øko-turisme og det charmerende resort er bla. bygget med lokal håndkraft og af lokale materialer.

Beliggenhed, dykningen og det venlige lokale personale kan simpelthen ikke blive bedre! Hvis du ikke har brug for luksus, gerne vil langt væk fra alting og være omgivet af helt fantastisk natur er Kri Eco det bedste valg for din dykkerrejse til Raja Ampat.

Overnatning

Vælg mellem 3 forskellige typer overnatning på Kri Eco. Alle hytter er charmerende og bygget af naturlige materialer. Superior og Deluxe har privat terrasse med hængekøje hvor man kan nyde havudsigt og en smuk solnedgang og se fiskestimer og revhajer i vandet lige under hytten. Der er gode senge, vifte, kamerabord med elstik, elektricitet døgnet rundt, håndklæder, myggenet og drikkevand i hver hytte. Hytterne gøres rent dagligt og sengene redes dagligt. 

Papuan Water Cottages - 4 hytter
Simple mindre hytter med en hyggelig indretning og beliggende over havet ca. halvvejs ude på badebroen. To hytter er under ét tag og deler adskillige bade- og toilet faciliteter inde på stranden, som er simple og meget rene og pæne og som har varmt vand efter natdyk. Alle har smuk havudsigt og ligger tæt på den store fælles terasse på badebroen hvorfra der er flot havudsigt med solnedgang.

Superior Water Cottages - 7 hytter
Som Papuan Water Cottage men større og bygget over vandet direkte ud fra stranden. Tættere på toilet faciliteterne og derudover har hver hytte en privat terrasse med hængekøje og trappe direkte ned i vandet.

Deluxe Water Cottages - 2 hytter
Her får du stor hytte under eget tag og med flottere indretning, samt eget badeværelse med varmt vand. Udover hængekøje har den store terrasse også bord og solsenge, og trappe direkte ned i vandet/på stranden (afhængig af tidevand).

Faciliteter

Restaurant, dykkercenter og de mest fantastiske øde strande du kan forestille dig. Kri Eco Resort har også kajakker til rådighed og du kan udforske øen på jungle- eller strandture. Gratis wifi på hele resortet.

Dykning og snorkling

Husrevet er fantastisk til dykning og snorkling og er lige under den høje bådebro hvor bamboo-sharks, store muræner og masser af makro er hverdagskost. Samtidig ligger Raja Ampats allerbedste koralrev - "Sardines" og "Cape Kri" kun ca. 5-10min i båd herfra. Dykkerbådene tager kun seks dykkere per båd og hver båd har to guider med så du kan være helt sikker på at dykke i meget små grupper. Nitrox er inkluderet i dykningen på Kri Eco Resort.

Prisen på din rejse til dykkerparadiset Raja Ampat

Vi skræddersyer din dykkerrejse til Raja Ampat lige som du ønsker den. "Fra" prisen er udregnet med overnatning på den billigste Water Cottage på Kri Eco Resort.

Inkluderet:

- Fly: København – Sorong t/r
- 7 nætter på dive resort i Raja Ampat
- 1 nat på hotel i Manado/Sorong
- Ubegrænset dykning ved Raja Ampat**
- Alle måltider på resort
- Morgenmad på hotel
- Vand/the/kaffe på resort
- Alle transfers inkl. bådtransfers
- Tank & bly
- Gebyr til Rejsegarantifonden
- Fuld pakkerejse (Fordele ved dækning af pakkerejseloven og Rejsegarantifonden)

Ikke inkluderet:

- Ekspeditionsgebyr (kr. 125,- pr. faktura)
- Forsikringer
- Visum (ca. 35 USD)
- Drikkepenge
- Udstyr
- Lokale lufthavnsskatter (ca. 20 USD)
- Raja Ampat Marinepark gebyr (ca. 70USD)

**Dykkerpakken inkluderer planlagte båddyk indenfor en 10km radius af resortet såvel som ubegrænset dykning på husrevet fra kl. 07 - 21. Dyk på husrevet er uden guide. Pga. religion dykkes der kun på husrevet på Kri eco Resort og Sorido Bay Resort fra fredag kl. 18 til lørdag kl. 18.

Kombiner evt. denne ferie med et stop i Lembeh og/eller Bunaken.

Dette er hvad der venter DIG!

Fantastisk tropedykning med masser af liv

Kom tæt på de store dyr som klumpfisk og mantarokker

Store fiskestimer og flot undervandsliv

Dykning du ikke kan få nok af

Masser af arter med flotte farver

Rejsen kort fortalt

Egnet til begyndere
Koralrev
Store dyr
Vragdykning
Snorkling
Hvorfor vælge Kingfish
 • Alle vores rejsemål har vi selv besøgtAlle vores rejsemål har vi selv besøgt
 • Rejser tilpasset jeres ønsker og drømmeRejser tilpasset jeres ønsker og drømme
 • Engageret rådgivning af passionerede dykkereEngageret rådgivning af passionerede dykkere

Har du brug for hjælp?

Kontakt os

Har du spørgsmål til nyt udstyr, dit næste dykkerkursus eller vil du ud at rejse? Vores ekspert team sidder klar til at hjælpe dig. 

Ring op Send email

Spring køen over!

Book en tid til rådgivning, der passer dig, og vi står klar til at hjælpe. Har du lyst til at komme forbi på Scandiagade til en personlig samtale, eller måske ønsker du, at vi ringer dig op på et bestemt tidspunkt. Det er op til dig. Vi er klar!

Vi fandt andre produkter du måske kan lide!
 1. Bunaken & Lembeh - Indonesien
  Hvér dag - hele året
  17.499,00 DKK
  (inkl. fly)
 2. Palau - Landbaseret
  Hver dag året rundt
  21.999,00 DKK
  (inkl. fly)
 3. Raja Ampat - Indonesien - Liveaboard
  Flere gange om ugen
  37.999,00 DKK
  (inkl. fly)

Hvad leder du efter?