Shagra - Dykkerlejr - Egypten, Marsa Alam

Rejs langt væk fra masseturisme og bo i en fantastisk dykkerlejr lige ud til Rødehavet. Her får du ubegrænset stranddykning & båddykning på husrevet og tættest mulig adgang til hajer på Elphinstone Reef

Rejseperiode

Ugentlige afgange hele året

Varighed

8 eller 15 dage

Sæson

Hele året

Highlights

Du bliver afhængig af dette sted...
Fra
8.999,00 DKK

(Inkl. fly)

Jeg er interesseret i Shagra - Dykkerlejr - Egypten, Marsa Alam

Når nedenstående er udfyldt og sendt, vil en af vores rejseagenter kontakte dig.

Du er altid velkommen til at ringe til rejseafdelingen, alle hverdage mellem 10-18, på: 33138383

Velbevarede koraller få meter fra vandkanten og mulighed for bådture 

Shagra er én af vores dykkerlejre i det sydlige Egypten. Lejren ligger meget fredfyldt kun ca. 20 km nord for den mindre ferieby Marsa Alam og lige ud til velbevarede koralrev og strand. Du har rig mulighed for at udforske de nærliggende koralrev ved blot at gå i vandet fra stranden, tage på korte bådture såvel som ved guidede ture op/ned langs kysten hvor transporten foregår på ladet af en lastbil.

All-inclusive med lækker buffet og stort kagebord

Selve dykkerlejren består af komplet dykkercenter, restaurant & spiseområde og flere forskellige muligheder for indkvartering. Konceptet i lejren er "all-inclusive" så du skal ikke tænke på penge mens du er på ferie. Restauranten serverer en overdådig buffet 3 gange om dagen (gå ikke glip af deres store dessertbord), og sodavand, flaskevand, kaffe og te er med i prisen.

Ophold langt fra masseturisme i smukke og fredfyldte omgivelser

Lejren er langt borte fra stressende masseturisme, men det tager kun ca. 3,5 time at køre til Shagra Village fra Hurghada som vi flyver til flere gange om ugen. Under køreturen langs kysten kan du nyde den smukke udsigt til havet og til bjergene langt inde i ørkenen - eller måske tage en lille lur :-)

Ubegrænset dykning og mulighed for oplevelser i ørkenen

Udover ubegrænset snorkling & dykning er det også muligt at opleve den omkringliggende ørken ved ture på quadbikes, kameler og heste eller måske på en stjernetur under Egyptiske himmelstrøg. Der gælder det samme for Shagra Village som for vores andre dykkerlejre. Stemningen i lejren er fantastisk og personalet samt guiderne er meget venlige, professionelle og hjælpsomme - du vil vende tilbage gang på gang.

Har du spørgsmål til vores Shagra rejser til Egypten?

Husk at vi i Kingfish altid står klar til at hjælpe dig. Du er mere end velkommen til at komme forbi til en snak vores dykkerbutuk i København eller kontakte os på telefon: +45 33 13 83 83. Du kan også altid sende os en mail til: dyk@kingfish.dk

Ubegrænset dykning på husrevet lige ved vandkanten

Der er ubegrænset stranddykning & båddykning på husrevet samt 2 guidede dyk inkluderet i prisen.

Sunde, smukke koralrev med fantastisk undervandsliv

Det er lykkedes fuldt ud at bevare de smukke koralrev omkring Shagra Village og det maritime liv er i en klasse for sig selv. Du vil opleve uforglemmelig dykning med alt fra kolonier af klovnefisk, en hel familie af hvidtippede revhajer, ørnerokker, hajer, napoleonsfisk og kæmpe skildpadder til den fastboende dugong (søko). Dykningen i Shagra Village er for alle – nybegyndere såvel som meget erfarne dykkere - og husrevet egner sig også perfekt til snorklere.

HUSREVET – for alle 

Klovnfisk, rokker eller muræner og chance for hajer, skildpadder og delfiner 

Husrevet ligger kun få skridt fra vandkanten og dykningen her er nem og tilladt for alle. Revet skråner fra ca. 1m til ca. 40m dybde og byder på flotte og sunde koraller, groupers, klovnefisk, sort og hvidtippede revhajer, skildpadder, rokker, muræner og masser af andre farvestrålende fisk. Ofte får husrevet endda besøg af en flok nysgerrige delfiner. Du kan dykke fra kl. 06.00 til kl. 21.30 og du bestemmer selv hvornår og hvordan – du kan vælge at dykke fra stranden eller blive sejlet ud med gummibåd. Det er så nemt at finde rundt på husrevet, at du bare behøver en makker for at komme i vandet.

ELPHINSTONE – de store pelagiske

Enestående vægdykning med mulighed for hammerhajer, barracuda og tun

Snyd ikke dig selv for et besøg på Elpinstone Reef - et rev i verdensklasse som især er kendt for vægdykning med de store pelagiske fisk. Revet ligger ca. 20min sejlads i gummibåd fra Shagra, og det er her du møder de større typer hajer som hammerhajer, oceaniske hvidtippede hajer, silkehajer og grå revhajer. Der er også god chance for delfiner, ørnerokker, napoleonsfisk, stimer af tun og barracuda og endda mantarokker. Revet er særligt rigt på maritimt liv pga. kraftige havstrømme og derfor er Elphinstone forbeholdt dykkere med PADI Advanced certifikat (eller tilsvarende) samt 50 dyk. Tilmelding og betaling foregår i lejren.

MARSA ABU DABAB - På ladet af en lastbil

Kom tæt på den store søko og fotografér guitarhajer eller squid

Dykning med lastbil fra Shagra Village er meget populært, og 2 gange om dagen er der guidede dyk til forskellige steder langs kysten. Besøg f.eks. den lille bugt "Abu Dabab" hvor der bor en søko. I midten af bugten er der sandbund med søgræs, og det er dér du kan finde den fredelige ca. 3m lange og meget besynderligt udseende søko, og hvor du også kan se kæmpestore skildpadder, ørnerokker, guitarhajer og stimer af squid på dit dyk. Dybden er ca. 10-12 meter og på hver side af bugten er der et utrolig flot og intakt koralrev der er meget velegnet for foto- og video-entusiaster. Dette er bare ét af de mange dyk du kan opleve fra ladet af en lastbil. Tilmelding og betaling foregår i lejren.

ABU GHUSSON - Vragdykning for alle

Oplev resterne af Hamada og spis frokost i den nærliggende nationalpark

Der er selvfølgelig også mulighed for at komme på ture lidt længere væk, fx vraget af fragtskibet Hamada, som sank i 1993. Efter ca. 1½ times køretur gennem det egyptiske landskab laver vi 2 dyk på vraget, hvorefter vi spiser frokost i en nærliggende nationalpark. Vraget er meget let tilgængeligt fra kysten og ligger på 5-18m, så her kan alle være med!

 

 

Kort

Flotte hytter og beduintelte med havudsigt

I Shagra Village har du 4 forskellige muligheder for overnatning.

Beduintelt:

Den mest primitive, men samtidig også den hyggeligste overnatningsmulighed. Teltene står på stranden og er udstyret med 2 senge, belysning, elektricitet, en fane, gulvtæppe og en hylde til tøj. Der er pæne og rene fælles toilet/bade faciliteter. Vores "fra" priser er med overnatning i beduintelt.

Royal telt:

Samme som beduintelt, men det er ca. dobbet så stort og der er derfor mere luft + der er blevet plads til sækkestole og bord, reoler, et mini køleskab og en fan. Derudover kan det også reserveres med dobbeltseng i stedet for 2 enkeltsenge. Tillæg for opgradering fra beduintelt til royal telt er kr. 400,- pr. person/uge.

Hytte:

En hytte har 2 senge, belysning, elektricitet, en vifte, sengebord, skabsplads og et lille fælles område uden for døren der virker som en terrasse. Der er pæne og rene fælles toilet/bade faciliteter. Hytterne ligger lige bagved teltene og er bygget i sammenhængende rækker med tykke vægge ligesom i et chalét.
Tillæg for opgradering fra beduintelt til hytte er kr. 400,- pr. person/uge.

Deluxe Chalet A/C:

Deluxe chalets er store og pæne og er med eget bad/toilet samt egen terrasse, der deles med naboen. Hertil får du også aircondition og køleskab på værelset som især er god at have i den egyptiske sommervarme fra maj - oktober. Deluxe chalet har samme indretning som hytterne, men også et klædeskab og stole på terrassen. Chaléterne ligger lidt tilbagetrukket i dobbelte bungalows og er bygget med tykke vægge og kuppelformet loft. Tillæg for opgradering fra beduintelt til Chalét A/C er kr. 1.600,- pr. person/uge.

 

Rejser du alene er der nedenstående tillæg:

Beduintelt.....kr. 600,-/800,- pr. uge
Royal telt.....kr. 600,-/800,- pr. uge
Hytte............kr. 800,-/1200,- pr. uge
Deluxe Chalét A/C.....kr. 1200,-/1.600,- pr. uge

Tillægget kommer oveni prisen for en evt. opgradering(*/**).
*December, Januar, Februar, Juni, Juli, August
**Marts, April, Maj, September, Oktober, November

God pris på din rejse

Se dato og priser


Afrejse flere gange om ugen.

Vi giver prismatch på denne rejse - såfremt du finder samme rejse billigere andre steder matcher vi prisen med det samme.

Inkluderet:

- Fly: Kastrup/Billund - Hurghada t/r
- 8 dage/15dage i Shagra/Nakari
- 5 dages/10dages ubegrænset dykning på husrevet
- 2 guidede dyk på første dykkerdag
- Morgenmad, frokost og aftensmad
- Sodavand, vand, kaffe og te
- Alle transfers i Egypten
- Tank/bly
- Gebyr til Rejsegarantifonden
- Fuld pakkerejse (Fordele ved dækning af pakkerejseloven og Rejsegarantifonden)

Ikke inkluderet:

- Ekspeditionsgebyr (kr. 125,- pr. faktura)
- Visum & mad ombord fly (kr 450,- pr person -inkluderes ved booking af rejsen)
- Miljøgebyr (5 euro/prs - obligatorisk, betales lokalt)
- Trykkammer gebyr (7 euro/prs - obligatorisk, betales lokalt)
- Dykning på "ydre" rev
- Drikkepenge
- Evt. leje af udstyr
- Forsikringer

Videoer fra den lækre dykning og de skønne omgivelser i Shagra

Rejsen kort fortalt

Egnet til begyndere
Koralrev
Store dyr
Vragdykning
Snorkling
Hvorfor vælge Kingfish
 • Alle vores rejsemål har vi selv besøgtAlle vores rejsemål har vi selv besøgt
 • Rejser tilpasset jeres ønsker og drømmeRejser tilpasset jeres ønsker og drømme
 • Engageret rådgivning af passionerede dykkereEngageret rådgivning af passionerede dykkere

Har du brug for hjælp?

Kontakt os

Har du spørgsmål til nyt udstyr, dit næste dykkerkursus eller vil du ud at rejse? Vores ekspert team sidder klar til at hjælpe dig. 

Ring op Send email

Spring køen over!

Book en tid til rådgivning, der passer dig, og vi står klar til at hjælpe. Har du lyst til at komme forbi på Scandiagade til en personlig samtale, eller måske ønsker du, at vi ringer dig op på et bestemt tidspunkt. Det er op til dig. Vi er klar!

Vi fandt andre produkter du måske kan lide!
 1. Bonaire
  Hvér dag året rundt.
  12.999,00 DKK
  (inkl. fly)
 2. Rødehavet - Liveaboard - Simply the Best
  Flere ugentlige afgange hele året
  9.999,00 DKK
  (inkl. fly)
 3. Maldiverne - Resorts
  Hver dag året rundt
  19.999,00 DKK
  (inkl. fly)

Hvad leder du efter?