Mermaid Liveaboard, Komodo Indonesien Indonesia Siren Liveaboard Komodo Dancer Liveaboard Mermaid Liveaboard, Komodo Indonesien

Dyk med mere end 260 forskellige koraller og 1000 fisk

Med over 260 forskellige typer koraller og over 1000 typer fisk og havpattedyr er området omkring Komodo øen med rette berømt for at have en af verdens største variationer i både koraller og dyreliv. Om du ønsker at gå på opdagelse i korallerne efter makro dyr, eller du mere er til mantarokker og hajer så finder du det her - blandt noget af verdens allerbedste dykning!

Med en liveaboard kommer du bedst rundt

På en liveaboard har du mulighed for at dykke de allerbedste steder omkring Komodo, komme tæt på de store og imponerende Komodo varaner og nyde en lækker barbeque på en hvid paradis sandstrand.

Dykning i top og store oplevelser - mød komodovaranerne 

Vores liveaboards sejler rundt mellem øerne Komodo, Sumbawa, Rinca og Flores og du kan enten starte din liveaboard på Bali eller fra Labuan Bajo - uanset hvad kan du glæde dig til verdensklassedykning. På din dykkerrejse til Komodo har vi selvfølgelig også planlagt andre oplevelser som at du kan se millioner af flagermus flyve ud fra deres huler ved solnedgang og en landtur så du kan opleve et levn fra fortidens kæmpe øgler – de imponerende og sagnomspunde komodovaraner.

Dagsprogram - Komodo Liveaboard: 

Dag 1:

Afrejse med fly fra Danmark.

Dag 2:

Ved ankomst til Denpasar bliver du hentet og kørt direkte til vores gode hotel på Balis sydkyst. Her kan du slappe af, tage en svømmetur i hotellets pool og om aftenen kan du gå ud og spise lækker mad for få penge.

Dag 3:

Ved middagstid bliver du hentet og kørt til liveaboarden hvor du kan pakke ud og begynde at nørde med dit dykkergrej. Middagen serveres ca. kl. 19.00 - samme tid som skibet sejler ud i solnedgangen med retning mod Komodo.

Dag 4 - Dag 9:

Dykning i- og omkring Komodo National Park også med øerne Moyo, Satonda, Sangeang og Rinca. Du besøger mange fantastiske dykkersteder der byder på alt fra nogle af verdens flotteste koralrev med masser af makroliv, et kæmpe fiskeliv, hajer, skildpadder og de betagende kæmpe mantarokker. Derudover kan du glæde dig fantastiske oplevelser som at se millioner af flagermus flyve ud af deres huler ved solnedgang og at gå imellem de berømte komodo varaner. Alt dette imens du nyder den lækre båd, solen, varmen og god mad på liveaboarden.

Dag 10:

Efter en natsejlads og god morgenmad er det tid til at sige farvel til båden - for denne gang. Efter morgenmad bliver du kørt til lufthavnen, og flyver mod Danmark sent på eftermiddagen.

Dag 11:

Ankomst til Danmark


Forlængelse af din ferie?

Du kan vælge at forlænge din ferie på flere måder. F.eks. med ekstra 2 nætter på liveaboarden, eller måske med landbaseret dykning fra Tulamben, Menjangan eller efter Mola Mola og mantaer ved Lembongan.

Vi kan hjælpe med at skræddersy din drømmerejse og tilpasse den med ovenstående program.

Verdenskendt dykning med noget for enhver smag

Dykkerstederne ved Komodo varierer og byder på alt fra lave "muck" dyk, til skrånende koralskrænter, mørkt vulkansk sand med varme kilder, undersøiske bjergtoppe og dybe koralvægge. En dykkerrejse til Komodo byder på noget for enhver dykkers smag og dykningen er verdenskendt som intet mindre end noget af det allerbedste i verden. Det skal opleves.

Tropisk dykning med utroligt liv - og chance for at møde mantarokker

Komodo byder på utrolig varieret dykning og har nogle af de bedst bevarede koralrev i hele verden. Her finder du noget af verdens flotteste tropiske dykning med et mylder af farver og beboere i form af masser af småt makroliv som tudsefisk, pygmøsøheste og blæksprutter blandet med massive stimer revfisk, trevallys, barracudas, flokke af bumphead parrotfish og skildpadder. Af de større dyr er det normalt at se velvoksne hvidtippede revhajer på næsten alle dyk - de er der bare - og imponerende mantarokker med vingefang helt op til 7m!

Glæd dig til at opleve Komodos maritime rigdom.

Praktisk

Kraftige strømme er normalt og advanced certifikat samt noget erfaring med strømdykning anbefales.

Vores udvalg af lækre dykkerbåde

Vi samarbejder med flere forskellige liveaboards der sejler omkring Komodo og alle vil sikre dig en fantastisk dykkerrejse.  Nedenfor kan du se et udvalg af bådene.

Se her hvad der venter dig!

Fantastisk tropedykning med masser af liv

Kom tæt på store dyr som klumpfisk og mantarokker

Store fiskestimer og flot undervandsliv

Dykning du ikke kan få nok af

Masser af arter med flotte farver

Prisen på din store rejse

Eksemplet på denne dykkerrejse til Komodo er med 7 nætter på liveaboard der starter/slutter på Bali og inkluderer 20 dyk omkring Komodo National Park. For en merpris har du også mulighed for at vælge længerevarende liveaboards der varer op til 10 nætter og som starter/slutter ved Labuan Bajo.

Inkluderet: 

- Fly: Danmark/Sverige/Norge - Bali t/r
- 7 nætter/8dage på liveaboard
- 1 nat på hotel på Bali
- Kahyt med eget bad/toilet samt A/C
- 6 dages dykning med ialt 20dyk
- Alle måltider på liveaboard
- The/kaffe/vand/sodavand på liveaboard
- Morgenmad på hotel
- Alle transfers
- Tank & bly
- Gebyr til Rejsegarantifonden
- Fuld pakkerejse (Fordele ved dækning af pakkerejseloven og Rejsegarantifonden)

Ikke inkluderet:

- Ekspeditionsgebyr (kr. 125,- pr. faktura)
- Forsikringer
- Visum (ca. 35USD)
- Drikkepenge
- Udstyr
- Lokale lufthavnsskatter (ca. 20USD)
- Komodo park gebyr (ca. 90 Euro)
- Evt. Fuel surcharge

Eksempler på forlængelse:

- 5 dage efter Mola Mola & Mantaer / 9 dyk: Fra kr 3.999,-

Kontakt os for mere info.

Komodo - Indonesien - Liveaboard

Fra DKK 24.999,00

Komodo byder på noget af verdens allerflotteste tropiske dykning! Her finder du alt fra pygmæ søheste til store mantarokker, og kommer også på land og oplever de sagnomspundne komodo varaner

Egnet til begyndere
Koralrev
Store dyr
Vragdykning
Tek-dykning
Rejsegarantifonden

Download vores rejsebetingelser

Afrejse Flere gange om ugen
Varighed Fra 11 dage
Sæson Maj til november
Bemærkninger Noget af verdens bedste dykning ved kæmpe øglernes ø...
Rejseholdet

Kontakt rejseafdelingen

Anne-Sophie, Johnny, Mads og Stine N. sidder klar ved telefonen mandag-fredag kl. 10-18 og kan hjælpe dig med alle spørgsmål om sæsoner, destinationer og hvad du kan opleve på din dykkerrejse.

Ring 33 13 83 83 Send os en email

Andre har også købt: