Liveaboard dykkerferie på Maldiverne Snorkling med hvalhajer på Maldiverne BBQ på en øde strand Der er mange forskellige ruter og liveaboards at vælge mellem i Maldiverne. Masser af tid til at slappe af på soldækket Liveaboard med Dhoni Skildpadder på Maldiverne Flotte koralrev Liveaboards på Maldiverne minder om flydende hoteller Dykkerferie på Maldiverne Dykning med mantarokker på Maldiverne Stimer af revfisk Dykning på Liveaboard i Maldiverne giver store oplevelser Luksus liveaboards på Maldiverne Store og små fisk Dyk med hajer på Maldiverne

Koralatoller, mantarokker og hvalhajer - en drømmedestination for alle dykkere

Maldiverne består af ca. 1200 koraløer fordelt på 26 atoller og er en drømme destination for alle dykkere. Dykningen er kendt for de rigtig store dyr som hajer, mantarokker og hvalhajer, og koralrevene er flotte med masser af farver og undervandsliv.

Med en liveaboard kommer du til de mest fantastiske dykkersites 

En dykkerrejse til Maldiverne opleves bedst ombord en liveaboard. En liveaboard giver dig mulighed for mange forskellige dykkersteder på forskellige atoller, så du kan opleve det skattekammer af verdensklasse dykning ø-riget byder på. Det er standard at der er 2 skibe til rådighed. Moderskibet hvor du bor, spiser og kan nyde den afslappede stemning ombord, samt det mindre, eskorterende dykkerskib - Dhoni'en - der fylder dykkertanke på behagelig afstand og fungerer som dykkerskib.

De fleste liveaboards på Maldiverne starter fra hovedøen "Male", men vi har også flere liveaboards for dig der vil videre, med vandflyver, for at opleve de sydlige eller nordlige atoller med vild og uudforsket dykning.

Masser af dyk, sol og varmt vand

Maldiverne er et sandt ø-paradis og uanset hvornår på året du rejser vil du få en dykkerferie med sand, sol og masser af fantastisk dykning i dejligt varmt vand. På en 8-dages liveaboard er der ca. 17 dyk inkluderet, og en 15-dages liveaboard ca. 35 dyk.

Kombiner liveaboard med afslapning på et lækkert resort

Vi har flere resorts på Maldiverne og du kan selvfølgelig vælge at starte eller slutte din dykkerrejse med fødderne i sandet på vores resorts som har forskellige grader af luksus.

Dyk ned under overfladen og oplev alle de fantastiske dyr som Maldiverne byder på:

Maldiverne - et af de bedste steder at møde hvalhajer og mantarokker 

Ø-riget i det Indiske Ocean er måske ét af de bedste steder i verden for et møde med de store og smukke mantarokker og hvalhajer. Det er almindeligt at have mantarokker der spiser ved overfladen i lyset fra båden om aftenen. Selvom den allerbedste sæson er fra september - november for disse dyr kan du godt forvente at møde dem året rundt.

Imponerende dyreliv med farvestrålende fisk, skildpadder og hajer

Maldivernes flotte koralrev byder på er hjemsted for mantarokker, stingrays, skildpadder, napoleon fisk, muræner og stimer med tusindvis af farvede fisk. Du bør alligevel ikke gå glip af det varierede makroliv , såsom gobis, blennies, nøgensnegle og krabber. På de ydre revdyk er der ofte møder med grå revhajer, hvidtippede hajer, hammerhajer og hvalhajer. Ørnerokker, barracudas og gigantiske stimer af jacks og trevallys spottes også ofte i det blå.

Enestående dykning, varmt vejr og dejligt vand 

Maldiverne er et godt rejsemål hele året med en meget konstant lufttemperatur på ca. 25-30 grader og hav temperatur mellem 28-30 grader. Der er ligeledes rigtig god dykning på Maldiverne året rundt og hver årstid har sine fordele du bør overveje når du skal vælge din rejse.

December til april - bedst vejr og god sigt

Det bedste vejr og den bedste sigtbarhed. Dette er den mest populære sæson med højere priser på resorts og flere turister og dykkere.

Maj til november - bedste chancer for mantarokker og hvalhajer

Generelt mere skiftende vejr, men stadig mange solskinstimer og dejlig varm luft og hav. Gode penge at spare og færre dykkere og turister at dele ø paradiset med. Normalt mere plankton i vandet så sigtbarheden kan være mindre, men dette øger blot din mulighed for at opleve mantarokker og hvalhajer på nært hold. Derudover er strømmen på dykkerstederne svagest i denne periode.

Flotte revformationer og gode strømdyk

Rasdhoo Madivaru - revdyk med hajer, napoleonsfisk og tun

Rasdhoo Madivaru er et af de mest spektakulære rev formationer der findes på Maldiverne. Grå revhajer og hvidtippede hajer, Napoleonsfisk, ørnerokker, tun og meget mere kan ses på dette fantastiske dykkersted. Her kan også spottes hammerhajer - hvis du står tidligt op og har en smule held kan du se stimer cirkle i det blå.

Gangehi Kandu - strømdyk med stingrays og rokker 

Gangehi Kandu er en af de længste kanaler i Ari Atollen, og et godt strømdyk, hvor dykkere kan drive med strømmen i op til 2,5 km. Dykkere støder ofte på grå revhajer, hvidtippede hajer, stingrays, ørnerokker, og selv hvalhajer og mantarokker. Kanalen er også kendt for sin bestand af leopard hajer.

Dykkererfaring til liveaboard

PADI Advanced certifikat (eller tilsvarende) samt erfaring med strømdyk anbefales

Dykkerbåde på Maldiverne - perfekte til drømmedestinationen

Vi har en række toplækre liveaboard-både sejlende på Maldiverne.

Se her hvad der venter dig af vilde oplevelser!

Tæt på mantarokker, skildpadder og hajer

Video af Rasmus Ohrt Andersen ombord på liveaboarden Emperor Atoll i februar 2017:

Farvestrålende fisk og nærkontakt med hajer og fascinerende hvalhajer


Lækker dykning og hyggelig stemning på båden

Video af Christos Arkouzis ombord på liveaboarden Orion, marts 2015.

Pris på din drømmedestination

Juni tilbud 2018: Book Emperor Atoll Liveaboard eller Emperor Leo Liveaboard og spar penge!

Se dato, ruter og priser

Inkluderet på liveaboard

- Fly: Danmark/Sverige/Norge – Male t/r
- 7 nætter/8 dages liveaboard
- Kahyt med eget bad/toilet samt A/C
- 6 dages dykning – ca. 17 dyk
- Alle måltider & snacks
- The/kaffe/vand
- Alle transfers
- Tank & bly
- Gebyr til Rejsegarantifonden
- Fuld pakkerejse (Fordele ved dækning af pakkerejseloven og Rejsegarantifonden)

Ikke inkluderet på liveaboard

- Ekspeditionsgebyr (kr. 125,- pr. faktura)
- Evt. Visum & forsikringer
- Leje af dykkerudstyr
- Drikkepenge
- Evt. fuel surcharge
- Evt. tillæg for fly fra andre steder end Kastrup


Kontakt os for et tilbud og mere info om ferie på resort.

Maldiverne - Liveaboard

Fra DKK 15.999,00

Fantastisk dykkerparadis i det Indiske Ocean.

Egnet til begyndere
Koralrev
Store dyr
Vragdykning
Tek-dykning
Rejsegarantifonden

Download vores rejsebetingelser

Afrejse Flere gange om ugen - året rundt
Varighed 9 dage, men vi skræddersyer til dine ønsker
Sæson Bedst fra september til maj
Bemærkninger 1% land og 99% vand med mantaer og hvalhajer...
Rejseholdet

Kontakt rejseafdelingen

Johnny, Niels, Mads og Stine sidder klar ved telefonen mandag-fredag kl. 10-18 og kan hjælpe dig med alle spørgsmål om sæsoner, destinationer og hvad du kan opleve på din dykkerrejse.

Ring 33 13 83 83 Send os en email

Andre har også købt: