Glæd dig til de legesyge søløver ved Los Islotes Snorkl med verdens største fisk... hvalhajen En flok mobula rays på natdyk Kom helt tæt på gråhvalerne Udsigt over Espiritu Santo Dyk med masser af fisk Sea of Cortez rokke der hviler på koralerne Sea of Cortez nærkontakt med søløver Sea of Cortez afslapning med palmer og solnedgang Sea of Cortez pelikan Vragdyk på C59 I Sea of Cortez er der masser af fiskeliv Sea of Cortez dyk med masser af legesyge søløver Nysgerrig gråhval Dykker kigger på en flok af kirurgfisk I mexico kan du opleve massive fiskestimer på din dykkerferie

Sea of Cortez - berømt for snorkling med store dyr

Sea of Cortez ligger på Mexicos vestkyst, og er afskærmet fra Stillehavet af Baja halvøen der strækker sig ned fra Californien. Dykningen her byder på masser af fiskeliv, og nogle gode vrag, men er allermest kendt for havets store dyr. Højdepunkterne inkluderer snorkling med hvalhajer, fantastiske dyk med nysgerrige søløver og natdyk med flokke af store mobula rokker.

I sæson kan du også opleve at komme helt tæt på gråhvaler med unger (dog ingen snorkling/dykning) og hvis du er rigtig heldig at snorkle med andre hvaler som f.eks. kaskelothvaler og grindehvaler.

Få endnu mere ud af din rejse...

En dykkerrejse til Sea of Cortez fungerer også perfekt som kombination med en liveaboard til Socorro øgruppen, hvormed du virkelig får en vild cocktail af store dyr der er svær at slå nogen andre steder i verden.

------------

I vores mening er Sea of Cortez et meget overset rejsemål for dykkere der gerne vil opleve store dyr på tæt hold!

Kom helt tæt på hvalhajer, søløver og mobulamantarokker!

Din dykkerrejse til Sea of Cortez byder på rigtig mange højdepunkter med store dyr som vi har beskrevet nedenfor. Dertil kommer alt den "normale" dykning som nåes på dagsture ud til de nærliggende øer som f.eks. "Espiritu Santo", "La Partida" og "Cerralvo". Her kommer du til at dykke med store stimer af tropiske og pelagiske fisk, pigrokker, blæksprutter og så er der 4 gode vrag i området, der i sig selv er et besøg værd.

Legestue med søløver ved Los Islotes

Et af højdepunkterne og et absolut "must" på din dykkerferie til Sea of Cortéz, er dykning med nysgerrige og legesyge søløver ved søløvekolonien Los Islotes. Ungerne minder mest af alt om kælne hundehvalpe og kommer helt tæt på for at kigge nærmere på dig og lege med dine luftbobler. Ungerne er mere legesyge end deres forældre der typisk holder sig på nogle meters afstand men som er ligeså smukke. Ofte er der enorme mængder af sardiner rundt om Los Islotes og mange store groupers der hænger ud i skyggerne. Søløverne er der året rundt men bedste årstid at dykke med dem på er fra august - april.

Hvalhajer - snorkling med havets største fisk

Hvalhajer er altid en kæmpe oplevelse og findes i stort antal i La Paz bugten der ligger meget tæt på vores dykkerresort. Glæd dig til at glide i vandet med disse ufarlige kæmper som du kan svømme helt tæt på igen og igen. Du kan opleve hvalhajer året rundt

Natdykning med mobulamantarokker

Hvis du kunne tænke dig et natdyk udover det sædvanlige kan du glæde dig til dette! Med store projektører placeret på sandbunden, tiltrækker vi krill til lyset som tiltrækker et stort antal mobula mantarokker der spiser krillen. Mobulaer bliver normalt ca. 1-2m i vingefang og det er ikke unormalt at have 20-30 rokker der svømmer omkring og over dig i lyset af projektørerne. Sæson for mobulaer er dog kun i efterårsmånederne.

Hvaler på nært hold, hvis du er heldig

Der findes 11 forskellige hvalarter ved Baja California - bl.a. blåhvaler, spækhuggere, gråhvaler og pukkelhvaler. Området er specielt kendt for sine gråhvaler, der hvert år mellem januar og marts migrerer til vestkysten for at føde deres kalve i sikre omgivelser. Desuden kan man i månederne april til juni også se både blåhvaler og pukkelhvaler, mens kaskelotter og spækhuggere kan ses hele året, men er knap så forudsigelige. I disse måneder må man ikke snyde sig selv for at tage på hvalsafari og opleve disse mægtige dyr.

Dyk med hammerhajer i dybet

Dykkerstedet El Bajo er toppen af dybe undervandsbjerge der rejser sig fra dybet. El Bajo har tidligere været rigtig godt for at se store stimer af hammerhajer, men pga. fiskeri er det nu om dage mere normalt at se enkelte hammerhajer. Et imponerende dyk med god mulighed for pelagiske fisk.

Hyggeligt familieejet resort eller indlogering midt i La Paz?

Sea of Cortéz - det helt rigtige sted at opleve store dyr!

Mobulaer, mobualer og mobulaer...

Søde og legesyge søløver helt tæt på

Den rolige kæmpe - hvalhajen

Inkluderet:

- Fly: København – La Paz t/r
- 7 nætter i værelse med havudsigt & A/C
- 5 dages dykning med op til 3 dyk pr. dag.
- Morgenmad alle dage
- Frokost på dykkerdage
- Alle transfers i Mexico
- Tank & bly
- Gebyr til Rejsegarantifonden
- Fuld pakkerejse (Fordele ved dækning af pakkerejseloven og Rejsegarantifonden)

Ikke inkluderet:

- Ekspeditionsgebyr (kr. 125,- pr. faktura)
- Forsikringer
- Udstyr
- Drikkepenge
- Park gebyr ved besøg til Espiritu Santo Island (ca. 4USD/dag/person).

Sea of Cortéz - Mexico

Fra DKK 14.999 (inkl. fly)
Et meget undervurderet rejsemål for dykkere på Mexicos vestkyst! Her får du nærkontakt med legesyge søløver, hvalhajer, natdyk med mobularokker og endda hvaler.
Egnet til begyndere
Koralrev
Store dyr
Vragdykning
Tek-dykning
Rejsegarantifonden

Download vores rejsebetingelser

Afrejse Hver dag
Varighed 9 dage
Sæson Hvaler: jan-sep Hammerhajer: juli-nov Mobulaer: efterår
Bemærkninger Søløver, hajer, hvalhajer og hvaler
Rejseholdet

Kontakt Rejsebureauet

Stine, Mads, Johnny, Michael, Jacob og Rikke sidder klar ved telefonerne mandag-fredag kl. 10-18 og lørdag kl. 10-15 og kan hjælpe dig med alle spørgsmål om sæsoner, destinationer og hvad du kan opleve på din dykkerrejse.

Ring 33 13 83 83 Send os en email

Andre har også købt: