Sea of Cortéz - Mexico

Et meget undervurderet rejsemål for dykkere på Mexicos vestkyst! Her får du nærkontakt med legesyge søløver, hvalhajer, natdyk med mobularokker og endda hvaler.

Rejseperiode

Hver dag

Varighed

9 dage

Sæson

Hvaler: jan-sep Hammerhajer: juli-nov Mobulaer: efterår

Highlights

Søløver, hajer, hvalhajer og hvaler
Fra
14.999,00 DKK

(Inkl. fly)

Jeg er interesseret i Sea of Cortéz - Mexico

Når nedenstående er udfyldt og sendt, vil en af vores rejseagenter kontakte dig.

Du er altid velkommen til at ringe til rejseafdelingen, alle hverdage mellem 10-18, på: 33138383

Sea of Cortez - berømt for snorkling med store dyr

Sea of Cortez ligger på Mexicos vestkyst, og er afskærmet fra Stillehavet af Baja halvøen der strækker sig ned fra Californien. Dykningen her byder på masser af fiskeliv, og nogle gode vrag, men er allermest kendt for havets store dyr. Højdepunkterne inkluderer snorkling med hvalhajer, fantastiske dyk med nysgerrige søløver og natdyk med flokke af store mobula rokker.

I sæson kan du også opleve at komme helt tæt på gråhvaler med unger (dog ingen snorkling/dykning) og hvis du er rigtig heldig at snorkle med andre hvaler som f.eks. kaskelothvaler og grindehvaler.

Få endnu mere ud af din rejse...

En dykkerrejse til Sea of Cortez fungerer også perfekt som kombination med en liveaboard til Socorro øgruppen, hvormed du virkelig får en vild cocktail af store dyr der er svær at slå nogen andre steder i verden.

------------

I vores mening er Sea of Cortez et meget overset rejsemål for dykkere der gerne vil opleve store dyr på tæt hold!

Kom helt tæt på hvalhajer, søløver og mobula rokker!

Din dykkerrejse til Sea of Cortez byder på rigtig mange højdepunkter med store dyr som vi har beskrevet nedenfor. Dertil kommer alt den "normale" dykning som nåes på dagsture ud til de nærliggende øer som f.eks. "Espiritu Santo", "La Partida" og "Cerralvo". Her kommer du til at dykke med store stimer af tropiske og pelagiske fisk, pigrokker, blæksprutter og så er der 4 gode vrag i området, der i sig selv er et besøg værd.

Legestue med søløver ved Los Islotes

Et af højdepunkterne og et absolut "must" på din dykkerferie til Sea of Cortéz, er dykning med nysgerrige og legesyge søløver ved søløvekolonien Los Islotes. Ungerne minder mest af alt om kælne hundehvalpe og kommer helt tæt på for at kigge nærmere på dig og lege med dine luftbobler. Ungerne er mere legesyge end deres forældre der typisk holder sig på nogle meters afstand men som er ligeså smukke. Ofte er der enorme mængder af sardiner rundt om Los Islotes og mange store groupers der hænger ud i skyggerne. Søløverne er der året rundt men bedste årstid at dykke med dem på er fra august - april.

Hvalhajer - snorkling med havets største fisk

Hvalhajer er altid en kæmpe oplevelse og findes i stort antal i La Paz bugten der ligger meget tæt på vores dykkerresort. Glæd dig til at glide i vandet med disse ufarlige kæmper som du kan svømme helt tæt på igen og igen. Du kan opleve hvalhajer året rundt

Natdykning med mobula rokker

Hvis du kunne tænke dig et natdyk udover det sædvanlige kan du glæde dig til dette! Med store projektører placeret på sandbunden, tiltrækker vi krill til lyset som tiltrækker et stort antal mobula rokker der spiser krillen. Mobulaer bliver normalt ca. 1-2m i vingefang og det er ikke unormalt at have 20-30 rokker der svømmer omkring og over dig i lyset af projektørerne. Sæson for mobulaer er dog kun i efterårsmånederne.

Hvaler på nært hold, hvis du er heldig

Der findes 11 forskellige hvalarter ved Baja California - bl.a. blåhvaler, spækhuggere, gråhvaler og pukkelhvaler. Området er specielt kendt for sine gråhvaler, der hvert år mellem januar og marts migrerer til vestkysten for at føde deres kalve i sikre omgivelser. Desuden kan man i månederne april til juni også se både blåhvaler og pukkelhvaler, mens kaskelotter og spækhuggere kan ses hele året, men er knap så forudsigelige. I disse måneder må man ikke snyde sig selv for at tage på hvalsafari og opleve disse mægtige dyr.

Dyk med hammerhajer i dybet

Dykkerstedet El Bajo er toppen af dybe undervandsbjerge der rejser sig fra dybet. El Bajo har tidligere været rigtig godt for at se store stimer af hammerhajer, men pga. fiskeri er det nu om dage mere normalt at se enkelte hammerhajer. Et imponerende dyk med god mulighed for pelagiske fisk.

Kort

Hyggeligt familieejet resort eller indlogering midt i La Paz?

Hotel Hacienda Bugambilias

Dejligt rummeligt hotel lige i Centrum af La Paz.

Vis detaljer

Hotel Hacienda Bugambilias

Generelt

Hotellet ligger i La Paz centrum og er blevet restaureret i 2010.

Værelser

56 værelser rustikt indrettet i mexicansk stil.

Faciliteter

Pool, døgnåben reception.

Club Cantamar Resort & Marina - Mexico

Hyggeligt familieejet resort i Mexicansk stil.

Vis detaljer

Club Cantamar Resort & Marina - Mexico

Generelt

Rustikt mexicansk indrettet familieresort med dykkercenter, marina og lille strand. Her har du alt hvad du behøver lige indenfor din rækkevidde for at få en god dykkerferie. Ved poolen lover hotellet at du kan nyde den koldeste Corona i byen, så hvis dette ikke kan få dig afsted så ved vi ikke hvad kan.

Værelser

Alle værelser har eget badeværelse, A/C og TV. Balkon med havudsigt kan tilvælges og du kan også leje lejligheden der hører til resortet.

Faciliteter

Restaurant, marina, pool, poolbar, lille privat strand, gratis wifi, eneste resort i Mexico med eget trykkammer.

La Paz

Hver aften har du mulighed for at køre ind til den hyggelige havnepromenade i La Paz og gå på forskellige restauranter. Der er gratis shuttle transfers så det er meget let hvis man ikke bare vil slappe af på resortet.

Andre aktiviteter

Resortet tilbyder også hvalsafarier, kajakudflugter, sportsfiskeri og liveaboards til både Isla Socorro og Isla Guadalupe.

Inkluderet:

- Fly: København – La Paz t/r
- 7 nætter i værelse med havudsigt & A/C
- 5 dages dykning med op til 3 dyk pr. dag.
- Morgenmad alle dage
- Frokost på dykkerdage
- Alle transfers i Mexico
- Tank & bly
- Gebyr til Rejsegarantifonden
- Fuld pakkerejse (Fordele ved dækning af pakkerejseloven og Rejsegarantifonden)

Ikke inkluderet:

- Ekspeditionsgebyr (kr. 125,- pr. faktura)
- Forsikringer
- Udstyr
- Drikkepenge
- Park gebyr ved besøg til Espiritu Santo Island (ca. 4USD/dag/person).

Sea of Cortéz - det helt rigtige sted at opleve store dyr!

Mobulaer, mobualer og mobulaer...

Søde og legesyge søløver helt tæt på

Den rolige kæmpe - hvalhajen

Rejsen kort fortalt

Egnet til begyndere
Koralrev
Store dyr
Vragdykning
Snorkling
Hvorfor vælge Kingfish
 • Alle vores rejsemål har vi selv besøgtAlle vores rejsemål har vi selv besøgt
 • Rejser tilpasset jeres ønsker og drømmeRejser tilpasset jeres ønsker og drømme
 • Engageret rådgivning af passionerede dykkereEngageret rådgivning af passionerede dykkere

Har du brug for hjælp?

Kontakt os

Har du spørgsmål til nyt udstyr, dit næste dykkerkursus eller vil du ud at rejse? Vores ekspert team sidder klar til at hjælpe dig. 

Ring op Send email

Spring køen over!

Book en tid til rådgivning, der passer dig, og vi står klar til at hjælpe. Har du lyst til at komme forbi på Scandiagade til en personlig samtale, eller måske ønsker du, at vi ringer dig op på et bestemt tidspunkt. Det er op til dig. Vi er klar!

Vi fandt andre produkter du måske kan lide!
 1. Maldiverne - Resorts
  Hver dag året rundt
  19.999,00 DKK
  (inkl. fly)
 2. Socorro Island - Mexico - Liveaboard
  Hver uge - november til maj
  32.999,00 DKK
  (inkl. fly)