I sea of Cortez oplever man legesyge søløver I mexico kan du opleve massive fiskestimer på din dykkerrejse Som altid i Mexico er hvalhajerne en kæmpe atrraktion I sea of Cortez oplever man legesyge søløver I mexico kan du opleve massive fiskestimer på din dykkerferie Som altid i Mexico er hvalhajerne en kæmpe atrraktion

Sea of Cortez er kendt for at byde på dykning med havets store dyr, som hammerhajer, hvalhajer og hvaler, men andre højdepunkter er et stort flot vrag og dykning med nysgerrige og legesyge søløver.

Du bor på et hyggeligt familiejet dykkerresort som - udover rigtig god dykning - også tilbyder hvalsafarier, kajakudflugter, sportsfiskeri og liveaboards til både Isla Socorro og Isla Guadalupe.

Der er 5 dages dykning med 3 dyk/dag inkluderet i pakken. Flere dyk kan selvfølgelig tilvælges.

På dagsture sejles ud til de nærliggende øer "Espiritu Santo", "La Partida" og "Cerralvo" som byder på stimer af hammerhajer, mange forskellige typer hvaler, hvalhajer, mantaer og store stimer af pelagiske fisk. Et af højdepunkterne er dykning med nysgerrige og legesyge søløver og der er flere tilgængelige vrag i området, der i sig selv er et besøg værd.

Hammerhajer:
Dykkerstedet El Bajo Sea Mounts har gjort Sea of Cortez verdensberømt pga. de ofte passerende hammerhajer.

Søløver:
Et af højdepunkterne på en tur til Sea of Cortéz er dykning med de nysgerrige og legesyge søløver, der mest af alt minder om kælne hundehvalpe. Søløverne er der året rundt.

Hvalhajer:
Hvalhajer er bare en af Sea of Cortéz mange attraktioner. Man kan møde dem på vej til/fra dykkerstederne, og hvis man vil have den allerstørste chance for at finde hvalhajerne kan du vælge at betale 25USD/person for et lille "spotterfly" der gennemsøger området fra luften.

Hvaler:
Der findes 11 forskellige hvalarter ved Baja California - bl.a. blåhvaler, spækhuggere, gråhvaler og pukkelhvaler. Området er specielt kendt for sine gråhvaler, der hvert år mellem januar og marts migrerer til vestkysten for at føde deres kalve i sikre omgivelser. Desuden kan man i månederne april til juni også se både blåhvaler og pukkelhvaler, mens kaskelotter og spækhuggere kan ses hele året, men er knap så forudsigelige. I disse måneder må man ikke snyde sig selv for at tage på hvalsafari og opleve disse mægtige dyr.

Club Cantamar Resort & Marina
Vores hyggelige og familieejede dykker resort ligger på spidsen af en lang halvø - ca. 18km fra byen La Paz. Det er en perfekt base til at udforske Sea Of Cortez fra da du er tættest muligt på dykkerstederne.

Hotel Hacienda Bugambilias
Ligger i centrum af La Paz og er en god afslappende måde at opleve byen på.


Inkluderet:
- Fly: København – La Paz t/r
- 7 nætter i værelse med havudsigt & A/C
- 5 dages dykning med op til 3 dyk pr. dag.
- Morgenmad alle dage
- Frokost på dykkerdage
- Alle transfers i Mexico
- Tank & bly
- Gebyr til Rejsegarantifonden
- Fuld pakkerejse (Fordele ved dækning af pakkerejseloven og Rejsegarantifonden)

Ikke inkluderet:
- Ekspeditionsgebyr (kr. 125,- pr. faktura)
- Forsikringer
- Udstyr
- Drikkepenge
- Park gebyr ved besøg til Espiritu Santo Island (ca. 4USD/dag/person).
- Evt. spotterfly til hvalhajer (25 USD/prs)

Sea of Cortéz - Mexico

Fra DKK 14.999,00
Et af højdepunkterne på en tur til Sea of Cortéz er dykning med de nysgerrige og legesyge søløver, der mest af alt minder om kælne hundehvalpe.
Egnet til begyndere
Koralrev
Store dyr
Vragdykning
Tek-dykning
Rejsegarantifonden

Download vores rejsebetingelser

Afrejse Hver dag
Varighed 9 dage
Sæson Hvaler: jan-sep Hammerhajer & hvalhajer: juli-nov
Bemærkninger Søløver, hajer, hvalhajer og hvaler
Rejseholdet

Kontakt rejseafdelingen

Anne-Sophie, Johnny, Mads og Stine N. sidder klar ved telefonen mandag-fredag kl. 10-18 og kan hjælpe dig med alle spørgsmål om sæsoner, destinationer og hvad du kan opleve på din dykkerrejse.

Ring 33 13 83 83 Send os en email

Andre har også købt: