Fourth Element Cayman badebukser

Miljøvenlige badebukser produceret af genanvendt materiale fra efterladte fiskenet

Fra 249,00 DKK

Lækre badebukser til den miljøbevidste dykker!

Kender du problemet med at få våddragen til at sidde ordentligt udover dine store surfershorts-badebukser? Med disse praktiske og helt simple badebukser, kan du nemt og problemfrit komme i og ud af våddragten.

Badebuksen er produceret i en super behagelig stretch LYCRA® bestående af 78% genanvendt nylon

Badebuksen er produceret i en behagelig stretch LYCRA® bestående af 78% genanvendt nylon fra efterladte fiskenet indsamlet fra verdenshavene. Herudover er der 22% xtra life™ LYCRA®, som har en forbedret modstandsdygtighed mod klor- og saltvand.

Indbygget UVA og UVB beskyttelse passer på din hud

Badebuksen kan desuden maskinvaskes på 40° C og har indbygget beskyttelse mod UVA og UVB stråler med sin UPF 50+. Husk dog at suppler med miljøvenlig solcreme  og evt. en rashguard, som giver dig ekstra solbeskyttelse.

Et slag for bæredygtighed og havmiljø!

Alt Fourth Elements Ocean Positive badetøj og Hydroskin rashguards er produceret af genbrugt nylon fra efterladte fiskenet, såkaldte ”ghost nets”. Efterladte fiskenet og andet fiskerigrej udgør stor skade på havets dyr og det øvrige marineliv, så som koralrev, når de får lov at flyde rundt i verdenshavene.

Lige nu arbejder dykkere derfor for at fjerne de efterladte net fra havene verden over. Sammen med andet nylonaffald bliver de genanvendt i produktionen af ECONYL® en 100% regenereret nylontråd. Det er denne tråd der bliver brugt til at sy din rashguard og badetøj!

Du støtter en god sag!

Fourth Element er desuden frontløbere for GGGI – Global Ghost Gear Initiativ, der finder bæredygtige løsninger på det stigende problemer med forladte fiskenet og andet grej i havene verden over.

Specifikationer
SKU SWMSS001, SWMSS002
Brands Fourth Element
Hvorfor handle hos Kingfish
  • Fri fragt ved køb over 500 kr.Fri fragt ved køb over 500 kr.
  • 1-2 dages levering1-2 dages levering
  • 90 dages returret90 dages returret
Lagerstatus:
På lager

Har du brug for hjælp?

Kontakt os

Har du spørgsmål til nyt udstyr, dit næste dykkerkursus eller vil du ud at rejse? Vores ekspert team sidder klar til at hjælpe dig. 

Ring op Send email

Spring køen over!

Book en tid til rådgivning der passer dig og vi står klar til at hjælpe. Har du lyst til at komme forbi på Scandiagade til en personlig samtale, eller måske ønsker du at vi ringer dig op på et bestemt tidspunkt. Det er op til dig, vi er klar!

Vi fandt andre produkter du måske kan lide!