Svømmebriller

(9 varer)

pr. side
Faldende orden

Svømmebriller til havsvømning og svømning i svømmehal

Her på siden finder du et lille, men godt udvalg af svømmebriller. Vi har valgt at føre et lille udvalg af svømmebriller i god kvalitet til alle behov for, at gøre det nemmere for dig at finde lige præcis de svømmebriller, du har brug uden at skulle tage stilling til et kæmpe udvalg. 

Her får du en guide til det rigtige valg af svømmebriller

Når det kommer til svømmebriller (og dykkerbriller/dykkermasker for den sags skyld) er der ikke én brille som passer til alle. Hvordan den enkelt svømmebriller sidder på dit hoved, er meget individuelt afhængig af hovedform og størrelse samt hvad du finder behageligt.

1. Sådan finder du den rigtige pasform på dine svømmebriller

Gå efter en pasform som sidder tæt, men som ikke strammer og giver ubehag. De fleste svømmebriller kan justeres via brillernes silikonestropper. Derudover skal du være opmærksom på, om du ønsker en brille med gummi eller skum mellem næsen og omkring glasset. De fleste bruger et par svømmebriller med gummi, men på grund af allergi vælger nogle få en svømmebrille i skum i stedet for. Sidst men ikke mindst kan det være en god ide at gå efter en brille med justerbar næsebro (stykket over næsen), for en mere behagelige og tætsiddende svømmebrille.

2. Sådan vælger du den rigtige farve glas på dine svømmebriller

Svømmebriller kan fås med forskellig farve alt efter det formål de skal bruges til. Skal du svømme i en svømmehal eller er du til havsvømning (Open Water svømning)? Skal du f.eks. svømme udenfor i skarpt lys er det en god ide at gå efter en brille med farvet glas, som skærmer for det skarpe lys og dermed passer bedre på dine øjne, så du ikke er nødt til at svømme med dem knebet sammen. Skal du i modsætning svømme indenfor eller et sted med dårlig sigtbarhed anbefales det at købe et par briller med klar glas, da de giver et en bedre sigtbarhed.

3. Anti-dug og UV-beskyttelse i dine svømmebriller

Vær opmærksom på om brillerne er behandlet med anti-dug, som sørger for at dine svømmebriller ikke dukker til. De fleste briller har det, men det er ikke alle. Hvis du finder en brille der ikke er med anti-dug beskyttelse, kan du hjælpe duggen på afveje ved at spytte i dem og skylle dem bagefter eller brug anti-dug spray. Derudover anbefales det også at du er opmærksom på om svømmebrillerne har UV-beskyttelse. Dette er især vigtigt, hvis du gerne vil bruge dem til havsvømning.

Hvad leder du efter?