Frivannsliv Native 5mm neoprenhandsker

5mm Native handsker fra Frivannsliv.

Neopren handskerne anbefales af Morten Villadsen. Læs mere her.

Fra 399,00 DKK

Handske med minimal vandgennemstrømning holder dine hænder varme 

Frivannsliv 5mm Native neopren handsker har forbedret isolation, pasform og komfort. Handskens syninger er limede sammen, hvilket gør, at der så godt som ingen vandgennemstrømning er. Det vil sige at du holder varmen bedre.

Super fleksibel og blød neopren gør handsken utrolig komfortabel

Derudover er der en manchet ved håndleddet, som også er med til at gøre vandgennemstrømningen minimal. Handsken er lavet i meget fleksibel og blød neopren, der giver stor bevægelighed og at du beholder følelsen og kontrollen over dine fingre. Handsken fås i otte størrelser, hvilket gør det nemt for dig at finde en størrelse, der passer præcist til din hånd. 

Det bæredygtige valg - hvis du går op i vores natur og miljø

Frivannsliv har virkelig sørget for, at produktionen af handskerne her, er så miljøvenlig som mulig. Limen der bruges til at samle og tætne syningerne er vandbaseret og fri for VOC midler og der spares samtidig hele 600g kemikalier pr. dragt. Neoprenen prdouceres af 72% genbrugsmaterialer som brugte bildæk og plastikflasker og det eliminere samtidig tjærestoffer.  

Specifikationer
SKU F-NATIVE-GLO
Brands Frivannsliv
Hvorfor handle hos Kingfish
  • Fri fragt ved køb over 500 kr.Fri fragt ved køb over 500 kr.
  • 1-2 dages levering1-2 dages levering
  • 90 dages returret90 dages returret
Lagerstatus:
På lager

Har du brug for hjælp?

Kontakt os

Har du spørgsmål til nyt udstyr, dit næste dykkerkursus eller vil du ud at rejse? Vores ekspert team sidder klar til at hjælpe dig. 

Ring op Send email

Brug for rådgivning?

Så book en tid der passer dig og vi står klar til at hjælpe, når du har tid til at komme forbi på Scandiagade. Eller måske har du bare lyst til at vi ringer dig op på et bestemt tidspunkt, så er det det vi gør.

Vi fandt andre produkter du måske kan lide!

Hvad leder du efter?